تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره STALKER چیست؟

راي دهنده
164. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی رویایی بود

46 28.05%
  • خیلی حال داد

55 33.54%
  • بد نبود

20 12.20%
  • اصلان حال نداد

43 26.22%
صفحه 32 از 105 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1048

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینا همش ربط به یه چیزایی داره!
    یکی گیمر خوبیه بازی رو سه سوت تموم میکنه یکی آماتوره 60 روز طول میده!
    در کل به بازی ساز ها ربط داره دلیل نمیشه که مثلا هرچی حجم بالاتر بره گیم پلی طولانی بشه نمونش Mgs 4 50 گیگه و 20 ساعت گیم پلی داره و اگه اینطوری که داریم میگیم بخوایم حساب کنیم باید 50 ساعت گیم پلی داشته باشه !
    منم همینو می گم هر چه حجم بالا باشه دلیل بر طولانی بودنش نیست ! ولی چون Stalker 1 سبکه تقریبا جالب خاصی داشت واسه همین یکم عادت بهش حتی برای حرفه ای یکم طول می کشید ولی نه زیاد در هر صورت بازی خوبی بود و در مورد اون 50 gb بودن MGS من شک دارم ! چون الان سنگین ترین بازی که می خواد بیاد همون RAGE خواهد بود که اون دلایلش معلوم هست ! مثلا همین FOW 2 دی وی دی بود گرافیکش هم خوب بود ولی 5 ساعت بیشتر گیم پلی نداشت !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منم همینو می گم هر چه حجم بالا باشه دلیل بر طولانی بودنش نیست ! ولی چون Stalker 1 سبکه تقریبا جالب خاصی داشت واسه همین یکم عادت بهش حتی برای حرفه ای یکم طول می کشید ولی نه زیاد در هر صورت بازی خوبی بود و در مورد اون 50 gb بودن MGS من شک دارم ! چون الان سنگین ترین بازی که می خواد بیاد همون RAGE خواهد بود که اون دلایلش معلوم هست ! مثلا همین FOW 2 دی وی دی بود گرافیکش هم خوب بود ولی 5 ساعت بیشتر گیم پلی نداشت !
    بله MGS 4 از بلو ری دو لایه با حجم 50 استفاده میکنه !

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله MGS 4 از بلو ری دو لایه با حجم 50 استفاده میکنه !
    خوب از اون استفاده می کنه ! ولی آیا تمام حجمش رو پر کرده ؟!!! خیلی بازیهای رو DVD 9 میان ولی خودشون 6 7 GB بیشتر نیستن !!! MGS4 هم مطمئن باش 50 GB نیست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب از اون استفاده می کنه ! ولی آیا تمام حجمش رو پر کرده ؟!!! خیلی بازیهای رو DVD 9 میان ولی خودشون 6 7 GB بیشتر نیستن !!! MGS4 هم مطمئن باش 50 GB نیست !
    MGS4حجمش 46.6 گیگابایت هست ولی فکر کنم اصلا compress نشده که چنین حجمی داره ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

MGS4حجمش 46.6 گیگابایت هست ولی فکر کنم اصلا compress نشده که چنین حجمی داره ...
    البته موضوع دیگه هم همین هست ! بعضی وقتها اینقدر باز سازها بازی رو حرفه ای طراحی می کنند که حجمش هم اینقدر کم میشه ! مثل بازیهای Half-Life که با اون گرافیک خوب اینقدر رون و سریع و تقریبا کم حجم اجرا میشن !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خود کوجیما گفته بود 50 گیگ فضای کمی هست !!!

البته موضوع دیگه هم همین هست ! بعضی وقتها اینقدر باز سازها بازی رو حرفه ای طراحی می کنند که حجمش هم اینقدر کم میشه ! مثل بازیهای Half-Life که با اون گرافیک خوب اینقدر رون و سریع و تقریبا کم حجم اجرا میشن !
    نمونه ی بارز ترش mass effect که با اون گرافیک و... حجم خیلی کمی داره

7. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من بازی رو از شرکت mitden خریدم.deamon tools داره.نصبش کردم اجرا هم شد.
    میشه لینک آخرین پچی که برای این بازی اومده رو بزارید.؟به همراه کرک.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    این نقد بازی رو رو پک بازی نوشته بود گفتم بزارم اینجا:
    بازی به صورت اول شخص با جنگ افزارهای پیشرفته طراحی شده است.بازی در فضای آسیب دیده و مملو از تشعشعات هسته ای حاصل از انفجار نیروگاه هسته ای چرنوبیل پیگیری میشود.
    روند کلی بازی یه خصوص نوع نبرد ها در کنار محیط شبیه سازی شده بازی که بسیار زیبا و کامل طراحی شده است بازیباز را در جلوی مانیتور برای ساعاتی طولانی سرگرم خواهد کرد.
    پس از موفقیتی که نسخه ی اول بازی کسب کرد شرکت سازنده اقدام به تولید نسخه ی دوم این بازی محبوب کرد.
    یکی از نکات جدید بازی وجود گروههای مختلف در clear sky میباشد که با متحد شدن با آنها میتوانید از حمایتشان در طول مآموریت های مختلف برخوردار شوید.
    فضای بازی بسیار بزرگ و متنوع طراحی شده است در بازی هم محیط های جنگلی و هم فضای شهری به چشم میخورد.
    صدا گذاری تآثیر گذار بازی به القای هراس محیط در بازیباز بسیار کمک میکند.که این صداگذاری قوی در کنار گرافیک بسیار زیبا و جذاب بازی این نسخه از بازی s.t.a.l.k.e.r را به یک اثر به یاد ماندنی تبدیل کرده است.در مجموع در یک نگاه کلی میتوان این نسخه از بازی s.t.a.l.k.e.r را با توجه به نگارش داستانی و همسو بودن بخشهایی از بازی با داستان نسخه اول بازی یک اثر زیبا و صد البته ماندگار خواند.
    البته باید به سابقه 5ساله نسخه قبلی این بازی نیز توجه کرد که عامل مهمی در پدید آمدن یک اثر متفاوت و خلاقانه خواهد بود. در کل با توجه به سبک بازی و نوآوری ها و گرافیک بسیار بالا و زیبا انجام این بازی را به همه توصیه میکنیم...

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    این توضیحات سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از تحمل های رنج های فراوان از طریق دموی مشقت آور
    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky که سال جاری منتشرشد. بالاخره برای اولین بار به این عنوان هیجان انگیز Deep Silver دسترسی پیدا کردیم.دمویی که همین تازگی از بازی منتشر شد به زیبایی ،صحنه هایی از سرزمین پر از تشعشعات رادیو اکتیو را در کنار داستانی دینامیک و پویا و کاراکترهای جدید به نمایش گذاشت.متاسفانه Deep Silver به ما اجازه نداد شخصا بازی را تجربه کنیم.اما ما وارد بازی شدیم. این تمام اتفاقاتی بود که در بعدازظهر پنجشنبه در نمایشگاه E3 اتفاق افتاد.

در نقش
    Scar کاراکتر اصلی Clear Sky بازی را آغاز کردیم. بعد از زدن چند چت کد Scar به تمام اسلحه های بازی در کنار اشیای نورانی که امتیازات زیادی را به Scar اضافه می کنند دسترسی پیداکرد.محل بازی شهر Limansk است که براثر انفجار بمب کاملا تخریب شده و رادیواکتیو همه جا را تحت تاثیر خود قرار داده است.برای اولین بار با یکی از معماهای Clear Sky مواجه شدیم جاده ای در یک منطقه ی آلوده به رادیو اکتیو که اثر رادیو اکتیو با جلوه ای همچون بلند شدن بخار از روی سطح آسفالت مشخص شده بود Scar مجبور است از میان این موانع عبور کند البته به گونه ای که در دام رادیواکتیو گرفتار نشود و گرنه می بایست دوباره از ابتدای جاده شروع کند.

گروه های زیادی در
    Clear Sky وجود دارند که با متحد شدن با آنها می توانید از حمایتشان در طول ماموریت های مختلف برخوردار شوید.درادامه ودر یک خیابان تاریک Scar با یک خائن برخورد می کند با دیدن فرد خائن تمام تیم اسلحه های خود رابه سمت او نشانه می گیرند.اما این مزدور در برابر دادن اطلاعاتی مهم از Scar یک جعبه ی کمک های اولیه درخواست می کند البته به خاطر اینکه هم تیمی های Scar خیلی اهل باج دادن نیستند مزدور بیچاره قبل ار اینکه درخواست خود را تمام کند به گلوله بسته می شود.از این قبیل صحنه ها در Clear Sky فراوان دیده می شود صحنه هایی که با انتخاب های گوناگونی که انجام می دهید مسیر بازی کاملا متفاوت خواهدشد.

در ادامه یکی از سربازان خودی توسط اسلحه خودکار دشمن زخمی می شود و بعد از اینکه این سرباز سینه خیز خود را به یک سنگر امن رساند
    Scar دست به کار می شود و از مسیر خانه ی کناری برای از پای درآوردن دشمن وارد صحنه مبارزه می شود.البته شما می توانید هر کاری که دوست دارید انجام دهید پس اگر مایلید دوستان خود را رها کنید و به راه خود ادامه بدهید و یا می توانید در یک حالت قهرمانانه بعد از غلبه بر چند سرباز دشمن که مانع راه Scar شده اند خود را به اسلحه خودکار دشمن برسانید و یاران خود را از یک مرگ خونین نجات دهید.

یکی از اهداف بزرگ
    Scar این است که اشیای نورانی را که معمولا بصورت آشغال در محیط پراکنده شده اند جمع آوری کند.برای نمونه یکی از این اشیا درصد خون ریزی را کاهش می دهد.البته تمام این اشیا از جنس رادیواکتیو هستند و در کنار تمام ویژگی های مثبتی که دارند می توانند بروی Scar اثر منفی بگذارند ولی خوشبختانه تمام مضررات رادیواکتیو در بازی با استفاده از Vodka برطرف می شود.اگر زمانی در بازی به پول احتیاج پیدا کردید می توانید اشیای نورانی را که جمع آوری کرده اید بفروشید.

سیستم
    Inventory هم در نوع خودش جالب طراحی شده و Scar در حمل وسایل دلخواه خود یک محدودیت 50 کیلوگرمی خواهدداشت.البته با چت کدی که ما استفاده کردیم Scar توانست با حمل تمام اسلحه های بازی رکورد 340 کیلو را بزند!
    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    بخاطر ترکیب دو ژانر Shooter و Role-Playing در کنار استفاده از یک محیط فوق العاده و البته داستان زیبا یکی از انتخاب های ویژه ما در بین بازی های PC خواهد بود.

تهیه و تنظیم : کسری
    برگردان متن : یاسر

11. 2 کاربر از sinaset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    آقا من پچ 1.5.4 بازی رو دانلود کردم.ولی نصب نمیشه!مینویسه بازی رو پیدا نمیکنه.راست هم میگه آخه بازی با deamon اجرا میشه.
    بازی هم نیم ساعت 1 بار کرش میکنه!که با نصب پچ 1.5.4 حل میشه ولی من نمیتونم نصب کنم.
    دوستانی که میخوان رو بازی پچ نصب کنن بازی رو از شرکت mitden نخرن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •