تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

[QUOTE=mous3030;6933682]
    باید پانوراما بگیرید تا کل محیط توی عکس باشه
    بهترین راه نوردهی زیاد با سه پایه هست

سلام. ظاهرا متوجه منظورم نشدین عرضم اینه که از یه چراغ پر نور مثل لوستر یا لامپ چطور عکس بگیرم که نور اطرافش بطور هاله نباشه و نویز نداشته باشه و پرتوهاو اشعه های که با چشم دیده نمیشد درش نباشه ...
    ممنون
    شما اگه میخوای نور نداشته باشه که باید چراغ را خاموش کنی
    ولی جدا از شوخی
    شما باید دیاف را تا میتونی ببندی و زمان نور دهی را تا میشه زیاد کنی البته نه به صورتی که عکس خراب بشه
    یعنی سرعت پایین شاتر مثلا 10 ثانیه و دیاف بسته مثلا f22 چون زمان نور دهی زیاد هم هست باید از پایه استفاده کنی که دستت نلرزه
    برای اینکه تصویر هم نویز دار نشه از iso پایین استفاده کن مثلا 100
    ایشون در پست قبلی درست گفتن

2. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من HX100 سونی دارم. کلا 4 عدد قابل تغییر داره.
    ایزو
    روشنایی
    سرعت که من نمیدونم مقیاسش چطوره!
    و دیافراگم که کنارش F هست و اونم باز نمیدونم مقیاسش چطوره!
    کسی دو مورد آخر رو میگه چطوریاس؟ هر چی عدد دیافراگ بالاتر باشه یعنی بازتره و نور بیشتری به سنسور میرسه؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان

در مورد سنسور های دوربیین اطلاعات میخواستم

مثلا فرق CCD با CMOS یا LIVEMOS چیه ؟؟

کدوم بهتره و........

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

pict bridge چیه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

من HX100 سونی دارم. کلا 4 عدد قابل تغییر داره.
    ایزو
    روشنایی
    سرعت که من نمیدونم مقیاسش چطوره!
    و دیافراگم که کنارش F هست و اونم باز نمیدونم مقیاسش چطوره!
    کسی دو مورد آخر رو میگه چطوریاس؟ هر چی عدد دیافراگ بالاتر باشه یعنی بازتره و نور بیشتری به سنسور میرسه؟
    سلام

ایزو یا همون حساسیت:
    فکر کنم بشه بهش حساسیت سنسور به نور هم گفت،وقتی شما حساسیت رو بالا می برین عکس روشن تر میشه هر چی دوربین شما حرفه ای تر باشه با حساسیت بالا نویز کمتری به عکس میده مثلا در بعضی دوربین های حرفه ای حساسیت 3200 عادیه ولی اگه من با دوربینم(DSC_H20)حساسیت 3200 رو انتخاب کنم توی عکس فقط نویز دیده میشه،فکر کنم دوربین شما توی نویز زیادی در حساسیت های بالا نداشته باشه ولی کلا دوربین های کامپکت(دوربین های لنز سر خود)نسبت به دوربین های حرفه ای نویز زیادی به عکس میدن

در مورد روشنایی:
    وقتی شما مقداری رو برای روشنایی انتخاب می کنید خود دوربین با تنظیم دیافراگم و سرعت شاتر اون مقدار روشنایی رو به دست میاره

سرعت شاتر:
    زمان باز بودن شاتر،مقیاسش ثانیه هست ولی نوع نوشتن دوربین ها با هم فرق می کنه فکر کنم دوربین شما این طوری باشه وقتی می نویسه 60 یعنی 1/60 ثانیه و وقتی می نویسه 3(بعدش علامت ثانیه من روی کیبوردم ندارم علامت ثانیه رو)یعنی 3 ثانیه چون من خودم سونی دارم این طوری می نویسه برای بعضی از دوربین ها همون 1/60 می نویسه و برای 3 ثانیه هم 3

هر چی سرعت شاتر بالاتر باشه عکس تاریک تر میشه و سوژه بهتر فریز میشه،برای همین سرعت شاتر رو باید بر اساس میزان تحرک سوژه و نور محیط تنظیم کرد

با پایین آوردن سرعت شاتر سوه های متحرک توی عکس کشیده میشن نمونشو میشه توی عکس هایی دید که توی شب از ماشین های در حال حرکت گرفته شدن و نور چراغ های ماشینا توی عکس کشیده شده(به شکل چند خط نورانی)

دیافراگم:
    اندازه باز بودن دیافراگم،هر چی دیافراگم بازتر باشه(عدد کوچیکتر)عمق میدان(محدوده فوکوس)کمتر میشه و عکس روشنتر میشه،برای همین اندازه دیافراگم رو باید بر اساس نور محیط و محدوده فوکوس مورد نیاز سوژه تنظیم کرد

لازم میدونم یه توضیحی هم درباره عمق میدان بدم
    عمق میدان یعنی محدوده ای که توی فوکوس قرار می گیره وقتی شما از یک سوژه عکس می گیرین و روی یه نقطه از اون فوکوس می کنین اگه عمق میدان رو بالا ببرین قسمت هایی که روی نقطه فوکوس نیستن واضح تر میشن و اگه عمق میدان رو پایین بیارین قسمت هایی که وری نقطه فوکوس نیستن تار میشن

امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by a.g g.a; 03-04-2012 at 11:47.

7. 2 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه دوربین fz18 پاناسونیک دارم راهنما یا سایتی هست که راجع به گزینه های مختلف عکاسیش کمک کنه؟منظورم حالت شب اسپرت ابر وغیره هستش
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

ایزو یا همون حساسیت:
    فکر کنم بشه بهش حساسیت سنسور به نور هم گفت،وقتی شما حساسیت رو بالا می برین عکس روشن تر میشه هر چی دوربین شما حرفه ای تر باشه با حساسیت بالا نویز کمتری به عکس میده مثلا در بعضی دوربین های حرفه ای حساسیت 3200 عادیه ولی اگه من با دوربینم(DSC_H20)حساسیت 3200 رو انتخاب کنم توی عکس فقط نویز دیده میشه،فکر کنم دوربین شما توی نویز زیادی در حساسیت های بالا نداشته باشه ولی کلا دوربین های کامپکت(دوربین های لنز سر خود)نسبت به دوربین های حرفه ای نویز زیادی به عکس میدن

در مورد روشنایی:
    وقتی شما مقداری رو برای روشنایی انتخاب می کنید خود دوربین با تنظیم دیافراگم و سرعت شاتر اون مقدار روشنایی رو به دست میاره

سرعت شاتر:
    زمان باز بودن شاتر،مقیاسش ثانیه هست ولی نوع نوشتن دوربین ها با هم فرق می کنه فکر کنم دوربین شما این طوری باشه وقتی می نویسه 60 یعنی 1/60 ثانیه و وقتی می نویسه 3(بعدش علامت ثانیه من روی کیبوردم ندارم علامت ثانیه رو)یعنی 3 ثانیه چون من خودم سونی دارم این طوری می نویسه برای بعضی از دوربین ها همون 1/60 می نویسه و برای 3 ثانیه هم 3

هر چی سرعت شاتر بالاتر باشه عکس تاریک تر میشه و سوژه بهتر فریز میشه،برای همین سرعت شاتر رو باید بر اساس میزان تحرک سوژه و نور محیط تنظیم کرد

با پایین آوردن سرعت شاتر سوه های متحرک توی عکس کشیده میشن نمونشو میشه توی عکس هایی دید که توی شب از ماشین های در حال حرکت گرفته شدن و نور چراغ های ماشینا توی عکس کشیده شده(به شکل چند خط نورانی)

دیافراگم:
    اندازه باز بودن دیافراگم،هر چی دیافراگم بازتر باشه(عدد کوچیکتر)عمق میدان(محدوده فوکوس)کمتر میشه و عکس روشنتر میشه،برای همین اندازه دیافراگم رو باید بر اساس نور محیط و محدوده فوکوس مورد نیاز سوژه تنظیم کرد

لازم میدونم یه توضیحی هم درباره عمق میدان بدم
    عمق میدان یعنی محدوده ای که توی فوکوس قرار می گیره وقتی شما از یک سوژه عکس می گیرین و روی یه نقطه از اون فوکوس می کنین اگه عمق میدان رو بالا ببرین قسمت هایی که روی نقطه فوکوس نیستن واضح تر میشن و اگه عمق میدان رو پایین بیارین قسمت هایی که وری نقطه فوکوس نیستن تار میشن

امیدوارم مفید بوده باشه
    با سپاس
    با این حساب اگر یه عکس با نور کم بخواهیم که ماکرو باشه و عمقش کم باشه، باید با دیافراگم باز و سرعت بالا و فوکوس نزدیک (حداقل دوربین) عکس برداری کنیم. درسته؟
    در واقع عدد روی دوربین برای کنار F بالا و برای عدد شاتر هم بالا باشه. ایزو هم تقریبا 100،200 باشه

10. این کاربر از memit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

با سپاس
    با این حساب اگر یه عکس با نور کم بخواهیم که ماکرو باشه و عمقش کم باشه، باید با دیافراگم باز و سرعت بالا و فوکوس نزدیک (حداقل دوربین) عکس برداری کنیم. درسته؟
    در واقع عدد روی دوربین برای کنار F بالا و برای عدد شاتر هم بالا باشه. ایزو هم تقریبا 100،200 باشه
    بله فقط برای عکس های ماکرو بهتره عمق میدان زیاد باشه البته این طوری بکگراند خیلی خوب نمیشه و واضح میشه که میشه بعدش با فتوشاپ تارش کرد(برای عکس های ماکرو بهتره بکگراند تار باشه تا حواس آدمو از سوژه اصلی دور نکنه)
    ...
    نمیشه یه راه کلی پیدا کرد بستگی به موقعیت داره ممکنه گاهی اوقات برای عکس های ماکرو هم عمق میدان کم بهتر باشه ولی معمولا عمق میدان زیاد برای عکس های مناسب تره
    Last edited by a.g g.a; 03-04-2012 at 21:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چطور میشه عکسی گرفت که فوکوس صفحه ای داشته باشه
    یعنی روی سوژه فوکوس بشه و جلو و پشت سوژه تار نشون داده بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چطور میشه عکسی گرفت که فوکوس صفحه ای داشته باشه
    یعنی روی سوژه فوکوس بشه و جلو و پشت سوژه تار نشون داده بشه.
    ســـــــــــلام
    خوب یه جا دیگه سوالاتو پرسیده بودی گفتی دوربین SLR نیست پس مشکل منو داری.توی دوربین های دیجیتال اگه دکمه عکسبرداری رو تا نصفه فشار بدی به راحتی میتونی فوکوس رو روی شی مورد نظرت تنظیم کنی و عکسبرداری تو انجام بدی.من اینکارو میکنم.حالا بازم شاید راه حل های دیگه ای هم باشه.

**** اگه از فوکوسی که شد روی شی مورد نظرت نبود باز دست تو بردار دوباره نصفه فشار بده فوکوس میره روی یه شی دیگه.

14. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •