دوست عزیز به نظر من شما اشتباه کردی که ازsp3 استفاده میکنیمن پیشنهاد میکنم اگر سیستمت از لحاظ
سخت افزاری خوبه از ویندوز ویستا استفاده کن واگرنه ازxp-sp2 استفاده کن . چون نه من خاطره ی خوبی از sp3 دارم و نه تعریف خوبی ازش شنیده ام
دوست عزیز به نظر من شما اشتباه کردی که ازsp3 استفاده میکنیمن پیشنهاد میکنم اگر سیستمت از لحاظ
سخت افزاری خوبه از ویندوز ویستا استفاده کن واگرنه ازxp-sp2 استفاده کن . چون نه من خاطره ی خوبی از sp3 دارم و نه تعریف خوبی ازش شنیده ام
سلام من تازه ویندوز سرویس پک 3 نصب کردم میخوام درایو جی رو باز کنم که داخلش فایلای اینستال نرم افزار و صوتی و تصویری هست و نیاز مبرم به این درایو دارم ولی تا بازش میکنم یه پیغام میاد:
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
دونت سندو میزنم هنگ میشه سندو میزنم هنگ میشه خلاصه آخرش هم باید قید درایوو بزنم هم از تسک منیجر استفاده کنم تا صفحشو ببندم
خواهش میکنم راه حل این مشکل منو اگر کسی میدونه فوری بگه همه کارام لنگ شده
Last edited by dashmojtaba; 07-03-2009 at 16:41.
سلام
من يه مشکل جديد پيدا کردم
ويندوزم sp3 هست و از اون با تمام نرم افزارهاي نصب شده بک اپ گرفتم هر وقت خراب ميشه ميريزم ولي ايندفه هر چند بار هم که ريختم همين مشکل رو دارم
وقتي دارم داخل ويندوز کار ميکنم حالا اينترنت يا هر چيز ديگه يه دفعه يه صفحه ابي مياد که توش پر نوشتست و بايد از روي کيس ويندور رو ريستارت کنم
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه مشکل ديگه هم هست بعضي نرم زفزار ها روش درست کار نميکنه در صورتي که در سيستمهاي ديگران به خوبيي کار ميکنه ميگن کمبود فايل چطور ميشه فهميد چه فايلهايي کم داره تا دانلود کنم و بيرزم
ممنون
در انجمن مشاوره خرید رجوع کنید.
موفق یاشید .
شما با یه سی دی xp sp3 دیگه زبان فرسی را نصب کن
موفق باشید
دوستان کسي نتونست مشکل رو بفهمه
شرمنده دوست من سوالتون را الان خواندم.
اون صفحه ی آبی اشکال از رم شما ست رم شما مشکل داره .
آیا سیستمتون را تازه جمع کردید؟
این صفحه ی آبی چه موقع میاد. یعنی شما دارین چه کار میکنید که این صفحه آبی میاد؟
این ها را بگین تا من واضح تر راهنماییتون کنم/
نه نیمشه بفهمی که چه فایلی کم داره.
موفق باشید .
دوستان پک 3 رو بعد از دریافت از مایکرو سافت میتوان روی پک 2 نصب کرد یا باید به صورت بوت رایت شود؟
سلام
نه سيستمم رو 3 سال پيش جمع کردم
بيشتر وقتي با browser تو اينترنت چرخ ميزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)