دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.
دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.
سلام دوستان
قبل از هر چيزي هز همه عزيزان بابت نقشه ها و نرم افزار تشكر مي كنم.
نرم افزاري كه تو پست اول هست روي( nokia E90 (symbain Os v9.2 مشكل داشت و چند ثانيه بعد از اجرا خارج مي شد.
به همين دليل من لينك نسخه كرك شده كه نياز به ساين داره و درست كار ميكنه رو اينجا پست مي كنم، اميدوارم مشكل گشا باشه
توضيح: وقتي رو لينك بالا كليك ميكنيد 35 ثانيه طول مي كشه تا لينك مخصوص شما ساخته بشه بعد خود سايت يه پيغام ميده و لينك نارنجي رنگ دانلود مي تونيد در وسط صفحه پيدا كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیزم مشکل از برنامه نبوده.
شما در حالت هک وارد برنامه میشدید که مشکل داشتید و خارج می شدید.
با سلام من برنامه gps را روی 82 نسب کردم و استفاده میکنم
ولی برای 95 دوستم نصب نمیشه
اصلا نصب نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه
همه کاری هم کردم ساین کردم از چند جای مختلف دانلود کردم
فقط 1 دونهجواب داد اونم کرک نشده بود
لطفا کمک کنید
میتونی بگی چه اروری میده؟
certifikate may not yet be valid is expiered or phones date setting may be incorrent
عزیز شما باید تاریخ گوشی و کامپیوترتون درست باشه.
این ارور مال اینه که مثلا تاریخ گوشی عقب تر از تاریخ کامپیوتر باشه.
حق با دوستمونه. یا تاریخ گوشیت تنظیم نیست یا فایل رو با سر و کی درست ساین نکردی
مرسي امين جان از جوابت، 2 روز درگير بودم با اين قضيه!!!!
اقا من نقشه رو ریختم وقتی هم که برنامه اسمارت کام رو اجرا میکنم بعد از حدود چند ثانیه قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)