واقعا بهترین خبری بوده که تا بحال و توی این مدت شنیدم!!! قیمتش توی چه مایه هایی بود؟؟؟
واقعا بهترین خبری بوده که تا بحال و توی این مدت شنیدم!!! قیمتش توی چه مایه هایی بود؟؟؟
ولی نه من خوشم نیومد همون بژش بهتره. شده مثل کا800![]()
قیمت بدون گارانتی 307 تمن
اتفاقا خیای قشنگ تر از رنگ بژشه (البته کاملا سلیقه ای ولی تا از نزدیک نبینی نمی تونی قضاوت کنی) راستی دوستانی که می خرن سعی کنید با کیبورد انگلیسی بگیرید چون خیلی بهتر از فارسی و هم خوشگلتره
من ی جا دیدم با کیبورد انگلیسی هم داشت پس تو بازار هست باید کمی بگردی پیدا می شه
عالیه
من اینترنت وایرلسم کلا قطع شده
به خاطر اینترنت وایرلس میخواستم g900 بگیرم همین روزا
اما چون دیگه وایرلس ندارم میرم سراغ جی 700
رنگ جدیدشم قشنگه
قهوه ای تیره هست
مثل رنگ دوم جی 900
بیزنس ادیشن رنگش این نیست
آخرین قیمت g700 :
285 هزار تومان مقطوع!
900 چه قیمتیه؟
بچه ها کدوم خوشکل تره؟ 700 یا 900؟
مزیت های g900:
g900:
5 megapixel camera
Auto focus
Wi-FiTM 802.11 b/g
Business card scanner
و همینطور رنگ و طراحی گوشی که با هم فرق دارن و دیگر هیچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nakhordemast; 15-10-2008 at 02:54.
خودت قیمت گرفتی رفیق؟
من فردا میخوام برم سفارش بدم
g700
پس اگه بیشتر از 290 گفت بگم نمیخوام؟
g900 چند شده؟
ممنون
دوستان جی 700 ی دفعه کشید پایین با گارارنتی کامتل 292 تمن
فقط یک مشکل هست که آیا g700 هم مثل p1 و بقیه گ.شی هایی که uiq3 درن جاوا رو کند اجرا می کنه؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه اصلا ارزش نداره کسی گوشی رو نداره در مورد این مشکل توضیح بده؟؟؟؟؟
-----------
درضمن یکی از بچه ها p1 و p990 داشتن و جاوا رو کند اجرا می کرد و بهشون گفته بودن آپ کنی درست می شه آپ هم کردن همون بود حالا جی 700...؟
به احتمال زياد بايد همون جوري باشه
همه گوشي هاي سيمبين همين جورين
نوكيا را مي گم
سلام من امروز 700 خریدم همون رنگ بژ به قیمت 305 تومن که انگار یه نمه گرون گرفتم ولی این چند روزه یهو نایاب شد . هرچی گشتم گیرم نیومد. مجبور شدم با این قیمت بگیرم شاید تا 285 یا 290 هم گیرم میومد( البته اگه علم غیب داشتم) ...... خیلی با امکاناتش حال کردم مخصوصا گزینه های جالبی که توی دوربینش داره.
یه سوال: شارژر p990 بهش میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)