اگه f11 کار نمیکنه بگرد و گزینه print to file را پیدا کن چون کلید میانبر همین f11 است
ارم اش هم شکل نوار ویدیو است
اگه f11 کار نمیکنه بگرد و گزینه print to file را پیدا کن چون کلید میانبر همین f11 است
ارم اش هم شکل نوار ویدیو است
زاستش من هر فرمتی رو انتخاب میکنم بالا در میاد حجمش حدود 30 گیگ میشه
یکمی میشه راهنمایی کنید؟
نحوه وایت بالانس و color correction
در ادیوس برای کسایی که علاقه به ادیوس دارند آموزش خوبیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ... قبل از اینکه ؟f11 رو بزنی باید توی تایم لاینت مشخص کنی که از کجا تا کجا رو می خوای خروجی بگیری...
پس بیا اول اونجایی که می خوای خروجی بگیری رو با کلید I انتخاب کن و بعد به آخر کلیپت برو و اونجا رو با O انتخاب کن حالا ادیوس تو تایم لاینت به صورت خاکستری برای تو جایی که می خوای خروجی بگیری رو مشخص کرده ،حالا f11 رو بزن پنجره باز میشه و فرمت خروجیت و انتخاب کن و خروجی بگیر ... به همین راحتی و به همین خوشمزه گی ... موفق باشی ...
سلام دوستان. چطوری میشه تو ادیوس هنگام پخش فیلم یه فلش چشمک زن روی یه قسمت از فیلم انداخت ؟؟؟؟ چطوری میشه یه کاری کنی چشمک بزنه ؟؟؟؟
دو تا لایه psd درست کن یکی با چشمک یکی بدون چشمک بطور متناوب اونا را پشت سر هم بگذار رو لایه فیلمت
شما به قسمت پنل فیلتر برو وفیلتر Strobe/Freeze را روی کلیپت اعمال کن
سلام دوستان ....
من تازه کار با این نرم افزار رو شروع کردم و میخوام یه سری فیلم باهاش کپچر کنم ... یه نسخه قدیمی از Pinnacle روی سیستم داشتم و خیلی باهاش راحت می تونستم کچر کنم ولی کیفیت خوبی نداشت .... مراحلش بدین صورت بود که کارتم رو انتخاب می کردم و همینطور Source رو روی Composite میزاشتم و راحت شرع به کپچر می کردم ولی توی این نرم افزارخیلی گشتم چیزی پیدا نکردم ... ممنون میشم راهنماییم کنید ...
با تشکر
دوستان کمک کنید جواب سوال منو بدید چندتا فیلم باید کپچر کنم ...
با تشکر
سلام
دوستان من برنامه ادیوس ورژن 6.1 رو دارم.به شدت اماتورم.
میخوام یه کلیپ رو با کیفیت خود کلیپ، از برنامه خروجی بگیرم.چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)