گل محمدی جان اگه یه نگا بالاتر مینداختی میفهمیدی که مشکلم اینجوری حل نمیشه![]()
گل محمدی جان اگه یه نگا بالاتر مینداختی میفهمیدی که مشکلم اینجوری حل نمیشه![]()
شما باید این fs
K810_R8BA024_FS_C_ASIA_RED52
رو همراه با فایلی که ضمیمه کردم رو گوشی فلش کنید .. به همین صادگی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسعود جان شرمنده متوجه نشدم
عزيز اين كه شد فلش
فقط فول فلش نيست
منظورت از این که فایل های فلش دیگه ای استفاده کنی چیه؟ من 3 فریمور مختلف k810 رو روش امتحان کردم اما جواب نداد... فقط فرمورهای خود k800 رو قبول میکنه؟من فقط واسه password funection و patchهایی که برای این فرمور وجود داره اینو میخوام وگرنه هیچ مظیت دیگه ای k810 نداره![]()
اينو كه خودمون ياد داشتيم قرار شد بودن فلش كردن بگي.
این دو بعد داره .... اگه custom و fs c-asia رو قبلا رو گوشیت نصب کردی که فلش نمیخواد فقط ای زبون رو با میسک رو گوشی اضافه کن... در غیر این صورت شرمنده اخلاقت رو هر customi جواب نمیده مثلا رو custom اروپا تست کردم زبون فارسی قاطی پاتییه که با langeditor باید edit میکردی.
کلا واسه k800 و k810 دو تا کاستومه که زبون فارسی رو خودش داره ... CDA102568_5_R5A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN
CDA102568_6_R5A_GENERIC_M_EAST_N_AFR
جفتش رو با fs مربوطه رو گوشی فلش زدم اما ....
خوب حالا مشکل من رو کسی نتونس حل کنه؟ این چشمک زدن و سرعت بینهایت پاین گوشی بعده تبدیل مال چنج بودنشه(البته من از همه لحاظ چک کردم به نظر خودم gdfs لاک هست که باید آنلاک شه ) ... اگه تونستید این مشکلو حل کنید منم راهنمایی کنید با تشکر![]()
با سلام خدمت همه
آقايون برادر بنده يه K810 داره كه اخيرا در قسمت Game و Applcation ارور ميده و اجازه ي ورود و اجراي برنامه نميده(operating failed)بنده يكي دوبار هم مستر ريست كردم درست نشد.در ضمن اين گوشي زبان فارسي نداره , پيشنهادتون براي رفع اين ارور چيه? آيا بهتره گوشي رو فلش كنم تا هم اين مشكل و هم مشكل زبان رفع بشه يا راه ديگه اي داره
ممنون از شما
خوب همين پچهاست كه گوشي را وادار به تبديل ميكنه
مشكل شما را نميدونم چجوري حل ميشه شرمنده
البته كه بايد فلش بشه
راه حل اين مشكل پيدا نشده و فقط با فلش حل ميشه
شما كه گوشيه داداشتون فارسي نداره پس انگيزه براي فلش كردن بيشتر ميشه
يه تير و دو نشان
براي فلش به صفحه اول مراجعه كن
4 تا فايل بايد دانلود كني
1 برنامه setool v1.11
2 فايل MAIN
3 فايل FS
4 كاستومايز
همه فايلها را گذاشتم
فقط قسمتهاي اول مربوط به تبديل K800 به K810 ميباشد شما بايد از اونجا رد بشي و پاييترو بخوني
گل محمدی جوووون حسام جوووون هادی جووووووووون
سلام من مشکلم رو چند تا پست قبلی گفتم من گوشیم رو دیشب فلاش کردم گفتم که حالا دارم فلاش می کنم فریمور فارسی k810 رو بریزم ریختم (قبلا r8ba024 که فارسی نداشت الان هم فارسی r8ba024 هستش ) ولی دیشب که پچ ها رو داشتم نصب میکردم پچ security رو نصب کردم الان رو همه قسمت های گوشی پسورد گذااشته رمزش هم 0000 نیست فقط رمز صفحه کلیدش درست کار میکنه در حالی که قبلا که نصب کرده بودم کار میکرد الان نمیدونم چه مرگشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چکار کنم واقعا نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه ؟ دیگه gdfs چیه و چکار میکنه؟ اگه بپره گوشی کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا هر چه سریع یه فکری به حال گوشیم بکنید.و.و.و.و.و.و.وو
پچ را پاك كن.ببين حالا بدون پچ پسورد گوشي چنده؟
ببين باز هم 0000 هست يا نه.شايد رمز را قبلا دستكاري كردي يادت نيست.
gdfs هم واسه اينه كه اگر گوشيت هنگام نصب پچ خراب شد و حتي با فلش هم درست نشد دوباره رايت كني رو گوشي تا درست بشه.
براي بكاپ گرفتن هم كافيه read gdfs را بزني و گوشي را وصل كني و فايل بكاپ در فايل برنامه ستول قرار ميگيره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)