یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
پس خواهش می کنم لطفاً بدون تعصب نظر بدین و دیگران رو به اشتباه نندازین.
من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!
ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....
خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...
تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
اگه کسی با حرفم مخالفه من حاضر به بحثم!!