درود
من میخوام بدونم برایه برنامه گیم میکر چه جوری میتونم شخصیت هایه دو بعدی متحرک طراحی کنم.
مثلا سربازه شمشیر زنی که به چپ و راست حرکت میکنه.خیلی هم ممنون
درود
من میخوام بدونم برایه برنامه گیم میکر چه جوری میتونم شخصیت هایه دو بعدی متحرک طراحی کنم.
مثلا سربازه شمشیر زنی که به چپ و راست حرکت میکنه.خیلی هم ممنون
اگه میخواد آموزشهای گیم میکر به فروم سایت من مراجعه کنید و ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم کتاب دانلود کردم عالی بود فقط یه چیزی من نمی تونم توی ROOM سر منوی VIEW و TITLE پیدا کنم!!!!
سلام میشه سایت اموزش گیم میکر رو معرفی کنید.
[COLOR="Blue"]من یه کدی میخوام که یه تکست باکس باز بشه واگه طرف چیز خاصی نوش واینتر رو زد یه اتفاقی بیفته[/COLOR]
منم چند تاسوال دارم :
3 تا عکس متحرک از یه شخصیت دارم که یکی در حال وایسادن ، یکی در حال دوسدن ودیگری در حال اهسته راه رفتنه. میخوام از این عکس ها طوری استفاده کنم که کاراکتر بتونه با نگه داشتن یه دکمه بدوه وبا نگه داشتن یه دکمه اهسته راه بره و اگه هم ولش کنیم بایسته.
یه سوال دیگه توی گیم میکر این امکان وجود داره که کاراکتر با مشت ولگد حریف رو بکشه و موقع زدن مشت ولگد هم از حریف خون بریزه. اگه میشه یه توضیح کامل وساده بدین.
بعدش اینم میخوام بدونم که ایا میشه از بین چنیدن کاراکتر یه کاراکتر رو برا ورود به بازی انتخواب کرد.
وهمچنین ایا میشه تر کیب چند تا دکمه رو برای یه حرکت در نظر گرفت یه چیزی تو مایه های کمبات وتیکن که میشه بازدنن پشت همیه دکمه فن زد.
من باید توی بازی جدیدم از همه ی اینا استفاده کنم ووقت زیادی هم ندارم، میشه اگه نمی شه بهم بگین تا برم سراغ یه نرم افزار دیگه.
من خیلی وقت پیش که با گیم میکر کار میکردم دقیقا این چیزایی که گفتی دنبالش بودم و تونستم اکثرش رو بسازم ولی خیلی وقت میبره و پیچیدگی خاصی داره. ساخت همچین بازی اونم دو بعدی با این برنامه خیلی طول میکشه.منم چند تاسوال دارم :
3 تا عکس متحرک از یه شخصیت دارم که یکی در حال وایسادن ، یکی در حال دوسدن ودیگری در حال اهسته راه رفتنه. میخوام از این عکس ها طوری استفاده کنم که کاراکتر بتونه با نگه داشتن یه دکمه بدوه وبا نگه داشتن یه دکمه اهسته راه بره و اگه هم ولش کنیم بایسته.
یه سوال دیگه توی گیم میکر این امکان وجود داره که کاراکتر با مشت ولگد حریف رو بکشه و موقع زدن مشت ولگد هم از حریف خون بریزه. اگه میشه یه توضیح کامل وساده بدین.
بعدش اینم میخوام بدونم که ایا میشه از بین چنیدن کاراکتر یه کاراکتر رو برا ورود به بازی انتخواب کرد.
وهمچنین ایا میشه تر کیب چند تا دکمه رو برای یه حرکت در نظر گرفت یه چیزی تو مایه های کمبات وتیکن که میشه بازدنن پشت همیه دکمه فن زد.
من باید توی بازی جدیدم از همه ی اینا استفاده کنم ووقت زیادی هم ندارم، میشه اگه نمی شه بهم بگین تا برم سراغ یه نرم افزار دیگه.![]()
سلام من می خواهم در منو بازی وقتی موس روی یک object بره بدون اینکه نه راست و نه چپ کلیک را فشار دهیم این ابجکت (مثلا دکمهای برای رفتن به بازی(start game)) به ابجکتی دیگر تبدیل شود و با بردن موس به یک جای دیگر دوباره به شکل اول خودش بازگدد
سلام جواب بدین دیگه
ببخشید میتئنین ببینین اشکال این بازی چیه بد راه میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)