اگه ميشه يكي يه نرم افزار قوي براي رايت DVD كه بشه باهاش Auto Run ساخت معرفي كنه.
اگه ميشه يكي يه نرم افزار قوي براي رايت DVD كه بشه باهاش Auto Run ساخت معرفي كنه.
من نرم افزاري كه هم رايت كنه هم اتوران بسازه نميشناسم. اما بهترين چيزي كه براي ساخت اتوران ديدم، AutoPlay Menu Studio بوده.
جواد جون دستت درد نكنه حواسم نبود منظورم از Auto Run همون menu بود با nero اين كار رو ميشه انجام داد ولي چون گفته بودي كه شايد مشكل رايتت از نرم افزار باشه خواستم اونو عوض كنم.![]()
من چند تا فیلم کپچر کردم که با فورمت MPG روی هاردم Save شده ،
وقتی میخوام اینا رو بریزم رو CD ... اولا" میگفت پلاگین DVD-Video لازم داره !! اما بعدش 1 ساعت طول کشید تا
Encoding تموم شه !
موقع Write هم وسط کار ERROR داد ! Write Error !!
حالا من چیکار باید بکنم ؟ میخوام این MPG ها رو بصورت Video CD داشته باشم !؟
Nero 6,3,1,6
یه بار هم write کردم که تصویر به صورت SlowMotion بود و تار شده بود !! چکارش کنم اینو ! :(((((((((((((
2 - بین Video CD و Super Video CD کدوم رو باید انتخاب کرد !؟
Last edited by Dr.SaeiD; 23-01-2008 at 18:22.
نرو نبايد مشكلي داشته باشه. ولي حالا كه مشكل داره، مي توني اول با يه نرم افزار ديگه فايل ها رو تبديل به فرمت
Mpeg1 VCD كني و بعد با نرو يا هر برنامه ديگر رايت كني. اگه NeroVision داشته باشي، خودش عمليات كانورت رو هم روي هارد برات انجام ميده و بعداً اگه دوست داشتي رايت مي كني. اينطوري ديگه احتمال سوختن سي دي خيلي كم ميشه.
باسلام
من ميخواهم تعدادي عكس راروي سي دي رايت كنم ميشود راهنمايي كنيد بانرو7.9.0.6 چطورميتوانم اينكارراانجام بدهم راستش من بانروخيلي خيلي كم كاركردم.
متشكرم
اگه ميخواي، عكسها رو به صورت فايل هاي عكس رايت كني، گزينه Make Data CD رو مي زني، فايل ها رو Add مي كني و دكمه Next بعد هم Burn رم مي زني تا رايت بشه.
اما اگه ميخواي تبديل به فيلم كني، طوري كه همراه با موسيقي زمينه، روي VCD Player قابل اجرا باشه، بايد Nero Vision داشته باشي. يعني توي برنامه نرو نگاه كن ببين گزينه Make Slide Show داري يا نداري.
زبان فارسي نرور رو كسي نداره؟؟؟؟/
سلام دوستان.
اگه از اساتید کسی می دونه چه طوری می شه این درایو مجازی Nero 7 Essentials رو فعال کنم منو راهنمایی کنه.
یه عالمه image دارم ولی نمی تونم این درایو مجازی این ورژن نرو رو فعال کنم.
در ضمن در شاخه tools این ورژن هیچ آثاری از install image drive وجود نداره .
با تشکر![]()
من یه زمانایی داشتم ورژن 6 رو فارسی میکردم ( اون موقع ها جوون بودم ) ولی حیف که نصف کاره ولش کردم !
فکر نکنم که زبان فارسی داشته باشه ...
اینم عکسش :
سلام
دوست عزیز اون نرویی رو که شما نصب کردید ( ستاپ برنامه ) حجمش چقدر بوده ؟
چون اونایی که حجمشون کمه بعضی از ویژگی های نرو رو نداره !!
در ضمن شما باید از منوی تولز دنبال Nero ImageDrive باشید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)