تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 108 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خوب امروز بازی را گرفتم اینم دیدگاه من به بازی والبته قسمتیش را از سایت های دیگه ترجمه کردم!

در ابتدالازم است به این نکته اشاره کنم کهاین بازی بی شک یک شاهکار بی همتا می باشد.گرافیک بازی به قدی بالا می باشد که نمونه مشابه آن نیز تابه امروز درهیچ بازی دیگری دیده نشده است. علاوه بر گرافیک بی نظیر بازی صداگذاری وداستان و نوع گیم پلی بازی نیز بی رقیب می باشد.(فعلا تا وقتی که Far Cry 2 بیاد به نظر من!) داستان این نسخه در امتداد داستان نسخه قبلی بازی رخ می دهد. شما بازی را از جایی شروع خواهی کرد که شخصیت بازی در نسخه قبل فرود آمده است. ودر انتها... بازی در مکان هایی از جزیره رخ می دهد که درنسخه قبلی از آنجا عبور نکرده ایم و به همین دلیل باید منتظر حوادث جدید و غیرمترقبه ای باشیم. که در نسخه قبل با آن ها مواجه نشده ایم نوع گیم پلی بازی نیز تغییرات بسیار کرده است در این نسخه بر خلاف نسخه قبل خط داستانی و روند بازی به صورتی خطی نبوده و شما می توانید آزادانه و به دلخواه مسیر بازی خود را انتخاب نمایید ماموریت های جدید وجذاب نیز یکی دیگر از ویژگی های این نسخه از بازی می باشد. که این ماموریت ها با بهره مندی از سلاح ها و محیط های جدید بازی بازی بازهارا در جلوی مانیتورها محو خود خواهد کرد هوش

مصنوعی یاران شما و دشمنان نیز پیشرفت بسیاری کرده است. آرایش نظامی جدید و سریع تر از گذشته هدف گیری های دقیق و کم اشتباه و همچنین مخفی شدن های به موقع و هوشمندانه گوشه ای از ویژگی های هوش مصنوعی ارتقائ یافته این نسخه می باشد.در تکمیل حرف Oracle عزیز با ید بگم: این نسخه از بازی با سخت افزار های رایج بهتر کار کرده وبسیار سریعتر وروانتر از نسخه قبل اجرا می شود. همچنین برای اجرای تمامی ویژگی های گرافیکی بازی در بهترین حالت دیگر به Directx 10 نیاز نمی باشدکلاهک یا Warhead سلاحی است با قابلیت انفجاری و قدرت سوزاندن بالا در کل می توان گفت کلاهک با سه چیز سرو کار دارد خرابی پاک سازی و سادگی تعریفی که گفته شد نکته کلیدی است در درک مفهوم این نسخه از بازی به خاطر داشته باشید این نسخه ادامه داستان CRYSYS نیز نیست این بازی یکی از سه گانه ای نیست که تیم سازنده بازی یعنی Crytek قولش را داده بودند بلکه فقط یک داستان فرعی می باشد که بر روی افراد تیم Crysys تمرکز دارد. واین نسخه ادامه ای ندارد ! و به همین خاطر بر روی ساخت وطراحی پایان داستان بسیار دقت و تمرکز شده است در مجموع این بازی یک از جاودانه های دنیای بازی های رایانه ای خواهد بود.

2. 2 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

800*600 فقط 33 فریم !!!
    WTF !!!
    پس چی؟!
    انتظار داری 100 فریم بده؟!
    حتی اگر دو تا gtx 280 رو sli کنی بازم امکان نداره از این بازی حتی 60 فریم بگیری!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

پس چی؟!
    انتظار داری 100 فریم بده؟!
    حتی اگر دو تا gtx 280 رو sli کنی بازم امکان نداره از این بازی حتی 60 فریم بگیری!

نه اصلا توی این بازی کارتهای ati خیلی ضعیفتر از nvidiaعمل کردند...
    (مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!
    Last edited by mehdy.z; 28-09-2008 at 00:40.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

عزیز من بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه توی بازی اول سی پی یو و بعد رم و بعد کارت گرافیک به ترتیب نقش مهمی دارن.
    فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو مرحله All The Fury که تو فرودگاه هست گیر کردم !

اون موجود بزرگه که باید بزنی هر کار میکنم از بین نمیره ! قلقه خاسی میخاد یا نه ؟

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

نه اصلا توی این بازی کارتهای ati خیلی ضعیفتر از nvidiaعمل کردند...
    (مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!
    کاملا درسته موتور cry engine 2 بر اساس gpu های کارت های انویدیا ظراحی شده و در کارت های ati حدود 6 درصد ضعیفتر عمل می کنه.ولی باز هم ati قدرت خودش رو نشون میده.
    فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟
    اینهایی که گفتم از تجربه ای که خودم داشتم بوده و مطمعنم که کاملا هم درست هست.
    شما یه سی پی یوی یک هسته ای 3 فول رو بیار با یه کارت 8800gtx بزار مطمعن باش توی کریسیس نمی تونی روی مدیوم هم به راحتی بازی کنی!دوستان خواهش می کنم دیگه این بحث رو توی اینجا ادامه ندین چون که بحث داره منحرف میشه به نظر من اگر توی بخش سخت افزار سوالتون رو مطرح کنین خیلی زودتر به جواب میرسین.

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

aa چيه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟؟
    aa مخفف Anti Aliasing هست .
    یعنی صاف کردن سطوح .
    که اگه سیستم شما ضعیف باشه نمیتونید فعالش کنید .
    یعنی اگه فعالش کنید بازی کند میشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گچساران روی صفحه مانیتور-در حال بازی cod

پيش فرض

من تازه بازی رو گرفتم
    برم بازی کنم

اینجا مبحث سخت افزار شده
    خواهشن جواب سوالات کسانی که کمک خواستن رو بدین
    البته شرمنده بابت بزرگترها
    Last edited by king-hitler; 28-09-2008 at 11:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اقا بالاخره کرک جدید نیاز به اینترنت داره یا نه؟
    من تو سیستمی که میخوام نصب کنم امکان ارتباط با اینترنت رو نداره
    این بستگی به شرکتی داره که بازی رو ازش گرفتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

به به به..........ايول همشهري جون.........نميدوني واسه نصبش به نت هم نياز داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
    مال كدوم شركته؟؟؟؟؟؟
    اگه مشکل اکتیو انلاین داری از ایجا این فایل رو دان کن مشکلت درست میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •