سلام....
کدوم سایت برم تا سیستم رو از لحاظ امنیت تست کنه؟؟؟/
با آموزش اگه بدین خوبه
سلام....
کدوم سایت برم تا سیستم رو از لحاظ امنیت تست کنه؟؟؟/
با آموزش اگه بدین خوبه
جدیدا کرک کاسپر اسکی خیلی زود به زود از کار میفته خیلی اذیت میکنه.دنبال یک محصول مشابه میگردم که هم فایروال باشه هم به نوعی آنتی ویروس.
هم نقل و انتقالات در اینترنت رو کنترل کنه برام هم احیانا فایلهای مخرب در سیستم رو شناسایی کنه.حالا اگر ترکیبی هم بود مثلا یک فایروال در کنار یک آنتی ویروس مشکلی نداره.از لحاظ استفاده از منابع هم مهم نیست.بدلیل کارم باید امنیت سیستممم بالا باشه.
فقط مثل کاسپر هر دقیقه دنگ و فنگ کرک هم نداشته باشه!
مرسی
سلام به همگی ،،، ميخواستم يه مشورت ازتون بگيرم ،، سيستم امنيتی لپتاپ من متشکل از 4 تا برنامه هستش:
AVIRA Antivir 9 -Personal free edition
Agnitum outpost firewall pro 6.5
Malware bytes anti malware
USB disk security
از lan و wifi و ... خيلی استفاده ميکنم، روزی 10 جور flash memory هم بهش ميزنم و تا حالا هيچ مشکلی نداشتم ، فقط يه مشکلی که دارم اينه که بعضی وقتها که windows بالا مياد، آرم آويرا باقی ميمونه و نميره و مجبورم که reset کنم، البته hang نميکنه و فقط بايد خيلی معمولی reset کنم، مشخصه که avira و outpost با هم conflict دارن چون در همين لحظه آرم outpost در قسمت quick lauch هم freeze ميشه،،،، البته به ندرت اينجوری ميشه، مثلا هر 10-12 باری که تازه laptop رو روشن ميکنم يه بار اين اتفاق ميوفته و بايد reset کنم،،
در اين تست matousec فايروال online armor personal رو ديدم ، نظرتون در موردش چيه ؟ ارزش داره جايگزين outpost بکنمش؟ با avira مشکلی نداره؟
دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.يا سوال خود را در تاپيك Avira و يا در تاپيك Outpost مطرح كنيد.لطفا از فونت معمولي هم براي نگارش مطالب خود استفاده كنيد.
من بيشتر در مورد online armor پرسيدم، چون تاپيک نداره، ميشه با outpost مقايسه اش کنيد....
كار مقايسه فايروالها يك كار تخصصي است و اينطور نيست كه كسي بگه فلان فايروال قدرتمند تره.معيار و ملاك بررسي قدرت فايروالها در زمينه هاي مختلف تستهايي است كه توسط موسسات معتبر و تخصصي صورت ميگيره كه نتايج آن اعلام شده است.توصيه من هم مراجعه به همان تستهاي انجام شده ميباشد.
اگه میشد فقط با فایروال کسپر کار کرد عالی میشد چون من اصلا با آنتی ویروسش حال نمیکنم!
سلام سایت matousec طی تستی که در june 2009 انجام داد نتایج رترین فایروالها رو اعلام کرد در تست قبلی کهhamilton عزیز ارائه داده بود کسپر تونسته بود بعد از online armor مقام دوم رو کسب کنه ولی در آخین تست
به مقام چهارم رسید که جای سوال داره و pc tools که در تست قبلی مقام دهم!!!! رو داشت در این تست با یک نسخه ارتقا به مقام دوم دست پیدا کرد
نتایج هر دو تست رو براتون میزارم
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
![]()
بهرحال online armor در هر دو تست مقام اول رو داره ولی جالبه که توی این تست حتی یه تاپیک مستقل نداره
جالبتر اینکه فایروالهای معروف مثلnod symantec رو رده های پایین هستند
لیست فایروالهای ضعیف در تست جدید:
فایروالهایی مثل پاندا و نود در رده های پایین هستند
موفق باشید
Last edited by redstorm88; 15-09-2009 at 15:56. دليل: اشتباه
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
خوب اینکه الان جفتش یکی هست که!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام تصحیح شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)