ٌW810
K510
از این جلوتر دیگه چی می خواهید P990
![]()
ٌW810
K510
از این جلوتر دیگه چی می خواهید P990
![]()
Last edited by vahidsport; 17-01-2009 at 16:40.
هيچ كس نيست كه عكسي از بهترين 5 مگاپيكسلي حال حاضر كه هيچ گوشي به گرد پاش نمي رسه را بزاره منظورم
گوشي جديد سوني كه همه ازش تعريف و تمجيد ميكنند
اره خودشه c902
هيچ كس نيست كه عكسي از بهترين 5 مگاپيكسلي حال حاضر كه هيچ گوشي به گرد پاش نمي رسه را بزاره
sony ericsson c902
دوست عزیز قبول که c902 کیفیتش خیلی خوبه
ولی شما عکسی که نذاشتین
درضمن مگاپیکسل مهم نیست مگاپیکسل سایز عکس هست مهم عکاس بودن و نوع سنسور و تنظیمات دستیه
مثلا دوربین دیجیتالی داشتم قبلا که 6.1 مگاپیکسل بود ولی اصلا نمیتونست با k800 یا اصلا با n73 هم نمیتونست رقابت کنه ( البته فلش زنونش خیلی قویتر از k800 بود)
ولی سایز عکساش بزرگتر بود
ولی عکاس اگه عکسی با c902 دارین بزارین خیلی مشتاق هستیم چندین بار هم درخواست دادم
دوست من منظور از نوع سنسور چيه ايا گوشي هاي سايبرشات سنسورهاشون فرق داره؟؟؟؟؟؟؟
و من كاملا با شما موافق هستم مهم عكاس بودن اگه دوريبن هزار پيكسل هم داشته باشيد ولي ذوق و سليقه و هنر نداشته باشيد در حد يه دوربين ساده عكس ميندازيد
سنسور همون لنز هست
هرچی لنز ببزرگتر باشه شفافیت و همینطور نور بیشتری دریاف میکنه
متوجه شدین سری cyber-shot چه قدر iso رو خوب انتخواب میکنند؟ دلیلش همینه
اگه سنسور یا همون لنز خوب نباشه همیشه عکساش تار و معمولا با کوچکترین بازتاب نور خودشو کور میکنه یا مات
مثلا شما دوربین 4 مگاپیکسل mp4 هارو ببینید سایز عکس از 3.2 بزرگتره ولی اصلا کیفیتش به اون نمیرسه چون لنز خوب و پیکسل ها یا همون عدسی خوبی نداره
عكس هاي n82 تو تايپيك ها وجود داره اگه هست ادرس بدهيد
پس بخاطر همینه که نویز عکس های p990 خیلی کمه
نویز به خیلی چیز ها بستگی داره همه دوربین های سونی اریکسون نویز کمی دارند مثل k800 البته خودشوت سیستم کاهش نویز استفاده میکنند بعد از عکاسی موقع سیو 70% نویز هاو حذف میکنند
مثل k850 فکر مکنید نویز یکمی زیادی ولی موقع سو عکس کمتر میشه یا با تمظیمات iso میشه درست کرد
در k800 با نصب درایو میشه تنظیمات iso k850 هم دارا شد اگه خواستین بگین واستون بزارم
این سیستمی که شما می گید نویز رو حدف می کنه ولی فکر کنم عکس رو کمی مات می کنه که دقیقا عکس های k800 و k850 نسبت به p990 کمی عکساشون مات هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)