با سلام...من ديروز از يكي از دوستام كه مغازه موبايل فروشي داره..رفتم قيمت n78 بگيرم...ولي بهم گفت اصلا طرف اين گوشي نرو..چون خوب در نيومده..و خرابي خيلي داره..اما من شديدا نو كف اين گوشي هستم...دوستاني كه استفاده ميكنند..ايا راضي هستند؟؟
با سلام...من ديروز از يكي از دوستام كه مغازه موبايل فروشي داره..رفتم قيمت n78 بگيرم...ولي بهم گفت اصلا طرف اين گوشي نرو..چون خوب در نيومده..و خرابي خيلي داره..اما من شديدا نو كف اين گوشي هستم...دوستاني كه استفاده ميكنند..ايا راضي هستند؟؟
راستش منم خریدم زیاد راضی نیستم. از همه بیشتر اون قاب پشتش که کلا لق میزنه. وقتی گوشی رو تو دستت گرفتی و داری باهاش ور میری دکمه رو فشار میدی پشت گوشی هم تق صدا میکن. انگار یه چیز چیپ و شل و ولیه. دوربینشم که کاور نداره هر وقت خواستی عکس بگیری باید یه ساعت لنزش رو پاک کنی. اثر انگشت هم که رو قسمت جلوی به طرز وحشتناکی میفته و پاک کردن رو باید فراموش کنی. این از ظواهر امر... ولی امکانات نرم افزاریش تا حالا که مشکلی ندیدم خوب بوده اما این چیزایی که گفتم واقعا آزاد دهنده س.
مباركه محمد جان...
فكر كنم با يه تيكه كاغذ مشكلت حل شه....بزار پشت كاور...
حتما" انگيج رو روش نصب كن..
برادر من 81 داره و من خودم n78 گرفتم
از نظر منو ها که با هم قابل قیاس نیستند و n78 یه سرو گردن بالاتره خوبی n81 اینه که 8گیگ رم داخلی داره و خوراک ngage هستش
من از این گوشی راضی هستم میخوام امشب اپدیت هم کنم. ببینم چی میشه
نمی تونستم بعضیس از برنامه ها رو نصب کنم ولی یک کاری که دوستان گفته بودن برای نصب ngage انجام دادم اکثر نرم افزار ها نصب میشن.
19 بازی ngage رم نصب کردم و همشون هم کامل کار میکنند
سرعت لود بازی ها با n81 یکی هستش و 1 ثانیه هم فرق ندارند. ( تست کردیم )
رادیو ترسمیتر هم که زندگی هستش از اون موقعی که ایو خریدم سی دی توی ماشین نمی زارم تا میام تو ماشین صفا می کنیم باهاش
قابلیتهایی که داره علی هستش واقعا لذت بخشه
در ضمن 1 ماه و نیم پیش خریدم 350 تومن توی شهرستان ( میدونید که یه 20 تومنی هم میکشن سرش )
الان رو دیگه نمی دونم
چینی هستش
الكي شايعه سازي نكنيد
حتي از n82 هم بهتره به نظرم
همه چيزش عاليه
چه شايعه اي؟؟ 78 كجا 82 كجا...اگه ميخواي مقايسه سونو بهت نشون بدم (تو همين p30 ) ...![]()
برتری های 82 به 78 به غیر دوربین چی هستش و آیا 100 هزار تومان اختلاف ارزشش رو داره یا نه؟
منظورم از نظر سخت افزار و نرم افزار هستشو ظاهرا نرم افزار 78 جدید تر از 82 هستش
در نظر کلی همه چیز یکی توی سایتها که میری دوربی و خروجی tv اضافه هستش در صورتی که اف ام ترسمیتر نداره
با تشکر
من امشب میخوام update کنم فقط چند تا سئوال
1- برنامه های که نصب کردم چه اتفاقی براشون میفته باید دوباره همرو نصب کنم؟
مثل :n-gage و بازیهای ا«
2-بعد ار اینکه اپدیت شد رم رو فرمن کنم؟ یا ولش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)