[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز ظاهرا دی وی دیشم هست
نه دوست عزیز ظاهرا دی وی دیشم هست
Last edited by obalit88; 27-08-2012 at 23:26. دليل: افزودن عکس
ارزونترین دیویدی ناینی که بشه 50 تایی خرید چنده و اسمش چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
Last edited by SevenCity; 02-09-2012 at 13:16.
princo اونطور که سایتهای خارجی میگن دیگه تولید نمیشه! حالا نمیدونم اینایی که تو ایران هست فیکه یا نه! بهترین دیویدی ورباتیم هستش.
یه لینک مفید درباره دیویدی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه Nero Diskspeed که رایگان هم هست میتونید دیویدی که میخرید رو تست کنید.مدیا آیدی دیویدی رو بهتون میده که تو جدولی که تو لینک بالا هست میتونید با sample media ids مقایسه کنید سازندهاش و کیفیتش رو ببینید.
من دی ویدی بازی ایکسباکس رو که به اسم ورباتیم بهم دادن رو تست کردم فالکون از آب دراومد که ساخت امارات متحده عربیه!
الان هر dvd خام princo تکی چنده ؟ قبلا 300 میگرفتم بعد رفت 500 الان فروشنده 1000 میده![]()
یعنی کسی نیست بگه چند میخره ؟![]()
Last edited by behnmah66; 09-12-2012 at 07:53.
گرون شده اما تا الان ببخشید الان ای بابا الان شد 1000... و الان...![]()
پرینکو دیگه مثل قدیم نیست ظاهرا اونطور که دوستمون گفت دیگه تولید نمیشه.
سلام
قیمت یه بسته cd و dvd خام شهر شما چنده؟ با دوستانی هستم که به این تاپیک سر میزنن !![]()
سلام
دی وی دی واسه آرشیو کردن اطلاعات نیاز دارم ، به نظزتون چه مارکی خوبه ؟ اگه قیمت جدید هم دارین بگین ( البته تو چند صفحه ی آخر کسی از قیمت حرفی نزده و هم چنان مبهمه ولی اگه میدونین خب بگین)
قبلا خودم datawrite و dataright و princo و sony استفاده میکردم ، از همه شون هم راضی بودم ، شاید بشه گفت از datawrite و dataright با این که نسبت به دو برند دیگه گمنام تر هستند ، راضی تر بودم از هر دو پک 50 تایی داشتم خیلی خوب بودند (3-4 سال پیش). ولی نمیدونم هنوز هست یا نه.
من که سال هاست دارم از T-Gate استفاده می کنم و کاملا هم راضیم.
راستش گرون شده و الان 50 تایی اون دونه ای 600 تومن در میاد حدودا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)