سلام
من چطوری آپدیتش رو غیر فعال کنم. پوستم کنده شد از بس که خواست خودش رو آپدیت کنه
سلام
من چطوری آپدیتش رو غیر فعال کنم. پوستم کنده شد از بس که خواست خودش رو آپدیت کنه
سلام
روی update manager دبل کلیک میکنی بعد تیک start automatic updates رو بر میداری وروی save changes کلیک کنید.
این کار رو هم کردم ولی زبون آدمیزاد نمیفهمه. خودش شروع میکنه به اپدیت. منم یه دفعه سرعت کامپیوترم به همین خاطر کم میشه. ترجیح میدم nod32 رو نصب کنم. خیلی بهتره
ممنون.نوشته شده توسط mansour_hotboy
میشه از مزیت های بارزش برام بگید.
معایب avg:
1. نداشتن قابلیت غیر فعال کردن آنتی ویروس ( فقط برای 15 دقیقه میشه)
2. خودش همین طور شروع به آپدیت میکنه. هرچقدر هم غیر فعالش کنی بازم خودش رو چک میکنه
3. سرعت سیستم ذغالی من رو خیلی پایین میاره.
راستی یه لینک دانلود هم بهم بده. از مزیت هاش هم بگو
سلام بچه ها
درباره آپدیت دستی avg
این مسیری که میگین ،پوشه update حجمش فقط 2.72 مگا بایته.در صورتی که حدود 70 تا 80 مگا بایت آپدیتشه.
چی جوریه؟چون خدم رو سیستمم آپدیتشو دارم می خوام کپی کنم واسه یه سیستم دیگه
برا چی کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من قبلا AVG Internet Security نسخه 9 روی ویندوزم بدون مشکل داشتم ولی بعد از نصب مجدد ویندوز ، وقتی دوباره نصبش کردم و update کردمش ، سه تا از برنامه هاش (آنتی ویروس ، anti spyware و link scanner ) اکتیو نمیشه ...
میشه کمک کنید و بگید چطوری میتونم این سه تا بخشش فعال کنم ؟؟؟
امیدوارم یکی جواب بده
سلام من از برنامه AVG LinkScanner Free edition 2011 استفاده می کنم و آپدیتش کردم با حجمی حدود 40 مگ . حالا می خوام ویندوز عوض کنم اگه میشه بگید مسیر آپدیت این نرم افزار کجاست تا بتونم به صورت آفلاین اون رو آپدیت کنم. و آیا سایتی هست که آپدیتهای این نسخه از نرم افزار رو ارائه بده؟
لایسنس نرم افزار درست کار میکنه ؟ سریال معتبر بهش دادی ؟ تاریخش کی تموم میشه ؟
باید از لینک زیر فایل های آپدیت مورد نیاز رو دانلود کنید.
سپس از محیط نرم افزار روی سربرگ tools کلیک کنید از پنجره باز شده گزینه آپدیت فروم دایرکتوری رو انتخاب کنید و فایل های دانلود شده رو انتخاب کنید و اپدیت کیند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)