«نفس های بی هدف» محسن یگانه در تالار وزارت کشور
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز : شب گذشته محسن یگانه در اولین شب برگزاری بیست و چهارمین دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر قطعاتی از آلبوم «نفس های بی هدف» را در تالار وزارت کشور خواند.
به گزارش خبرنگار موسیقی گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، ساعت 21:30 شب را نشان می داد اعلام برنامه می گفت باید حالا نیم ساعت از شروع کنسرت گذشته باشد اما نه تنها کنسرت آغاز نشده بود بلکه دو سوم سالن وزارت کشور خالی از جمعیت بود نه اینکه استقبال خوبی از این کنسرت نشده باشد نه، بلکه سخت گیری های حراست تالار وزارت کشور و چک کردن بلیت ها ، انبوهی از جمعیت را در خیابان فاطمی نگه داشته بود ، تا جایی که پلیس برای هدایت مردم به داخل تالار وزارت کشور و مقابله با ترافیک پیش آمده وارد عمل شد و از افرادی که جلوی درب وزارت کشور تجمع کرده بودنددرخواست می کرد که وارد محوطه تالار وزارت کشور شود.
بالاخره سالن کاملا پر شد و ساعت هم 10، محسن یگانه وارد سن تالار وزارت کشور شد و با استقبال پرشور علاقه مندانش در تالار وزارت کشور مواجه شد. بعد از تشویق حضار محسن یگانه قبل از اجرای قطعه اول (ماه عسل) گفت: بسیار خوشحالم که در بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر شرکت کرده ام.
محسن یگانه در این کنسرت قطعات «ماه عسل»، «بنویس از سر خط»،« دوباره»، «هر وقت که بارون بزنه»، «گناهی ندارم»، «هیچکی نمی تونه بفهمه»، «خبر نداری»، «نشکن دلمو»، «سرتو بالا بگیر»، «حیف»، «خاکسترم نکن»، «گیرم بازم بیایی» را در این کنسرت اجرا کرد.
عباس لطیفی نوازنده کیبورد، پیمان لطیفی درام، آرش سعیدی، نوازنده گیتار باس، وحید روحانی پرکاشن، سام حسینی گیتار اکلتریک، بهنام حکیم گیتار اسپانیش، اعضای گروه محسن یگانه هستند و چهار نوازنده ویولن این کنسرت او را همراهی می کردند.
** اولین کنسرت محسن یگانه در تهران
وی افزود: این اولین بار است که در تهران کنسرت برگزار می کنم به همین دلیل کمی هیجان زده ام و اگر فالشی در صدایم ایجاد شد همینجا از شما عذرخواهی می کنم.
محسن یگانه که به تازگی مجوز فعالیتش از وزارت ارشاد گرفته است ادامه داد: از همکاری وزارت ارشاد کمال قدردانی را می کنم که باعث شد من خواننده ای مجاز باشم و در کنسرت ها حضور پیدا کنم.
** حضور موسیقی پاپ در جشنواره فجر اتفاق خوشایندی ست
محسن یگانه بعد از اجرای قطعه دوم گفت: سال دوم است که موسیقی پاپ در جشنواره موسیقی فجر حضور دارد و این حضور حرکت بسیار خوبی است.و نوعی توجه به این موسیقی است اما امسال این حضور پرپیمانه تر است و دوستانی همچون رضا صادقی، احسان خواجه امیری، علی لهراسبی و حمید حامی در این جشنواره شرکت کرده اند.
** حضور فرزاد فرزین در کنسرت محسن یگانه
وی از حضور فرزاد فرزین در تالار وزارت کشور خبرداد و گفت: گویا فرزاد فرزین هم در جمع ما حضور دارند و من از این بابت بسیار خوشحالم.
** کنسرت محسن یگانه در کیش
وی از اجرای کنسرت در کیش خبرداد و گفت: 23 و 26 همین ماه در کیش به اجری برنامه می پردازم.
یگانه گفت: امیدوارم در آن کنسرت هم حضور به هم رسانید.
در حین اجرای کنسرت محسن یگانه از استقبال مردم از آلبوم «نفس های بی هدف» ابراز خرسندی کرد.
** درخواست پی در پی مردم برای اجرای ترانه « بار و بندیل و ببند»
مردم مدام از محسن یگانه می خواستند که ترانه «بار و بندیل و ببند»را بخواند و وی گفت: به علت محدودیت ها و مشکلات و آماده نشدن این ترانه این قطعه را امشب اجرا نمی کنیم.
این گفته محسن یگانه در حالی بودکه ترانه « بار و بندیل و ببند» در کتابچه جشنواره هم برای اجرا آمده بود.
وی قطعه «خاکسترم نکن» از اشعار عبدالجبار کاکایی را خواند و گفت: آقای کاکایی هم قرار بود حضور داشته باشند اما ظاهرا هنوز نرسیده است.
و اواسط کنسرت کاکایی هم رسید.
** چراغ ها را خاموش کنید
چهار قطعه توسط این خواننده اجرا شده بود و تمام برق های سالن وزارت کشور روشن بود و حاضرین در تالار وزارت کشور می گفتند چراغ ها را خاموش کنید.
محسن یگانه درباره روشن بودن چراغ ها گفت :در ابتدای ورود به سالن گفته بودند از دوربین استفاده نکنید، هر کس یک حریم شخصی دارد که آن باید حفظ شود.
و بعد از دقایقی چراغ ها خاموش شد.
محسن یگانه میان اجرای در ترانه گفت: قلبم را سال گذشته عمل کردم و خواندن این ترانه ها برایم بسیار سخت است و بعد روی صندلی نشست و ترانه «گیرم بازم بیایی» را تنها با زدن ساز گیتار خواند.
** کارت های خبرنگاری برای کنسرت های تالار وزارت کشور اعتباری ندارد
از آنجایی که به گفته ی مسوولان برگزاری جشنواره موسیقی فجر استقبال بسیاری از کنسرت ها تالار وزارت کشور که شامل بخش ویژه جشنواره است می شود هر خبرنگاری برای پوشش خبری کنسرت های تالار وزارت کشور علاوه بر در دست داشتن کارت خبرنگاری جشنواره باید یک معرفی نامه صبح روز برگزاری جشنواره از روابط عمومی دریافت کند تا بتواند در این اجراها حضور داشته باشد.
دیگر حاشیه ها
**جمعیت بسیار زیادی مقابل در تالار وزارت کشور حضور داشتند.
**محسن یگانه در این کنسرت هم بسیار مضطرب بود و هم هیجان زده شده بود.
**حراست وزارت کشور اینقدر محتاطانه عمل می کرد که انگار شخصیتی سیاسی قرار است آنجا حضور یا سخنرانی داشته باشد .
** بلیت هایی تحت عنوان جایگاه " U " فروخته شده بود که این جایگاه در تالار وزارت کشور وجود ندارد .
برنامه با یک ساعت تاخیر آغاز شد.
** کامبیز روشن روان ، محمد حسین احمدی مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد و علی ترابی معاون وی در تالار وزارت کشور حضور داشتند.
** بارها در نشست خبری خطاب به خبرنگاران گفتند جایگاه ویژه ای برایتان در نظر گرفته ایم اما ویژه بودنی در این جایگاه و در بالکن دوم دیده نمی شود .
** مردم بیشتر قطعات را حفظ بودند و با محسن یگانه همراهی می کردند .