تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 73 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

از دوستی که این سوال رو مطرح کرد تشکر میکنم چون سوال خودم هم بود . پس عکسهایی از طلوع و غروبی که می بینیم رو چطور گرفتن؟ ایا باید از فیلتر استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته چه نوع فیلتری؟

با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V
    عکس گرفتن از غروب و طلوع به سنسور صدمه نمی زنه. ولی برای اشعه ی خورشید از فیلتر UV استفاده میشه که علاوه بر این که محافظ خوبی در برابر نور خورشید هست تاثیری که روی کیفیت عکس میذاره رو هم کم میکنه. از اونجا که تغییری در عکس ایجاد نمیکنه میتونه مواقعی که مورد نیاز نیست هم روی لنز باقی بمونه.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عکس گرفتن از غروب و طلوع به سنسور صدمه نمی زنه. ولی برای اشعه ی خورشید از فیلتر UV استفاده میشه که علاوه بر این که محافظ خوبی در برابر نور خورشید هست تاثیری که روی کیفیت عکس میذاره رو هم کم میکنه. از اونجا که تغییری در عکس ایجاد نمیکنه میتونه مواقعی که مورد نیاز نیست هم روی لنز باقی بمونه.
    پویان جان ممنونم از راهنمایی شما . این فیلترها روی انواع دوربین قابل نصب هست یا واسه لنزهای خاصی میشه فیلتر قرار داد؟

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پویان جان ممنونم از راهنمایی شما . این فیلترها روی انواع دوربین قابل نصب هست یا واسه لنزهای خاصی میشه فیلتر قرار داد؟

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V
    روی خیلی از دوربین ها قابل نصب هست. البته مسلما باید اندازه ی فیلتر متناسب با اندازه ی لنز دوربین باشه تا بهش بخوره.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فلاش هاي Nissin

دوستان ببخشید , پدر من یک دوربین کنن خیلی قدیمی داره ( خیلی قدیمی هست و باید توش فیلم بذاری و کلی قر و فر داره ولی دفترچه فارسی داره! و لنزش هم عوض میشه! ) بگذریم , یک فلاش اکسترنال داره که البته مارک اون کنن نیست ( Nissin ) و چهار تا باتری میخوره و قشنگ پرتش میره تو محل فلاش خارجی دوربین من ( SX20 ) حالا سوالم اینه که اگه باتری بذارم و روشنش کنم مشکلی نداره برا دوربین؟ یا باید مشخصات خاصی داشته باشه که به دوربین بخوره؟ چون رو درگاه فلاش خارجی دوربین 5 تا محل اتصال فلزی داره ( یک بزرگ و 4تا کوچیک) ولی مال فلاش فقط بزرگه هست.

مرسی.

سلام
    دوست عزيز فلاش Nissin مدل Di28 به دوربين هاي SX1 و SX10 و SX20 مي خورد! قيمتش هم حدود 80 هزار تومان مي باشد (البته ظاهرا گارانتي ندارد) .. من نمي دانم مدل Nissin شما چيست ولي بهرحال اين سري فلاش ها جز متفرقه ها محسوب مي شوند ...

7. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

از خدمت دوستان دو سوال در مورد لنز دوربین داشتم.

1- اینکه در ساختار لنز گفته میشه :ساختار لنز متشکل از15عنصر در 13گروه چه مفمومی داره؟

2- فاصله کانونی که عنوان میشه مثلا :20 - 18 میلی متر چه کاربردی داره . البته تا حدودی مربوط به فرمول فیزیک نور میشه
    1/p+1/q=1/f

ولی کوچک یا بزرگ بودن این عدد چه حسن و یا عیبی میتونه داشته باشه؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

9. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

از خدمت دوستان دو سوال در مورد لنز دوربین داشتم.

1- اینکه در ساختار لنز گفته میشه :ساختار لنز متشکل از15عنصر در 13گروه چه مفمومی داره؟

2- فاصله کانونی که عنوان میشه مثلا :20 - 18 میلی متر چه کاربردی داره . البته تا حدودی مربوط به فرمول فیزیک نور میشه
    1/p+1/q=1/f

ولی کوچک یا بزرگ بودن این عدد چه حسن و یا عیبی میتونه داشته باشه؟

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید
    1. اینا بحث های فنی مربوط به ساختار لنزهاست.. خلاصه اش اینه که یه عدسی از یه سری عدسی های (شیشه های) کوچکتر تشکیل شده (به هدف اینکه انحرافات و عدم انطباق های ریز رو اصلاح کنن) که بهشون میگم عنصر، و مجموع چندتا از این عدسی های کوچیک (عناصر) رو هم میگن گروه ..

از روی اینکه فلان عدسی انقدر عنصر در انقدر گروه داره، نمیشه نتیجه دقیقی راجع به کیفیت اش گرفت یا اینکه مثلاً نسبت به یه عدسی دیگه که یه مقدار عنصر و گروه دیگه داره بهتره یا نه .. خیلی فاکتورهای دیگه مثل کیفیت سنسور ، قطر لنز و غیره در این زمینه دخالت دارن.

//

2. بحث فاصله کانونی هم که در یه خط و دو خط نمی گنجه و ضمناً بارها تکرار شده و کافیه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی وب کنی تا کلی منابع مطالعه خوب به فارسی پیدا کنی..

مجدداً اینجا هم بحث خوبی و بدی، دقیقاً به این شکل مطرح نیست.. بلکه کاربرد و موقعیته که بهشون معنی می بخشه.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام
    نمی دونم محل سئوال درست هست یا نه اما می خواستم بدونم برای تمیز کردن عدسی بیرونی دوربین دیجیتال از چه روشی باید استفاده کرد؟
    دستمال کاغذی با الکل؟
    یاروشهای دیگری هست دوربین من sx 200 کانن هست

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    نمی دونم محل سئوال درست هست یا نه اما می خواستم بدونم برای تمیز کردن عدسی بیرونی دوربین دیجیتال از چه روشی باید استفاده کرد؟
    دستمال کاغذی با الکل؟
    یاروشهای دیگری هست دوربین من sx 200 کانن هست
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Aim to Sun

عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟

سلام
    بله دوست عزیز بعضا ممکن است سنسور شما بسوزد!
    برای این کار باید از فیلتر های مخصوص استفاده کنید که در نتیجه امکانش روی دوربین های SLR LIKE و SLR وجود دارد

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه

دوستان تو dpreview گفته D5000 و 500D و D90 قابلیت Live-View رو دارن ولی FZ35 نداره (که فکر کنم درست نباشه.!!!!!)

12 ردیف مونده به آخر جدول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا خواستم بدونم این اطلاعاتش هم درسته یا نه؟
    1- گفته اینا فیلم برداری ندارن: کانن: D50 و 450D و 1000D و نیکون D3000
    2- گفته اینا Live-View ندارن: کانن: SX1 و SX20 و G11 و FZ35 و نیکون D3000
    3- گفته همه HDMI دارن بجز D3000

ممنون میشم حتی اگه از نادرستی هریک اطلاع دارید ، بفرمایئن.
    Last edited by a6l3i; 31-03-2010 at 00:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •