یکی برای ورژن7.0.0.125 kav رج کی بده (یکی توی تایپیک پیدا کردم ولی پاک شده بود اگه کسی سراغ داره بزاره(جدید باشه که قبول کنه)
یکی برای ورژن7.0.0.125 kav رج کی بده (یکی توی تایپیک پیدا کردم ولی پاک شده بود اگه کسی سراغ داره بزاره(جدید باشه که قبول کنه)
از همین روش بالا می تونی یه سریال قانونی و به اسم خودت برای 6 ماه در یافت کنی هم برای نسخه های 6 و هم نسخه های 7 اینتر نت سکیوریتی جواب می ده
اگه هم می خواین از انتی ویروس کسپر استفاده کنید و فای وال جداگانه نصب کنید کافیه موقع نصب اینتر نت سکیوریتی از گزینه costumer استفاده کنی و فایر وال رو نصب نکنی
من انتی ویروس رو دارم به kis دسترسی ندارم اگه کسی میتونه ومیشه با kis خودش یکی درست کنه با پیغام خصوصی برام بفرسته
توی پستای قبلی گفتم با kav نمیشه این کار رو کرد(ولی فکر کنم سریالش به درد kav بخوره درسته یا نه؟)
درسته که با kis میشه تو اون سایت register کرد اما حالا ما که با این نت نفتی kav رو download کردیم چه کنیم.
امروز خوشبختانه اخرین نسخه کاسپر(همkisوهمkav) از طریق اینترنت افلاین برام اومد باید برم kav رو انیستال کنم و
kis رو نصب کنم وببینم میشه از اون راه ریجستر کرد یا نه
خدایش عجب چیزیه این دانود افلاین
راستی دوستان به طور قطع میشه از اون راه ریجستر کرد؟
عزیزم از کرک هایی که من آپ کردم استفاده کنین با هر ورژنی کار می کنه
هر كسي دوست داشت از اين سريال كه رجيستر كردم و تا 6 ماه هم اعتبار داره استفاده كنه و Kis را آپديت كند.
اين هم سريال:
مال شما رو من تست كردم كار نكرد.
رویkav جواب نداد گفت مال محصولات دیگه هست
کسی برkav 7.0.0.125 چیزی سراغ نداره؟(وگرنه باید برم انیستال کنم وkis رو نصب کنم که حالش رو ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)