acceleration pack رو بگیر هم سرویس پک 1 هم 2 رو داره دیگه.![]()
acceleration pack رو بگیر هم سرویس پک 1 هم 2 رو داره دیگه.![]()
هیچوقت اینکار رو نکن !!
من قبلا تجربه کردم !! چون شبیه سازی که ما بهاش کار میکنیم کپی غیر قانونی هست بعد از نصب شبیه ساز مدام میگه باید شبیهس از رو رجیستر بکنی و موقع رجیستر کردن هم گیر میده و میگه نرم افزار شما رو به دلایل قانونی ساپورت نمیکنیم !!
آخرش هم باید شبیهس از رو کلا پاک کنی و از اول نصب کنی !!
دوستان کسی می دونه توی تهران از کجا می شه سرویس پک1 و 2 رو گرفت؟ من 2 گیگابایتم تموم می شه بخوام دانلود کنم.بله ACC Pack رو بگیر هم کاملتر و هم بهینه تر شده.acceleration pack رو بگیر هم سرویس پک 1 هم 2 رو داره دیگه.![]()
هواپیمای جنگی هم اضافه شده.
سلام من چند روز پیش این بازی رو خریدم اما موقعی که میخوام برم توی بازی یه ارور میده ازش عکس گرفتم. اسم کامل بازی هم هست: microsoft flight simulator X acceleration
![]()
دوستان شما در مورد چی حرف میزنین؟
مگه منظورتون Flight Simulator X نیس مگه؟
کاملتر بگم:دوستان شما در مورد چی حرف میزنین؟
مگه منظورتون Flight Simulator X نیس مگه؟
Flight Simulator X Acceleretion Pack
یک DVD جدید هست که روی ورژن X نصب میشه و شامل SP1 و SP2 و کلی تغییرات گرافیکی دیگه میشه و سه پرنده که یکیش Hornet هس و یکیش هلیکوپتر به بازی اضافه میشه.
فرودگاههای جدید هم اضافه میشه.
بازی هم سبکتر میشه.
پس حتما همگی بخرید.
سلام دوستان
يك نگاهي به اين محصول كه من لينكش رو گذاشتم بندازيد. بنظرم چيز خوب و جالبي اوومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که خریدم 4 دیویدیه به قیمت 12 تمن
حله
آره حلهمال من که خریدم 4 دیویدیه به قیمت 12 تمن
حله
ولی DVD آخر فکر کنم اضافات بازیه دیگه. نه؟؟؟
يه جوري گفتيد cpu فقط اينتل كه مايي كه AMD داريم تن و بدنمون لرزيدواقعا اينقدر تاثير داره؟
راستي بچه هاي حرفه اي چه جور جوي استيك رو پيشنهاد مي كنند؟ البته با يه قيمت متوسط مثلا 50-60 تومن
Last edited by general_sorena; 05-07-2009 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)