تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 53 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام یک هدست تا 100 تومن واسه لبتاب می خوام. خروجی 7.1 CHANEL داره به همراه دالبی ساروند. می خوام کیفیت خوب واسه تماشای فیلم وبازی داشته باشه .
    بیسش هم متعادل به بالا باشه.مقاوم باشه(توی کیف ضربه نخوره).می خوام توی بعضی از بازی ها که صدای دینامیک دارن بشه تشخیص داد صدا از کدوم طرف میاد.
    و صدا ازش به بیرون درز نکنه و همچنین صدای بیرون هم گرفته بشه.سایزش بزرگ باشه و برای استفاده طولانی مناسب باشه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کمک.

یه هدفون بهم معرفی کنید که تو حذف صداهای مزاحم محیط تک باشه.البته نه از اون گنده منده ها!هدفون معمولی و لی با قابلیت حذف صداهای بیرون.

در ضمن کیفیتش هم هرچه خوبتر بهتر

بودجه زیر 50 فعلا ولی شما بگید تا ببینیم چی میشه.اولویتم در مدلهای مشابه ارزون تر بودنه
    با 50 تومن شما نمی تونی یه هدفون "تک" پیدا کنی ... 50 تومن میشه یه بودجه زیر متوسط ... با این حال شما میتونی هدفون های in ear ی رو بگیری که ایزوله سازی رو خوب انجام میدن و شاید یکی دو مدل NC هم پیدا کنی که یه قطعه همراهشون هست و باتری میخورن و بیشتر در زمینه حذف صدای محیط تخصصی عمل می کنن ...

برای NC ها، مثلاً NC22 یا NC33 از سونی رو چک کن .. برای in ear ها مثلاً EP830 رو چک کن.
    سلام یک هدست تا 100 تومن واسه لبتاب می خوام. خروجی 7.1 CHANEL داره به همراه دالبی ساروند. می خوام کیفیت خوب واسه تماشای فیلم وبازی داشته باشه .
    بیسش هم متعادل به بالا باشه.مقاوم باشه(توی کیف ضربه نخوره).می خوام توی بعضی از بازی ها که صدای دینامیک دارن بشه تشخیص داد صدا از کدوم طرف میاد.
    و صدا ازش به بیرون درز نکنه و همچنین صدای بیرون هم گرفته بشه.سایزش بزرگ باشه و برای استفاده طولانی مناسب باشه.
    یه چیزی شبیه دوست بالایی .. یعنی نیاز شما با طراحی مدنظرت نمیخونه .. هدفون های سایز بزرگ اغلب صدا رو به بیرون درز میدن و این ویژگی شونه ... باز به همین ترتیب هدفون های سایز بزرگ اغلب در استفاده طولانی مدت شاید اذیت کنن کاربر رو ... بهرحال، برای استفاده شما کارای کریتیو مناسب به نظر میاد .. مثلاً fatality رو چک کن ...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

این راهنمایی سیمور جان بکارت میخوره.

تا 100 تومن که راحت میتونه یه هدست ردیف بگیره، با کیفیت خوب ... کارای لاجیتک اولویت داره به نظرم .. بعدش کریتیو ... مثلاً از کریتیو این مدل fatality خیلی خوبه .. البته رابط usb داره و مخصوص PC هستش بیشتر. از لاجیتک مدل خاصی تو ذهنم نیست، ولی خب کیفیت کاراشون واقعاً بالاست.
    بعلاوه اینکه از نظر راحتی باید تست کنی ببینی دوم روی گوشت راحت ترن ...
    فکر میکنم fatality از creative واست مناسب باشه ...
    خودت هم کارای لاجیتک رو یه چک بکن....

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

ممد شرمنده مثل اینکه جسارت کردم ...
    ای بابا نمیشد چند ثانیه دیر تر جواب بدی

5. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من یه دونه از این هدفونهای بزرگ میخوام و برام اینش مهمه که صدای بیرون نتونه بیاد داخلش یعنی وقتی همینجوری هم به گوشت وصله صدای بیرونو نشنوی و کیفیتش هم بدک نباشه قیمت هم تا 50 تومن
    Last edited by SNOWLEOPARD; 07-05-2010 at 00:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بسیار ممنون از پاسخ جناب سیمور.

من چون بسیار به بحث زبان و در کنارش به سلامت گوشم اهمیت میدم دلم رفت سمت nc22 , 33 از سونی.منتها کسی اینا رو داشته.چون 33 حدود 100 تومن من تو سایتها دیدم و فکر کنم 22 حدود70 باشه.

--واقعا تفاوتشون انقدر زیاده تو بحث نویز کنسلینگ(و در رده بعدی کیفیت)؟

--یک سئوال ابتدایی: این دو سری یعنی 22 و 33 کنترل ولوم صدا(کم و زیاد) روشون هست یا باید از خود پلیر کم و زیاد کرد صدا رو.مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو گوشی یا رو گوش بودنش زیاد مهم نیست. مهم دوامش و کیفیت صداش هست و راحتیش هست.خودم یک سرچ زدم به این گزینه ها رسیدم.بر حسب این که کدوم یکی توی ایران ممکنه پیدا بشه و شرایط بالا هم داشته باشه یک راهنمایی بکنید.
    1-
    Sennheiser CX 500
    2-TRITTON AX 180
    3-Logitech G35
    3-
    Beyerdynamic MMX 2
    4-
    Razer RZ04-00090300-R3U1
    5-
    RAZER Moray 3.5mm
    6-
    Creative Fatal1ty
    7-
    Sennheiser HD 515

Last edited by hoha881; 07-05-2010 at 10:16.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

Sennheiser HD 515
    Sennheiser CX 500
    این دو تا رو میشه پیدا کرد
    [
    Last edited by peaceful1; 07-05-2010 at 10:30.

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قیمت این مدل ها چنده؟ بودجه نهایت 140تومنه.از لحاظ بهترین به خاطر قیمت هم یک بررسی بکنین.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

دنبال یک هدفون in ear هستم برای ورزش و اینا. الآن یک sony ex32 دارم خیلی هم راضیم از کیفیت و ایناش. ولی میخوام آرم بند بگیرم برای آیپادم و صبح ها ورزش رو با موسیقی انجام بدم فکر کنم این موقع دویدن از گوش بیفته بیرون. یک چیزی میخوام خلاصه که اینجوری نباشه از اینا که دور گوش میرن باشه فکر کنم دیگه این مشکل رو نداشته باشم. قیمتشم تا 100 اینا خوبه فکر کنم

پیشاپیش ممنون (L)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو گوشی یا رو گوش بودنش زیاد مهم نیست. مهم دوامش و کیفیت صداش هست و راحتیش هست.خودم یک سرچ زدم به این گزینه ها رسیدم.بر حسب این که کدوم یکی توی ایران ممکنه پیدا بشه و شرایط بالا هم داشته باشه یک راهنمایی بکنید.
    1-
    Sennheiser CX 500
    2-TRITTON AX 180
    3-Logitech G35
    3-
    Beyerdynamic MMX 2
    4-
    Razer RZ04-00090300-R3U1
    5-
    RAZER Moray 3.5mm
    6-
    Creative Fatal1ty
    7-
    Sennheiser HD 515

قیمت این مدل ها چنده؟ بودجه نهایت 140تومنه.از لحاظ بهترین به خاطر قیمت هم یک بررسی بکنین.
    بجز دو موردی که رفیقمون گفت ایران گیر میاد، من از Beyerdynamic هم یکی دوتا کار دیده ام که قبلاً معرفی کرده بودم و الان پیدا نکردم پستم رو .. بهرحال فوکاسیستم توی پاساژ ایران رو چک کن.

تا 140 تومن برو سراغ کارای سن هایزر... چون گفتی برای یه استفاه عمومی از قبیل فیلم و بازی هم میخوای مارک خیلی خوبیه.
    سلام دوستان

دنبال یک هدفون in ear هستم برای ورزش و اینا. الآن یک sony ex32 دارم خیلی هم راضیم از کیفیت و ایناش. ولی میخوام آرم بند بگیرم برای آیپادم و صبح ها ورزش رو با موسیقی انجام بدم فکر کنم این موقع دویدن از گوش بیفته بیرون. یک چیزی میخوام خلاصه که اینجوری نباشه از اینا که دور گوش میرن باشه فکر کنم دیگه این مشکل رو نداشته باشم. قیمتشم تا 100 اینا خوبه فکر کنم

پیشاپیش ممنون (L)
    ex32 که خیلی هدفون خوبیه... خوب هم فیت میشه توی گوش .. اما بهرحال اگه میخوای مدل ورزشی تر بگیری برو دنبال J11 و AS20 از سونی.

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •