تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 104 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون ...

این دمای زیاد مخصوصا زمانی که با سیستم کار نمی کنی علتش چیه ؟ ... 65 درجه دما حتما مقدار زیادی برق مصرف می کنه و این برق ها برای چی دارن مصرف میشن ...؟ وقتی حتی کوچکترین کاری سیستم انجام نمی ده ؟؟؟

تاپیک رو دیدم ... میگن اگه سرعت فن کارت گرافیک رو زیاد کنی عمرش کم میشه ... بعد من کیسم 2 تا فن کوچک داره ... ممکنه با بستن فن های بیشتر و بزرگ تر دما بیاد پایین ...

کلا دمایی برای این کارت توصیه شده ؟ (استاندارد جهانی )

با توجه به این نکته که میگن 10 درجه دما کمتر کردن باعث میشه عمر کارت 100% افزایش پیدا کنه ممکنه یه جوری بتونم دماش رو 10 درجه کم کنم؟ چقدر تقریبا خرج بر می داره؟

با سپاس فراوان...
    هر قطعه الکترونیکی یک مصرف و دمای Idle هم داره، وقتی شما با سیستم کاری انجام نمی دید معلوم نیست سیستم هم کاری انجام نده... همین آماده به کار بودن هم خودش باعث تولید حرارت و بالا رفتن مصرف میشه ولی بالا بودن حرارت دلیلی بر بالا بودن مصرف کارت نیست.

سرعت فن رو اگه زیاد کنید عمر فن کم میشه + صدای فن افزایش پیدا می کنه در عوض دمای قطعه پایین تر میاد و عمر قطعه بالاتر می ره. استاندارد با خنک کننده استوک تقریبا همین دمایی است که شما دارید. راحت ترین و کم هزینه ترین راه برای خنک کردنش همون زیاد کردن دور فن هست ولی خنک کننده های Dual Slot بزرگتری هم هستند که می تونند بهتر از استوک عمل کنند. بالا بردن دور فن بهترین Price/Performance رو بین روش های خنک کردن کارت گرافیک داره...

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هر قطعه الکترونیکی یک مصرف و دمای Idle هم داره، وقتی شما با سیستم کاری انجام نمی دید معلوم نیست سیستم هم کاری انجام نده... همین آماده به کار بودن هم خودش باعث تولید حرارت و بالا رفتن مصرف میشه ولی بالا بودن حرارت دلیلی بر بالا بودن مصرف کارت نیست.

سرعت فن رو اگه زیاد کنید عمر فن کم میشه + صدای فن افزایش پیدا می کنه در عوض دمای قطعه پایین تر میاد و عمر قطعه بالاتر می ره. استاندارد با خنک کننده استوک تقریبا همین دمایی است که شما دارید. راحت ترین و کم هزینه ترین راه برای خنک کردنش همون زیاد کردن دور فن هست ولی خنک کننده های Dual Slot بزرگتری هم هستند که می تونند بهتر از استوک عمل کنند. بالا بردن دور فن بهترین Price/Performance رو بین روش های خنک کردن کارت گرافیک داره...
    سلام اقا ارمان عزیز . دستتون درد نکنه بابت تمام راهنمایی ها و کمک های بسیار مفیدتون

من طبق راهنمایی های دوستمون M659 در تاپیک افزایش سرعت فن 4870/4850 عمل کردم . ( این ویدئو رو هم کنارش دیدم تا بهتر بفهمم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که همون به صورت ملتی مدیاست و به دوستانی که مثل من IQ ... دارن توصیه میشه، تا بهتر بفهمن)

من فن رو روی 50 گذاشتم . صداش زیاد بود . اما دما به 45 کاهش یافت بعد 40 گذاشتم به 50 رسیده . اتاقم هم دماش 24 هست . دمای CPU هم 27.5 هست .

ایا این دما50 مناسبه یا کمترش کنم ؟ ایا این 40 اسپید فن بازم باسه فن مضر است؟ راستی چرا ATI یه راه راحت برای افزایش سرعت فن قرار نداده؟ چرا باید شبیه هکرها عمل کرد؟

توی صفحهCATALYST CONTROL CENTER یه سری گزینه هست که برای اور کلاک است . الان (بعد Enable )تمامش فعال شده و قابل تنظیم ... gpu 625 وmemory 993 ، الان من در اورکلاک هستم ؟ اون پایین هم Current Clock Settings تفاوت داره gpu 500 و memory 750 هست اما تغییر می کنه و به اعداد 625 و 993 تبدیل می شه ... این چیه ؟ من نمی خواهم در اور کلاک باشم

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آرمان این آخری رو خیلی خوب گفتی تا حالا به این فکر نکرده بودم!
    و اینکه وقتی کارت هیچ کاری انجام نمیده توی یه فرکانسی هست دیگه! خوب همین cycle ها و توی یه فرکانسی بودن گرما تولید میکنه.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی آنتی انالایزینگ رو چند بود؟
    با برند سفیر مشکلی نداری؟ از نظر حرارت مثلا
    سلام. رو 4 هستش .کلأ بود و نبودش برای این کارت فرقی نمی کنه چون وقتی رو 0 گذاشتمش فقط 5 فری به تعداد فریم ها افزوده شد.
    مشکل خاصی ندام. دما در حالت بی کاری 78 و در کرایسس،85 هستش. و کلأ صدای فن اصلأ در نمی یاد.
    البته یک بار آزمایشی با نرم افزار همراش تا (700و 2200) مگاهرتز اورکلاکش کرم و کاملأ پایدار بور و دما به 87 رسید.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام اقا ارمان عزیز . دستتون درد نکنه بابت تمام راهنمایی ها و کمک های بسیار مفیدتون

من طبق راهنمایی های دوستمون M659 در تاپیک افزایش سرعت فن 4870/4850 عمل کردم . ( این ویدئو رو هم کنارش دیدم تا بهتر بفهمم
    کد:
    که همون به صورت ملتی مدیاست و به دوستانی که مثل من IQ ... دارن توصیه میشه، تا بهتر بفهمن)

من فن رو روی 50 گذاشتم . صداش زیاد بود . اما دما به 45 کاهش یافت بعد 40 گذاشتم به 50 رسیده . اتاقم هم دماش 24 هست . دمای CPU هم 27.5 هست .

ایا این دما50 مناسبه یا کمترش کنم ؟ ایا این 40 اسپید فن بازم باسه فن مضر است؟ راستی چرا ATI یه راه راحت برای افزایش سرعت فن قرار نداده؟ چرا باید شبیه هکرها عمل کرد؟

توی صفحهCATALYST CONTROL CENTER یه سری گزینه هست که برای اور کلاک است . الان (بعد Enable )تمامش فعال شده و قابل تنظیم ... gpu 625 وmemory 993 ، الان من در اورکلاک هستم ؟ اون پایین هم Current Clock Settings تفاوت داره gpu 500 و memory 750 هست اما تغییر می کنه و به اعداد 625 و 993 تبدیل می شه ... این چیه ؟ من نمی خواهم در اور کلاک باشم
    سلام.
    دمای کارتت خیلی کمه، مال من رو 78 هستش . به نظر من همین دمای 50 خیلی خوبه.
    شما الان اور کلاک نیستی و (625و 993) ارقام پیش فرض و استاندارد این کارت هستن.
    باید بگم که (500و750) هم فرکانس های پردازنده گرافیکی و حافظه در حالت 2 بعدی هستن تا دمای پردازنده و مصرفش کم بشه. و همه چیز طبیعی هست.
    برند کارت گرافیکت چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دما الان کاملا مناسبه و این دور فن هم مشکلی رو برای فن ایجاد نمی کنه. معمولا راحت می شد دور فن رو تنظیم کرد این سری این مشکل رو دارند بعد از عرضه نسخه جدید RivaTuner به امید خدا این مشکل هم حل میشه!

اگه میشه یک Screenshot از همون Control Center بگیرید و اینجا بگذارید.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

Sapphire HD 4870x2 RV700 Pictures

تصویر بزرگ:
    کد:

تصویر بزرگ:
    کد:

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

یک تست جالب از قدرت 4870x2 در حالت CrossFire و نمایش قدرت این کارت :

تصویر بزرگ:
    کد:

در اکثریت رزولیشنها قدرت این کارت دوبرابر شده و این نشون میده که معماری CF-X هم در این سری پیشرفت خوبی داشته.

11. این کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دما الان کاملا مناسبه و این دور فن هم مشکلی رو برای فن ایجاد نمی کنه. معمولا راحت می شد دور فن رو تنظیم کرد این سری این مشکل رو دارند بعد از عرضه نسخه جدید RivaTuner به امید خدا این مشکل هم حل میشه!

اگه میشه یک Screenshot از همون Control Center بگیرید و اینجا بگذارید.
    سلام اقا آرمان .

این دو تا عدد پایینی متغیر اند و به این دو عدد تبدیل می شوند...

چه زمانی RivaTuner جدید میاد؟

دمای کارتت خیلی کمه، مال من رو 78 هستش . به نظر من همین دمای 50 خیلی خوبه.

برند کارت گرافیکت چیه؟

سلام ... دما فکر نمی کنم به خاطر برند باشه ... من دمای اتاق رو خیلی کم کردم تا دمای معمولی کارتم به 65 رسید (دمای اتاق24 درجه)

و با افزایش 40 فن دماش به پنجاه رسید(در حالت معمولی ) و در حالت بازی 70 تا 75 .
    Last edited by takotok; 10-08-2008 at 11:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این دو تا عدد پایینی متغیر اند و به این دو عدد تبدیل می شوند...

چه زمانی RivaTuner جدید میاد؟
    کارت گرافیک شما در حالت اورکلاک نیست. ATI Overdrive باعث میشه وقتی نیازی به کار گرافیکی نیست کلاک ها پایین تر بیان.

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •