بهترین کار اینه که بگی سرهت جمع بشه با سرعت فعلی به صورت تصاعدی میره بالا و یک ایف بزاری تا سرعت تا بی نهایت بالا نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کار اینه که بگی سرهت جمع بشه با سرعت فعلی به صورت تصاعدی میره بالا و یک ایف بزاری تا سرعت تا بی نهایت بالا نره
نمشه اما برای این کار میتونی یک متغیر تعریف کنی یعنی تو اونت کریت اینو وارد کنیبا عرض سلام من یه سوال دارم آیا میشه یکی از ENVENT های یک آبجکت رو برای یک مدت حذف کرد و بعد دوباره فعال کرد
بجای علامت سوال هر چیزی میشه گذاشت فرقی نداره فقط دستورای خود گیم میکر را نذارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد تو اونت مورد نظرت اولین اکشن را یک var شیش گوشه که تو منوی control است را میزاری بعد تو اولی اسمی که جای ???? است را وارد کن زیرشم تایپ کن false و ok کن حالا با گذاشتن start of block و end of block در سر تا ته تمامی اکشن ها میتونی یک ایونت را فعال و غیر فعال کنی .
بعدش تو دستورات هر جا که لازم شد اون ایونت غیر فعال بشه فقط کافیه که تو دستورات بنویسی که
دوست عزیز از تلاشهات ممنونم
من نسخه ای کامل از اموزش game maker میخوام لطفا بزار ممنون میشم
چطور میتونیم تو game maker شلیک کنیم
دوست من به این ادرس برو
از اول تا آخرشو بخون استاد گیم میکر میشی همه سوالاتت اونجا قبلا پرسیده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو جواب داده شده
سلام ممنون از راهنمایی ای که کردین من تازه واردم کو تا .....
در آخر بازم ممنونم
کرک نسخه 7 این بازی را میخواستم
باسلام خدمت همه دوستان
دوتا سوال داشتم
1- براي بزرگتر شدن محيط بازي بايد چي كار كنم مثلا مي خوام اندازه اون 3000 در 800 باشه.وقتي توي قسمت تنظيمات اين كار رو مي كنم صفحه به صورت فشرده مي ياد من مي خوام روم بزرگتر بشه ودوربين به دنبال اسپرايت حركت كنه
2- براي قرار دادن يك فايل فلش در ابتداي روم وبعد از تمام شدن يك روم چكار بايد كرد مثلا مي خوام در ابتداي بازي يك صفحه فلش عنوان بازي بياد وبعد از روم هم مثلا بنويسم مرحله به پايان رسيد چه كار بايد بكنم
لطفا منو راهنمايي كنين
باسلام خدمت همه دوستان
دوتا سوال داشتم
1- براي بزرگتر شدن محيط بازي بايد چي كار كنم مثلا مي خوام اندازه اون 3000 در 800 باشه.وقتي توي قسمت تنظيمات اين كار رو مي كنم صفحه به صورت فشرده مي ياد من مي خوام روم بزرگتر بشه ودوربين به دنبال اسپرايت حركت كنه
2- براي قرار دادن يك فايل فلش در ابتداي روم وبعد از تمام شدن يك روم چكار بايد كرد مثلا مي خوام در ابتداي بازي يك صفحه فلش عنوان بازي بياد وبعد از روم هم مثلا بنويسم مرحله به پايان رسيد چه كار بايد بكنم
لطفا منو راهنمايي كنين
1- از Views استفاده کنید. روی گزینه ها موس رو نگه دارید توضیحاتش رو مینویسه.
2- یک متغیر بسازید که در آخر اتاق یک ارزش میگیره (مثلا 1) اونوقت میتونید در یک ایونت دراو این کد رو بنویسید:
if room_won==1
{نوشتن متن یا نشون دادن اسپرایت مخصوص
}
در ضمن من یک کتاب آموزش گیم میکر نویشتم که احتمالا چاپش نمیکنن چون ناشرا اینروزا فقط کتاب درسی چاپ میکنن. کسی ناشر خوب نمیشناسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)