تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 123 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پیچ تنظیم دقیقا کجاست و کجا دنبالش بگردم؟ مربوط به دیافراگمه؟ یه پیچ پهلوی کاربراتور آبه که کاملا محکمه و به هیچ وجه نمیچرخه. دوتا پیچ هم بعد از رگولاتور گازه که یکی هرزگرده و یکی محکمه. یه پیچ هم روی رگولاتور گازه که میچرخه ولی شعله بدون تغییره. کار این پیچها چیه؟
    سلام . اصلاً به کاربراتور گاز و پیچهاش دست نزنین . پیچی که گفتم روی کاربراتور آب هست و شاید یه نفر تا آخر سفت کرده اشتباهاً و باعث صدا میشه . شما یا باید عکس واضح بذارین از کاربراتور آب و پیچهاش رو شماره گذاری کنین در عکس تا بگم کدام پیچه یا از کاربراتور آب چند عکس بگیرین و نشون بدین به یک فروشنده ی قطعات یدکی آبگرمکنتون . تعمیرکار به احتمال زیاد بهتون نمیگه چون اسرار کارش رو حق داره که مخفی کنه از مردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دو نا عکس از بالا و پایین گرفتم. پیچهای سبز و نارنجی زیری باز می شوند و به نظر برا تخلیه هستند و پیچ زرد بالا همونیه که اصلا حرکت نمیکنه. پیچ خاص دیگه ای ندیدم.

سلام . اصلاً به کاربراتور گاز و پیچهاش دست نزنین . پیچی که گفتم روی کاربراتور آب هست و شاید یه نفر تا آخر سفت کرده اشتباهاً و باعث صدا میشه . شما یا باید عکس واضح بذارین از کاربراتور آب و پیچهاش رو شماره گذاری کنین در عکس تا بگم کدام پیچه یا از کاربراتور آب چند عکس بگیرین و نشون بدین به یک فروشنده ی قطعات یدکی آبگرمکنتون . تعمیرکار به احتمال زیاد بهتون نمیگه چون اسرار کارش رو حق داره که مخفی کنه از مردم .
    Last edited by husssein; 13-04-2014 at 17:29.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ما یه آبگرم کن دیواری بوتان مدل b115 داریم که از دیشب خود به خود شمعش خاموش شد. حالا هم می خوام روشنش کنم، تا وقتی شیر رو به طرف داخل تحت فشار می ذارم، روشن می مونه ولی وقتی بعد از 30-40 ثانیه می چرخونمش، سریع خاموش می شه. احساس می کنم شعلش هم خیلی کم شده.
    آبگرمکن هم از گاز شهری استفاده می کنه.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری می شه مشکل رو حل کرد.
    Last edited by SADEGH 7; 15-04-2014 at 07:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دو نا عکس از بالا و پایین گرفتم. پیچهای سبز و نارنجی زیری باز می شوند و به نظر برا تخلیه هستند و پیچ زرد بالا همونیه که اصلا حرکت نمیکنه. پیچ خاص دیگه ای ندیدم.

سلام
    اون سبز رنگه پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم هست چون عمود بر دیافراگم هست .
    اگر غیر از این 3 پیچ دیگه پیچ تنظیم نداره کاربراتور آب , پس یکی از دو پبچ دیگه هست
    اگر باز نمیشه باید کمی نفت یا روغن موتور بزنین بهشون و چند ساعت صبر کنین تا زنگار رو حل کنه
    از اسپری 4WD هم میتونین استفاده کنین که مخصوص باز کردن پیچ و مهره های زنگ زده و جام شده هست .

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ما یه آبگرم کن دیواری بوتان مدل b115 داریم که از دیشب خود به خود شمعش خاموش شد. حالا هم می خوام روشنش کنم، تا وقتی شیر رو به طرف داخل تحت فشار می ذارم، روشن می مونه ولی وقتی بعد از 30-40 ثانیه می چرخونمش، سریع خاموش می شه. احساس می کنم شعلش هم خیلی کم شده.
    آبگرمکن هم از گاز شهری استفاده می کنه.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری می شه مشکل رو حل کرد.

سلام
    اگر یکدفعه اینجوری شده پس :
    اگر شعله ی پیلوت ضعیف هست پس باید با پیچ تنظیمش مقدارش رو کمی زیاد کنین .

یا اینکه فشار گاز افت کرده ( کاملاً باز نبودنِ شیر اصلی گاز یا شیر گاز آبگرمکن یا افت گاز در منطقه ی شما )
    اما اگر وقتی دکمه رو فشار میدین شمعک روشن میشه و شعله اش قوی هست و ترموکوپل رو خوب گرم میکنه پس ترموکوپل خراب شده

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سبز رنگه خودشه / بازش که میکنم یه میله تو خالی بهش وصله .میله را که فشار میدم گاز جریان میگیره و روشن میشه اما مساله اینه که میله تو خالی به دوطرف میچرخه ولی ظاهرا هرز گرده و سفتر و شلتر نمیشه!

محمدجان نظری داری؟ عکسش میگذارم.

سلام
    اون سبز رنگه پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم هست چون عمود بر دیافراگم هست .
    اگر غیر از این 3 پیچ دیگه پیچ تنظیم نداره کاربراتور آب , پس یکی از دو پبچ دیگه هست
    اگر باز نمیشه باید کمی نفت یا روغن موتور بزنین بهشون و چند ساعت صبر کنین تا زنگار رو حل کنه
    از اسپری 4WD هم میتونین استفاده کنین که مخصوص باز کردن پیچ و مهره های زنگ زده و جام شده هست .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سبز رنگه خودشه / بازش که میکنم یه میله تو خالی بهش وصله .میله را که فشار میدم گاز جریان میگیره و روشن میشه اما مساله اینه که میله تو خالی به دوطرف میچرخه ولی ظاهرا هرز گرده و سفتر و شلتر نمیشه!

محمدجان نظری داری؟ عکسش میگذارم.

سلام
    اون سبز رنگه مربوط به حساسیت و کار دیافراگم هست و ارتباطی به صدایی که گفتین نداره . وقتی فشارش میدین دیافراگم رو هل میده و گاز رو وصل میکنه و مشعل روشن میشه .
    به احتمال 99% همون پیچی هست که نوشتین کاملاً محکم چون شبیه همون پیچی هست که روی آبگرمکن ما هست و با چرخوندنش مشکل صدا حل شد .

بنده با موبایل میام توی سایت .متاسفانه نمیتونم علامت بزنم پیچ رو روی عکس .

اون لوله ی مسی که در سمتِ راستِ کاربراتور آب هست . درست در نقطه ی مقابلش یک پیچ هست . همونه .
    یعنی پیچ رو در زیر شکافی که میله ی متحرک توش هست میتونین ببینین .
    این پیچ رو بنده کمی چپ راست کردم صدا برطرف شد .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-04-2014 at 05:30. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست من مشکل ما هم مربوط به تنظیم دیافراگم بود و دیر روشن شدن بود و نه صدای آبگرمکن.
    سلام
    اون سبز رنگه مربوط به حساسیت و کار دیافراگم هست و ارتباطی به صدایی که گفتین نداره . وقتی فشارش میدین دیافراگم رو هل میده و گاز رو وصل میکنه و مشعل روشن میشه .
    به احتمال 99% همون پیچی هست که نوشتین کاملاً محکم چون شبیه همون پیچی هست که روی آبگرمکن ما هست و با چرخوندنش مشکل صدا حل شد .

بنده با موبایل میام توی سایت .متاسفانه نمیتونم علامت بزنم پیچ رو روی عکس .

اون لوله ی مسی که در سمتِ راستِ کاربراتور آب هست . درست در نقطه ی مقابلش یک پیچ هست . همونه .
    یعنی پیچ رو در زیر شکافی که میله ی متحرک توش هست میتونین ببینین .
    این پیچ رو بنده کمی چپ راست کردم صدا برطرف شد .

11. این کاربر از husssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من مشکل ما هم مربوط به تنظیم دیافراگم بود و دیر روشن شدن بود و نه صدای آبگرمکن.
    سلام . معذرت میخوام بنده چون صفحه عوض شد شما رو با اون دوستی که مشکل صدا داشتند اشتباه کردم . بله , همون پیچ سبزه رو باید تنظیم کنین . باید روش یک پیچ باشه که با سفت کردنش دیافراگم رو هل میده تا حدی و حساسیتش به فشار آب رو بالا میبره . اون پیچ بزرگه که روش بود فقط درپوشه ؟ یا برای تنظیم هست ؟

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    خونه ای که بنده داخلش زندگی میکنم،مجهز به یک آبگرمکن دیواری سینجر(s16) هست که گویا این آبگرمکن از بازمانده های جنگ جهانی دوم هست(یه چیزی تو مایه های همون توپولف های روسی!!)
    الان 2 هفته هست که بنده رو درگیر کرده و مشکلش این هست که با این که جرم گیری کامل با اسید شده،وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم،شعله اصلی آبگرمکن روشن نمیشه(فشار آب ساختمون هم هیچ مشکلی نداره و خوب هست و پیچ شیر آب رو در هر حدی که باز میکنم،باز مشعل اصلی روشن نمیشه...ضمنا شمعک هم مشکلی نداره و خاموش نمیشه)
    پست ها رو که میخوندم،بعضی دوستان گفته بودن که دیافرگم کاربراتور آب هر از چند گاهی خراب میشه ،به نظر شما ممکنه مشکل از دیافراگم مربوط به کاربراتور آب باشه و با تعویض اون مشکل حل بشه؟؟
    بسیار ممنون میشم که کمک کنید تا مشکل رفع بشه
    Last edited by Milad_Sky; 20-04-2014 at 22:37.

15. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •