یه نفر آ»وزش دقیق سایلنت کردن نرم افزار ها رو بزاره فقط توضیح کامل داشته باشه و آدمو گیج نکنه
من که هرکاری کردم نتونستم به جز winrar نرم افزار دیگه ای همراه ویندوز نصب کنم.
اگه میشه سایلنت کردن
opera
jetaudio
acrobat
office
wmp11
nero
رو توضیح بده
یه نفر آ»وزش دقیق سایلنت کردن نرم افزار ها رو بزاره فقط توضیح کامل داشته باشه و آدمو گیج نکنه
من که هرکاری کردم نتونستم به جز winrar نرم افزار دیگه ای همراه ویندوز نصب کنم.
اگه میشه سایلنت کردن
opera
jetaudio
acrobat
office
wmp11
nero
رو توضیح بده
آقا رضا من هر کاری کردم نتونستم اسم ویندوز رو عوض کنم چند بار هم فایل ntldr رو دستکاری کردم ولی نشد فکر نمی کنم بشه این کارو کرد
با سلام خدمت همگي حالا كه همه همديگر بهتر ميشناسيم بهتر مي تونيم تبادل نظر كنيم
دوستان از شما مي خوام تا وقتي كه مي تونيد ادامه بديد نمي دونم شمام وضع منو داريد يا نه چون مدرسه داره نزديك ميشه و خودتون ديگه مي دونيد آدم ديگه بايد بشينه درساش رو بخونه البته حلا فك نكنيد كه من بچه مثبتم ولي چون ديگه كنكور براي ما شرط معدل ميشه بايد يه كم خودمون رو تكون بديم![]()
آقا رضا اگه ميشه لينك دانلود NLite روبذاريد شايدم شما نتونيد ولي اگه دوستان مي تونن بذارن البته لينك مستقيم
با تشكر
سجاد
آقا رضا ممنون ميشم اگه زودتر آموزش رو بذاري چون ويندوز تو اين حالت خيلي زيبا تر ميشه
با سلام اگه سي دي MRT دارد حسين عزيز يه نگاهي به svcpack.in_ اون بنداز خودت همه چيز رو متوجه ميشي
خب ما هم تعداد پستامون از 100 گذشت البت هتعداد پست حساب نيشت محتواش حسابه
mrt رو دارم svcpack رو هم نگاه کردم
سایلنت کردن نرم افزار رو میخام با این کدهایی که تو صفحات قبلی هست نمی شه
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستانcrystalxp-bricopack_crystalxp_bricopack_3.0_francais_15113
سجادعزیز اینم آموزش قرارذادن عکس در منو start که میخواستی
سجاد من تم تورو نداشتم وگرنه آموزشو اونو می ذاشتم ولی به هر حال از تمی استفاده کردهام که خودش به طور پیش فرض
عکسی رو تو startقرار داده
خوب اگه برنامه شبیه ساز ویندوز Crystal یعنی
بتونی تهیه کنی به طور کامل متوجه میشی اگه هم نتونستی یه تمی نصب کن که عکس به طور پیش فرض درstart قرار داده باشه
تا با این آموزش بتونی متوجه بشی
خوب اول تم ویندوز را در یکی از حالت های windows xp style یا windows Clasic Style قرار میدی
بعد به مسیر C:\WINDOWS\Resources\Themesرفته بعدش پوشه تمی که میخوای عکس اونو عوض کنی در جایی ذخیره میکنی
(که مال من در اینجا Crystal dlb 2 هست که با نرم افزار شبیه ساز کریستال نصب شده) بعد تغییرات لازم را روی تم ذخیره شده اعمال میکنی
خوب حالا پوشه تم راباز کرده و Crystal dlb 2.msstyles رابرای Resourse Haker
باز میکنیم به قسمت Bitmap میرویم وتموم اونو میگردیم تا به عکسهای پیشفرض که در start هست برسیم که بقیه آموزش رو با عکس گذاشتم
عکس دوم البته هردو مال یک تم هستند
اینم عکسی که من به جای اینا قراردادم
بعد از جایگزین کردن عکس مورد نظر saveرامیزنیم خوب میبینیم که از فایل اصلی یه کپی گرفته شده که اونو حذف میکنیم بعد این پوشه را با تمام تغییراتی که در ان دادیم در قسمت
C:\WINDOWS\Resources\Themes
کپی مکنیم سوال پرسیده میشود که Yes to all راانتخاب میکنیم تا جایگزین شود
خوب حالا در دسکتاپ راست کلیک کرده وتم خودمون رو انتخاب میکنیم
قطعا نتیجه را میبینیم
.......................................... ازاین ساده تر دیگه نمیشه گفت
اين لينك دانلود جديدترين نسخه از خود سايتش
اگه نسخه هاي ديگش را مي خواهي برو اينجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)