تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 1178 اولاول ... 2228293031323334353642821325321032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه سوال دیگه: آیا لپ تاپ با config مورد نظرمو می تونم از سایت اصلی یا خاور میانه انتخاب کنم بعد دوبی تحویل بگیرم؟
    فکر نمیکنم تحویل توی دبی داشته باشه ... من خودم تست نکردم ... برای نمونه میتونی کانفیگ کنی و ببینی shipping میتونه بکنه به امارات یا نه و چقدر طول میکشه

و یه سوال دیگه: چطوری می تونم مشخصات رو واسه این فروشگاه ها که نام بردی بفرستم تا بفهمم موجود دارن یا نه؟(می خوام اگه بشه خودم به فروشنده سفارش بدم تا آشنایی که میره بگیره سر در گم نشه،چون وارد نیست)
    همراه با نام اصلی باید کانفیگوریشن رو توضیح بدی ... مثلا اینطور

dell XPS M1530

intel core2 dou - T7500 - 2.2 GHZ - 4MB cache
    2 GB ram
    160 GB HDD
    nvidia Geforce 8600M GT - upto 1024 MB

و همچنین اینکه ویندوز داره یا نه و مشخصات جانبی دیگر

بهتره اول موجودی رو با فاکس بگیری ... کافیه تماس بگیری و بگی : please fax your notebooks sale list و شماره رو بدی تا برات به ایران فاکس کنند یا ایمیل بدی برات می فرستند

من تقریبا خودم هر هفته یا هر دو هفته لیست میگیرم تا دقیقا بفهمم چی دارند و برای خرید شماره لیست رو دقیقا میدم همراه ریز مشخصاتش

این مجموعه فروشگاه هست میتونی با خیال راحت ازش خرید کنی ... کارشون درسته ... اگر بتونی با خود مدیر فروش آقای jai صحبت کنی چه بهتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقای Registered User پیشنهادی که خودتون میدی چیه تو این رینج پولی؟
    من کی گفتم 19"؟
    من یه لپ تاب تو رینج 1400 تا 1700 میخوام
    مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
    نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
    شما در خواست قیمت این لپ تاپ رو کرده بودی و پیشنهادت هم همین بود ... نه ؟

بگذریم

اگر حدود 1.500 میخوای HP pavilion dv2775 عالی هست و بسیار هم قوی هست این نوت بوک ... سی پی یو و گرافیک خیلی عالی داره و کیفیت و طراحی اش هم خوبه

اگر تا 1.600 میخوای Asus F3SC/C عالیه ... سی پی یو و گرافیک خوب و در حد XPS M1530 داره

و اگر بتونی بین 1.650 تا 1.750.000 هزینه کنی میتونی XPS M1530 dell رو بخری که تقریبا قوی ترین نوت بوک 15 اینچی توی ایرانه از همه لحاظ ... کیفیت هم فوق العاده هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مرسی از لطفت رجیستر جان:43: راستی برای آوردن به ایران بدون مالیات باید بدون جعبه بیاریمش تو هواپیما؟شنیدم بعضی وقت ها پرواز دوبی گیر نمیدن!صحت داره؟تو خودت چطوری میآری ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

الان که یه دوربین هم بیاری بهت گیر میدن ... اگر هنگام خروج لپ تاپ باهات نباشه و هنگام ورود باشه باز هم مالیات میگریند !

من که اینطوری نمیارم ... میدم لنج آشنا تعداد برام میاره گناوه میرم تحویل میگیرم... برای همین اهوازم و نزدیکمه

اما شما و شانست ... میتونی با خودت بیاری و توی بارنامه چیز یادی باهات حساب نمی کنند ... فوقش 60 تومن ! شانس خودته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا جون یه چیز دیگه:notebook رو با دلار بگیرم یا یورو ؟آخه یه سری که ترانزیت از دوبی بودم یه هندی کم از فروشگاه تو فرودگاه خریدم.قیمت به درهم بود ،وقتی فروشنده قیمت رو به یورو و دلار گفت دیدم یورو می شینه 930 هزار تومن و دلار 980 !منم از شانسم یورو داشتم.بعدا یکی بهم گفت نرخ برابری ارز اونجا فرق می کنه و یورو واسه ایرونی ها بهتره.اما از سایت های ارزی چیزی ندیدم چون ظاهرا بر مبنای مثلا دلار قیمت دارن وقتی یورو می خوای معادل دلاری شده رو تبدیل می کنه به یورو و رابطه ی این دو تا هم که همه جا یکیه،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

وای!جدا اگه فقت وقت برگشت لپتاپ تو کیفت باشه هم گیر میدن؟هیچ راهی به ذهنت نمی رسه که عوارض نباشه؟؟؟ میزان عوارض چه معیاری داره؟بار همراه هرچقدر که باشه باز رو لپتاپ عوارض می کشن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جدا ببخشید !ایقدر شوکه شدم که نوشتم فقت!!از بی سوادی نبودها،منظورم فقط بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

شما در خواست قیمت این لپ تاپ رو کرده بودی و پیشنهادت هم همین بود ... نه ؟

بگذریم

اگر حدود 1.500 میخوای HP pavilion dv2775 عالی هست و بسیار هم قوی هست این نوت بوک ... سی پی یو و گرافیک خیلی عالی داره و کیفیت و طراحی اش هم خوبه

اگر تا 1.600 میخوای Asus F3SC/C عالیه ... سی پی یو و گرافیک خوب و در حد XPS M1530 داره

و اگر بتونی بین 1.650 تا 1.750.000 هزینه کنی میتونی XPS M1530 dell رو بخری که تقریبا قوی ترین نوت بوک 15 اینچی توی ایرانه از همه لحاظ ... کیفیت هم فوق العاده هست
    من سعی میکنم مدل آخری رو که پیشنهاد کردید بگیرم
    ولی کاش یه 17 اینچی معرفی میکردید
    با این کیفیت 17 اینچی هم وجود داره؟
    Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا جون یه چیز دیگه:notebook رو با دلار بگیرم یا یورو ؟آخه یه سری که ترانزیت از دوبی بودم یه هندی کم از فروشگاه تو فرودگاه خریدم.قیمت به درهم بود ،وقتی فروشنده قیمت رو به یورو و دلار گفت دیدم یورو می شینه 930 هزار تومن و دلار 980 !منم از شانسم یورو داشتم.بعدا یکی بهم گفت نرخ برابری ارز اونجا فرق می کنه و یورو واسه ایرونی ها بهتره.اما از سایت های ارزی چیزی ندیدم چون ظاهرا بر مبنای مثلا دلار قیمت دارن وقتی یورو می خوای معادل دلاری شده رو تبدیل می کنه به یورو و رابطه ی این دو تا هم که همه جا یکیه،
    این یکی رو نمی دونم ... من که با درهم خرید میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من سعی میکنم مدل آخری رو که پیشنهاد کردید بگیرم
    ولی کاش یه 17 اینچی معرفی میکردید
    با این کیفیت 17 اینچی هم وجود داره؟
    تشک
    برای 17 اینچی من اچ پی ارزان قیمت دیدم اما AMD هست ...

17 اینچی من AR 770NA sony یا dell vostro 1700 رو پیشنهاد میدم

HP حدود 2.000.000 دیدم 17 اینچی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •