بله تأثیر مستقیم داره؛ ۱۶تا باشه بهتره.
بله تأثیر مستقیم داره؛ ۱۶تا باشه بهتره.
فکر می کنم برنامه ای در حال اجراست یا همین اینترنت دانلود منیجر در حال اجراست و ویندوز پیام end program را
می دهد
شاید بهخاطر اینه که دانلودهاش تموم نمیشه! دقت کنید که اگه زمانبندی کردید، باید بزنید در ساعت مشخص دانلود رو تمام کنه و در اونصورت هست که پیسی خاموش میشه
چون فایلای دیگه ای هم لابد دارید که دانلود نشدن و میخاد بقیش رو دانلود کنه.
من هیچ وقت زمان بهش نمیدم. خودش که تموم میکنه خاموش میکنه.
من از IDM 5.14 build 3 استفاده می کنم.چندین بار برام پیش اومده که وقتی یه فایل rar رو دانلود میکنم موقع باز کردن با winrar ارور میده و میگه که فایل ازدست رفته و بد دانلود شده و تو اطلاعات فایل فایل دانلود شده رو اینجوری نشون میده:
winrar نشون میده که 99 درصد فایل دانلود شده ولی خود IDM 100 درصد می زنه:
اشکال کار از کجاست؟
دیگه راهی نداره که به فایل های داخلش دسترسی داشت یا باید دوباره دانلودش کرد؟
من از IDM 5.14 build 3 استفاده می کنم.چندین بار برام پیش اومده که وقتی یه فایل rar رو دانلود میکنم موقع باز کردن با winrar ارور میده و میگه که فایل ازدست رفته و بد دانلود شده و تو اطلاعات فایل فایل دانلود شده رو اینجوری نشون میده:
winrar نشون میده که 99 درصد فایل دانلود شده ولی خود IDM 100 درصد می زنه:
اشکال کار از کجاست؟
دیگه راهی نداره که به فایل های داخلش دسترسی داشت یا باید دوباره دانلودش کرد؟
یه مشکل با DAP
دوستان من وسط دانلود یه فایل خیلی سنگین بودم.
مشکلی برای سیستم پیش اومد و ریستور کردم به قبل از شروع این دانلود
اومدم بالا تو داپ هیچ چیز نبود. اما تو داکیومنتش فایله موجوده PristonTale(English V3112).exe.dap
چجوری حالا می تونم ادامش رو برم؟
به نظر من حالا که کار از کار گذشته بهتره از اون فایلی که گفتی یک کپی بگیری و در جای دیگه نگه داری و اون دونلودت رو دوباره از اول شروع کنی بعد از چند کیلو که داونلود کرد از داپ بطور کامل خارج شو و برو اون فیلی رو که قبلا داونلود کرده بودی با این فایلی که چند کیلو بایتش رو داونلود کردی جایگزین کن بعد برو داپ رو باز کن و داونلود رو ادامه بده ببین چی میشه.
یا دوباره ریستور کن به قبل و از داپ در دایرکتوری های لوکال ستینگز و آپلیشن دیتا و خود دایرکتوری داپ کپی بگیر و دوباره ریستور کن و در ریستور جدید استفاده کن
در کل این داپ نرم افزار ه
بهتره از آی دی ام استفاده کنی![]()
.................................................. .............. ................................................
Last edited by wantedvan; 24-04-2010 at 22:00.
........................................ .
Last edited by wantedvan; 24-08-2008 at 07:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)