تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 288 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این که سازمان سنجش گفته امسال برای ارشد منبع معرفی نمی کنه و بیشتر بر پایه مطالعه و تحقیق هست ...باید چیکار کرد؟
    دوست خوبم. سازمان سنجش که هیچ وقت منبع مشخص نمی کنه. شما سعی کنید سرفصل هایی که شورای انقالب تصویب کرده رو بخونید.
    انتشارات دانشگاه تهران هم سرفصل ها رو بخوبی جمع و جور کرده و منبع خوبی واسه دید کلی می باشد البته کتاب های جانبی خیلی زیادی هم وجود داره که با توجه به نیازت باید انتخاب کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام من از شما عزیزان و دوستان حرفه ای یه سوال دارم

بنده رشته تحصیلی خودم فیزیک هست ولی میخوام ارشد کامپیوتر امتحان بدم نمیدونم اصلا میتونم بخونم یا نه اول میخواستم همراه این رشته خودم کامپیوتر فراگیر پیام نور رو هم بخونم و فراگیر امتحان دادم وقبول شدم ولی الان نمیخوام برم و میخوام همه تلاشمو برای ارشد بگذارم آخه هر چی باشه ارشده !!!

از همین حالا هم میخوام برای ارشد 90 بکوب بخونم و فقط از شما چند راهنمایی میخوام

1-اینکه میتونم بخونم یا نه میدونم که سخته ولی به نظرم با یه برنامه ریزی منسجم بتونم
    2-منابع نرم افزار رو بی زحمت بگین
    3-به نظرتون بنده که کمتر اشنایی با دروس کامپیوتر دارم برم کتابهای پیام نور رو بگیرم و فعلا با اونها خودمو بالا بکشم ؟آخه تقریبا اونا نیاز دانشجو رو به استاد کم می کنند(نظر شما چیه ؟)
    حالا کلا نظرتون چیه؟
    فقط ناامیدم نکنین
    ممنون
    سلام
    1- هر چیزی امکان پذیر هست ولی این تصمیم شما کمی راه رسیدنش خیلی سخته و مطالعه قبلی می خواد.
    2- سایت سازمان سنجش خیلی خوب به سوال شما جواب داده.
    3- کتاب های پیام نور رو من ندیدم و نظری هم نمیدم. کتاب های دانشگاه تهران عالین و کافی.
    بنظر من در رشته خودتون یعنی فیزیک تلاش کنید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    يه چند تا سوال داشتم
    اول اينكه فرق منابع اصلي با منابع فرعي چيه؟
    دوم اينكه براي شركت در ازمون ارشد شرط معدل داره ؟ يعني مثلا بايد معدل بالاي 14 باشه كه بشه شركت كرد؟
    سوم اينكه من ميخوام ارشد حقوق بين الملل شركت كنم ميشه ظرفيت دانشگاه ها يي كه اين رشته رو دارن بگين؟؟
    مرسي
    سلام. منظور سوال اول شما رو در مورد منبع اصلی و فرعی نمی فهمم! سرفصل ها مشخص هستند و از یه موضوع سرچشمه می گیرند!
    فکر کنم 20 الی 25% باید تاثیر داشته باشه و معدل شما فرقی نمی کنه چی باشه ولی در این شک دارم که اگر یزر 12 باشه بشه شرکت کرد چون در اینصورت بشما مدرک کارشناسی نمیدن و معادل یا همچی چیزی میدن.(خودتون دفترچه ارشد رو بخونید)
    در مورد سوال سوم شما بهتره دفترچشو از اینترنت پیدا کنید ببینید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هرچند اينجا بيشتر سوال مطرح ميشه و به نظر مياد چندان جوابي به سوال ها داده نميشه اما منم سوالمو مطرح ميكنم. من ليسانس نرم افزارم. شاغل دولتي هم هستم. يعني تا 2:30 عصر سر كارم . اونايي كه تجربه دارن مي تونن كمكم كنن و بگن از الان شروع كردن مطالعه ام فايده داره يا نه؟ از فارغ التحصيليم 1 سال و نيم مي گذره. چندان برام مهم نيست روزانه قبول شم يا شبانه يا پيام نور يا غيره. در ضمن دوستان تو رو خدا بهم اميد الكي ندين. چون اگه بخوام شروع به مطالعه كنم بايد از يه سري كاراي ديگه ام بزنم. برا همتون آرزوي قبولي و موفقيت مي كنم.
    راستي يه سوال ديگه. معدل چقدر مي تونه تاثير گذار باشه؟ مي تونه مثلا تلاش يه نفرو از بين ببره؟ من معدلم 15 است.
    معدل شما بد نیست. افرادی رو داشتیم که زیر 10 رتبه اوردن و معدلشون 14 بوده. شما با این معدل درصد بالایی رو از تراز معدل رو نصیب خودتون می کنید.میرسیم به کنکور و در صد های پایین اون! عملا داوطلبا درصد های بسیار بدی رو دارن! و شما بازدن درصد خوب عملا موقیتون بسیار بالا میره درصدش.
    اگر از الان شروع کنید و وقت بسیار زیادی روزی مثلا بالای 10 سلعت وقت بزارید و اصولی بخوانید موفق میشید حتی از روزانه تهران هم قبول شید . کارنامه های سال قبل رو تهیه کنید و با تجربه به نقاط قوت و ضعف داوطلبان رشتتون تصمیم بگیرید.
    تصمیمی بگیرید که بتونید انجام بدید. کار سختیه ولی هیچ چیز نشدنی نیست.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ظاهرا اینجا همه فقط سوال میپرسند و کسی جواب نمیده!!!
    جالبه!
    خواهش می کنم!

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی برخورد کردم تو ثبت نام کارشناسی ارشد من الان میخوام کارشناسی ارشد حقوق بین الملل شرکت کنم اما تو سایت فقط کد مجموعه حقوقی رو میخواد پس یه کسی میخواد جزا یا حقوق بین الملل شرکت کنه چجوری میشه تفکیکشون کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام رضا جان
    تو رشته خودم برق مثلا برای گرایش برق مخابرات و یا برق قدرت یا الکترونیک یه کد وجود داره.فکر کنم1250 هست ماله برق.
    حدس می زنم ماله تو هم همین جوریه . پس از اینکه کنکورو دادی بهت تو زیر گروه رتبه میده و مثلا تو میفهمی هر کردوم از گرایش ها چه رتبه ای تونستی بدست بیاری. دفترچه تمام گرایش ها رو بهت میدن تا خودت با توجه به ضرایب هر گرایشی که می خوای جواب بدی پس باید یه کد واسه همش باشه.
    بنظرم بازم بپرس تا دقیق ترین جواب رو بگیری

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر عکس کسی مشکل داشته باشه بعدا فرصت تعویض هست ؟ یا ثبت نام لغو میشه ؟

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1-یک فرم معدل و تعداد واحد گذرانده شده هم هست.نوشته باید موقع گرفتن کارت بهشون داده بشه.چیه؟

2-
    میشه درباره شرکت جهت المپیاد توضیح بدید؟یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1-یک فرم معدل و تعداد واحد گذرانده شده هم هست.نوشته باید موقع گرفتن کارت بهشون داده بشه.چیه؟

2-
    میشه درباره شرکت جهت المپیاد توضیح بدید؟یعنی چی؟
    در مورد سواله اولتون اطلاعات چندانی ندارم.
    2- المپیاد به دو صورت برگزار میشه متمرکز و غیر متمرکز .
    فکر کنم نوع متمرکزش همون کنکور ارشد هست که شما باید هنگام ثبت نام کردن اعلام آمادگی کنی.اگر بتونی از مرحله اول عبور کنی میری مرحله دوم که نهایی و تشریحی هست.
    روش دوم هم که یک امتحان جداگانه داره که برگزار میشه و ربطی به کنکور نداره.
    می تونید از بخش المپیاد سنجش هم اطلاعات خوبی گیر بیارید.

موفق باشید

11. 2 کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •