تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 210 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مشکل من حل شد!!!
    باید Perefered Dns Server : 192.9.9.3 دستگاه دوم به ip دستگاه اول یعنی 192.168.0.1 تغییر پیدا کنه. من این کار رو کردم مشکلم حل شد.

2. این کاربر از rokefar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مشکل من حل شد!!!
    باید perefered dns server : 192.9.9.3 دستگاه دوم به ip دستگاه اول یعنی 192.168.0.1 تغییر پیدا کنه. من این کار رو کردم مشکلم حل شد.
    من با وایرلس شبکه کردم.این عددها رو هم دادم.ولی بازم به غیر از گوگل هیچی رو باز نمیکنه.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آموزش شبكه كردن و يا وصل كردن دو كامپيوتر به هم
    سلام.
    صفحه اول این تاپیک را خواندم ولی آموزشی پیدا نکردم. پس کجاست؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    صفحه اول این تاپیک را خواندم ولی آموزشی پیدا نکردم. پس کجاست؟
    سازنده تاپیک راهنما رو از پست اول حذف کرده ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من از استادان گرامی یه سوال داشتم چون من در این زمینه کاملا اماتورم وهیچی نمیدونم واین موضوع برای من خیلی خیلی مهم است واون اینکه من یک خط ADsl 128 دارم ومیخوام اونو بین چند کامپیوتر شبکه کنم طوری که یکی از این کامپیوترها مثلا سرور باشد وبقیه کامپیوترها ازان کامپیوتر دستور گرفته خلاصه این که کامپیوتر مذکور ادمین وبقیه کامپیوترها یوزر باشند وهمچنین میخام یه برنامه خوب واسان برای کنترل یوزر ها معرفی کنید طوری که یه سری محدودیتها از فبیل دانلود و رفتن به یک سری سایتها وهمچنین اطلاع کامل از کلیه فعالیتهای یوزرها داشته باشم فعلا من چیزی که از این کار میدونم فقط داشتن یه خط ویک هاب و چند کامپیوتر است اگه میشه یک راهنمای مفصل وقابل هضم که کلاس ان زیر دیپلم باشد به من بگید گفتم که این موضوع برام خیلی مهم است وهیچی هم در این رابطه نمی دونم ممنون میشم یک راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

8 مرگ بر شبکه

برای share کردن کافیه روی کانکشنی که می خواید share بشه راست کلیک کنید و از بخش properties گزینه ی shareing رو برای فعال کنید

برای کانفیگ کردن آی پی ها هم
    این کارو هم کردم نشد همه چیز شبکه هست به جز اینترنت اصلا کانکشن تو سیستم دوم نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چطوری میتونم بعد از اینکه تنظیمات شبکه را انجام دادم.بدون اینکه کابل را به دو تاسیستم وصل کنم مطمین شم تنظیمات درست انجام دادم .روشی برای تست است؟اخه از کابلم شک دارم؟سیستها را شناسایی نمیکند.(قبلا وصل می شدن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من دو کامپیوتر دارم وآنهاراباهم شبکه کردم ومیخاهم از نرم افزار هم دیگر استفادهز کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض شیر اینترنت وایراس

من تو یه اداره کا میکنم که اینترنت وایرلس داره:[
    به اینصورت که یه روتر وایرلسSMC WBR14-N2مرکزی دارند که 7 تا کلاینتو که کارت شبکه وایرلسSCM دارند رو پوشش میده .اتاق یکی از کلاینتها8 متر با من فاصله داره وفاصله روتر مرکز از من20متر با صورت راهروU شکل.درضمن همه کامپیوترها بطورسنتی از قبل کارت شبکه کابلی رو دارند{اگه کمکی باشه}.حالا درخواست من اینه:1- چطوری منم میتونم با کامپیوتر اتاقم از این امواج وایراس واسه شیر اینترنت استفاده کنم(بهر صورتی که ممکنه البته قاچاقی چون سوپروایزر بیسواد اینجا مانع میشه واستفاده از اونو انحصاری کردن}
    2-آیا باید به روتر مرکز وصل بشم یا از کلاینت اتاق جفتیم هم میتونم شیر کنم(اتاق جفتی همکاریش خوبه ولی از دستکاری کامپیوترش میترسه}
    3-بهترین روش شیر اینترنت واسه من تو این اوضاع چیه{کارت شبکه کابلی یا بلوتوث؟اصلا اینا شیر میکنن}
    4-اگه بفرض محال هیچکدوم از اونا نشه آیا میتونم منم بامخارج خودم کارت شبکه وایرلس بخرم وشیر کنم؟آیا نوع ونامش مطرح هست یا نه؟چطوری ستش کنم سوپروایزر که مختصات مال منو وارد روترش نمیکنه.آیا میتونم از IP,GATEWAY ,MASK,DNSکلاینت اتاق بغلی ام استفاده کنم
    5-درضمن موبایلم P990است که وای فای داره وروترو شناسایی میکنه و مختصات کلاینت جفتی ام رو بش دادم ام مرورگر پیغام میده که دسترسی به سرور نداره البته یه قفل ویه ستاره هم کنار نام سرورش میفته وبه سرور هم کانکت میشه ولی وب رو مرور نمیکنه ولی موبایل همکارمN95کانکت میشه .فکر کنم مک آدرسشو وارد روتر کردن چون خودش یه شماره به من داد گفت پسورده:a35f72c12bکه در wepواردش میکرد
    این همه داستان بود دوستان کمکم کنید ضمننا ویندوزا ایکس پی پک2 هستند
    پیشاپیش عید همتون مبارک دلتون شاد راهتون مستمر

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همه

بچه ها دو تا سيستم دارم كه حدودا 20 متر با هم فاصله دارن آيا ميشه اين دوتا رو با هم شبه كرد بدون مشكل

راستي يه سوال ديگه :
    چجوري ميشه اينترنتو بين دوتا سيستم تقسيم كرد ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •