میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...
میشه یکی بگه وتی سوار هلی کوپتر شدیم چه کار باید کنیم؟؟؟؟من که نفهمیدم...
يه سوال دارم سيستم بازي كه چيزي نيست تازه سيستم من بالا تره ولي با اين وجود حركات الكس خيلي كنده و خيلي هم گير مي كنه لطفا كمكم كنيد
خوب اين كه كاري نداره انقدر كليك چپو ميزني تا پتركهالبته سوالت واضح نبود درست نفهميدم
آسونترین روش برای رسیدن به هلی کوپتر در حال پرواز به اینصورته که کلید TAB رو برای قفل کردن رو هلی کوپتر نگه دارین. قدرت WHIPFIST رو فعال کنین و کلید E رو بزنین.
در صورتی که سیستم شما برای اجرا بازی مناسب و درایور کارت گرافیک اپدیت باشه ولی ملاحظه میکنین که افت شدید فریم در بازی دارین, حتی در منوی بازی, و میبینین که با پایین اوردن تنظیمات گرافیکی هنوز هم این مشکل پابرجاست, به صورت زیر عمل کنین:
- وارد Device Manager بشین و سپس بخش Human Interface Devices رو انتخاب کنین.
- همه مورد به غیر از موس و کی بورد رو غیر فعال کنین.
چجوري ميشه game pad رو توي بازي فعال كرد؟؟
من game pad رو زدم به كامپيوتر رفتم تو بازي
اول بازي 1 پيغام داد كه وارد قسمت option - contoroller setup بشو
رفتم ولي نميشد موس و كيبورد رو به game pad يا joy stock تغيير داد
ببینید الان تقریبا 50% بازی رو انجام دادم. رفتم dna یه خلبان رو گرفتم و تبدیل شدم به خلبان. یه هلیکوپتر روی زمین بود که سوتر شدم و بلندش کردم و پرواز کردم الان رسیدم به سه تا هدف که داخلشون چراغ سبز هست. این سه تا چه جوری از بین ببرم. همه بمبهایی رو که داشت روی یکیشون خالی کردم ولی هــــــــــیـــــــچـــــ ی نشده. حالا چه وکنیم؟؟
ببخشيد الان بازي نصب نيست بايد نصبش كنم بعدا امتحان ميكنم ولي اينا كه دسته هارو غير فعال ميكنه چه ربطي به گرافيك داره تو ضيح دهيد لطفا
من اینجا گیر گردم.تو رو خدا جواب بدین.مردددددددددددددددددد ممممممممممممممممم
من که خودم عکسایی که گذاشتم و نمیتونم ببینم...به صورت کد گذاشتم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by titanium_zarin; 08-07-2009 at 11:56.
کلید TAB رو بزنین و روی یکی از دستگاه ها قفل کنین و بعد موس رو به به اروومی به روی یک دستگاه دیگه بکشونین که روی اون قفل کنه.
(فاصله تون با دستکاه ها باید زیاد باشه)
نمیتونم توضیح بدم... در فروم اکتیویژن به این مورد اشاره شده بود که اینجا عنوان کردم. (دلیلش و ارتباطش عنوان نشده بود)
ویرایش: یکی از دوستان همین مشکل در این بازی رو داشت که به این صورت برطرف شد.
Last edited by havas_1980; 08-07-2009 at 13:48.
سيستم مورد نيازشو بذاريد شايد من اشتباه كردم سيستمم پاييينه حداكثرشو بنويسيد لطفا
این بازی سیستم بالایی نمی خواد فقط در بعضی از نسخه ها باگ زیادی داره.
Prototype :
* Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
* 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
* Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
* 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
* 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)