تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 80 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان با گوشيشون كشتي مي گيرن؟ تو اين 6 ماه گوشي من فقط يه ترك برداشته اونم چون وسط خيابون از دستم افتاد نيم متر رو زمين كشيده شد بعد كوفيد تو جدول! جوي استيكشم با وجود تمام دفعاتي كه به صورت عمودي از دستم افتاده زمين خش بر نداشته.
    اما در بقيه موراد با شدت هر چه تمام تر موافقم!
    کشتی گرفتن با گوشی که عادت منه!! ولی اون گوشیهایی که دستم بوده همه مقاوم بودن و نتونستم کمرشون رو بخوابونم زمین به غیر از 5610!!
    و در مورد ترک هم باید بگم که این اولشه، و تا مدتی دیگر این ترک به شکستگی تبدیل میشه...
    به هر حال ایراده دیگه! چون گوشی رو باید با تموم قدرت به جدول بزنی و آخ نگه!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

چون گوشی رو باید با تموم قدرت به جدول بزنی و آخ نگه!!
    از 1100 یادی کنیم

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

روحش شاد...جاي 3310 هم خالي

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

با سلام

من باز برگشتم گوشی من که هنوز این مشکلات رو نداره این مشکل lcd دوست عزیز یک مشکل نرم افزاری هست که داخل گوشی های تقلبی وجود داره و با آپدیت درست میشه (پسر خالم تعمیر کاره و موبایل فورش هست) تو شهرستان ما اصلا هر کس این گوشی رو خریده هیچ مشکلی نداشته (شاید به خاطر اینه که ما جنوبیم و از اونور که میاد صاف میاد اول اینجا) مال من تا حالا چندین بار افتاده رو سرامیک های اتاقم از فاصله های یک متری هم بشیتر یعنی از رو میز کامپیوتر اصلا یک خشم روش پیدا نکردم حالا راه های تشخیص اصل از تقلبی که در تهران خیلی تقلبی زیاد و فقط یک تعداد محدود تو این سایت من کمک کردم بهشون اصل گرفتن و راضی هستند
    گوشی اصل:(این روش ها تست شده)
    صداش نباید از n70 کمتر باشه
    دوربینش باد k810 رو بخوره
    هنگ اصلا نمیکنه
    مشکل تاریخ و ساعت sms نداه

گوشی تقلبی
    صداش کمه همش صداش تیک میندازه
    دوربینش اسمش 3.2 هست ولی 3.2 نیست(نمی تونه k810 رو بخوره)
    خیلی هنگ میکنه

اونایی که میگن این گوشی آشغاله آشغال بهشون انداختن (تقلبی) اگه کسی کمک خواست ای دی من: maxpen_007_8009

به امید روزی که گوشی های تقلبی از بین برن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
    پس خواهش می کنم لطفاً بدون تعصب نظر بدین و دیگران رو به اشتباه نندازین.

من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
    جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
    گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!

ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....

خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...

تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
    اگه کسی با حرفم مخالفه من حاضر به بحثم!!
    دوست عزیز برو گوشیتو بفروش اگه داره هنگ میکنه تقلبیه من که زیاد با گوشی کار میکنم کلی شعر دارم نصف مموری گوشی رو گرفته هیچ مشکلی کمبود سرعت یا هنگ نمیبنم من این مشکل نا شناس بودم احتمالا به خاطر ورژن موبایلتون هست پیشنهاد میکنم بفروشید و یکی اصل این گوشی رو بخرید و بیاد با k810 کل بندازید از همه لحاظ برنده میشید فقط در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره دیگه هر جایی دیگه 5610 تو محکمی هم 5610 فقط موقع عکس برداری در لنز رو 100% تمیز کن تا قدرت واقعیش رو ببینی الان k800 های سری جدید دارن هنگ میکنند چین میدونه چیکار کنه میدونست این گوشی طرفدار زیاد پیدا میکنه این کارو کرد به اسم مجار هم میزنه الان شما برید یکی k800 بگیر روزی 2 مرطبه هنگ میکنه مال دوسته من گرفته خیلی داره هنگ میکنه من قبلش بهش گفتم این گوشی تقلبش زیاده از دستش از رو صندلی افتاد الان دوربینش قاطی کرده آیا میشه گفت k800 آشغاله؟ معلومه که نیست بلکه جنس آشغال بهش انداخته شده پس در مورد 5610 هم زود قضاوت نکنید

بازم به امید اینکه گوشی های تقبلی از بین برن

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز برو گوشیتو بفروش اگه داره هنگ میکنه تقلبیه من که زیاد با گوشی کار میکنم کلی شعر دارم نصف مموری گوشی رو گرفته هیچ مشکلی کمبود سرعت یا هنگ نمیبنم من این مشکل نا شناس بودم احتمالا به خاطر ورژن موبایلتون هست پیشنهاد میکنم بفروشید و یکی اصل این گوشی رو بخرید و بیاد با k810 کل بندازید از همه لحاظ برنده میشید فقط در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره دیگه هر جایی دیگه 5610 تو محکمی هم 5610 فقط موقع عکس برداری در لنز رو 100% تمیز کن تا قدرت واقعیش رو ببینی الان k800 های سری جدید دارن هنگ میکنند چین میدونه چیکار کنه میدونست این گوشی طرفدار زیاد پیدا میکنه این کارو کرد به اسم مجار هم میزنه الان شما برید یکی k800 بگیر روزی 2 مرطبه هنگ میکنه مال دوسته من گرفته خیلی داره هنگ میکنه من قبلش بهش گفتم این گوشی تقلبش زیاده از دستش از رو صندلی افتاد الان دوربینش قاطی کرده آیا میشه گفت k800 آشغاله؟ معلومه که نیست بلکه جنس آشغال بهش انداخته شده پس در مورد 5610 هم زود قضاوت نکنید

بازم به امید اینکه گوشی های تقبلی از بین برن

فکر کنم چیزی که نوشتم رو درست نخوندین! خوب یه بار دیگه تکرار میکنم: واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره از این گوشی استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!!
    شما گفتی سه ماهه داری ازش استفاده میکنی، سه ماهه اول منم میگفتم بهترین گوشیه دنیا رو دارم! بذار چند ماهه دیگه هم بگذره و دوباره بیا اینجا نظرت رو بنویس! و اینکه نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید به همه ثابت کنید که فقط گوشی شما اصله و گوشی همه کسایی که توی این تاپیکن تقلبیه!!!

ای کاش یه بار دیگه چیزایی که نوشتم روبا دقت می خوندین و با حرفاتون دیگران رو به اشتباه نمینداختین...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوست عزیز سو تفاهم پیش نیاد من نوشته شما ر با دقت خواندم درسته من 3 ماه هست که این گوشی رو دارم و تا حالا چندین گوشی رو عوض کردم و قتی قصد خرید این گوشی رو کردم تو اینتر نت دیدم که .... گفتم پس بی خیال . بعد تحقیق کردم فهمیدم این گوشی طرفدار زیاد داره مثل k800 تقلبیش امده و خیلی هم رایج پس دونبال یکی گشتم که این گوشی رو خیلی وقته داشته باشه که دیدم برادر دوستم 6 ماه هست این گوشی رو داره رم 2گیگ هم روش بود هیچ مشکلی نداشت و بعد من به پسر خالم که موبایل فروشه گفتم که یکی از دوبی بیاره( ما جنوب هستیم نزدیک خیلیج فارس) و وقتی اورد اینم عالی بود و بعدا ها فهمیدم تقلبی این گوشی با اصلش زمین تا آسمون فرق داره برید موبایلستان ببنید چند نفری زدن که دوربین گوشی شون قوئیتر از دیگرانه ویا صداش بلندتر دقیقا مال منم همینطوره در تهران نمیدونم. دوباره میگم سو تفاهم پیش نیاد من هرگز نمیگم که فقط گوشی من اصله یکی از دوستان همین تاپیک با بنده دوسته مال ایشونم اصل بود من از این ناراحت هستم که دوستان خیلی زود در مورد این گوشی قضاوت میکنند ولی من باز صبر میکنم چند ماه دیگه ولی بعید میدونم مشکلی داشته باشه را هاش شتخیص هم گفتم تقلبی از اصل:
    باید صداش به n70 برسه
    یابد بتونه دوربین k810 رو بخوره ( البته تو روز تو شب نمیتونه)
    هنگ نکنه
    صدای تیک از بلنگو هاش نده
    اینا رو تست کردم پس دقت کنید

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه مشکل هنگ دارید رم را عوض کنید شاید جواب بده
    مثل N82 که رم هاش خراب هست

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

واسه من تاحالا کلا 3 بار هنگ کرده تو این 6 ماه
    مشکلی نداره

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من همونی هستم که با uzer:tornado 2800 می امد امروز تونستم پسم رو بگیرم

دوست عزیز این گوشی مشکلی نداره تو شهرستان ما که تا حالا نشده کسی بخرا پس بده رم این گوشی 242 هست معلومه دیگه چ قدرتی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •