تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 32 از 55 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نطرسنجی ! دوستان برای دانشگاه میخواهم وارد رشته معماری بشوم به نظرتون از تجربی به ریاضی برم که اینقدر دیفرانسیل هندسه حسابان و.. بخونم که بلکه ایا و نه شاید معماری قبول بشم یا اینکه برم بشینم دوباره سال دوم معماری هنرستان؟(البته ممکنه بشه کاری کرد یه راست برم سوم معماری هنرستان) ****لطفا نظراتتون رو بگین***
    سلام
    اگه بنظرتون سخته خوندن دیفرانسیل و حسابان خب همونطور ک خودتونم فرمودید بهتره هنرستان رو انتخاب کنید
    چون تازه اگر برید ریاضی و ب خوبی و خوشی و بدون دردسر همه درسها رو پشت سر بزارید حالا باید برای کنکور آماده بشید و کلی رقیب دارید ک به این رشته علاقه دارن
    هرچند رشته خود من در دبیرستان ریاضی بود ولی پیشنهاد شخصی من اینه ک از هنرستان برید
    اتفاقا یکی از دوستان من هم همینکار رو کرد و این ترم کاردانی میگیره
    امیدوارم هر انتخابی داشتید همواره موفق باشید

2. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام .
    من الان دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه ازاد در رشته مدیریت صنعتی هستم .
    میخوام انصراف بدم و تغییر رشته بدم .
    با اموزش که صحبت کردم دیدم که فوق دیپلم بهم تعلق میگیره .

میخواستم بدونم الان امکانش رو دارم که تو ازمون کارشناسی ناپیوسته رشته مورد علاقم (مترجمی زبان) شرکت کنم ؟
    از پلیس +10 که پرسیدم گفتن که بعد انصراف 6 ماه وقت دارم تا دوباره تو کنکور قبول بشم و مشمول سربازی نشم .

سلام
    72 واحد ک گذرونده باشید معادل فوق دیپلم رو میگیرید و تا جایی ک من اطلاع دارم(اگر قانون در این یکی دو ماه عوض نشده باشه) میتونید کنکور بدید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    اگه بنظرتون سخته خوندن دیفرانسیل و حسابان خب همونطور ک خودتونم فرمودید بهتره هنرستان رو انتخاب کنید
    چون تازه اگر برید ریاضی و ب خوبی و خوشی و بدون دردسر همه درسها رو پشت سر بزارید حالا باید برای کنکور آماده بشید و کلی رقیب دارید ک به این رشته علاقه دارن
    هرچند رشته خود من در دبیرستان ریاضی بود ولی پیشنهاد شخصی من اینه ک از هنرستان برید
    اتفاقا یکی از دوستان من هم همینکار رو کرد و این ترم کاردانی میگیره
    امیدوارم هر انتخابی داشتید همواره موفق باشید
    خیلی ممنون
    اونوقت بعد از سوم معماری باید چی کار کنم بدون کنکور و ازمون میریم عمران تو دانشگاه میشینم ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خیلی ممنون
    اونوقت بعد از سوم معماری باید چی کار کنم بدون کنکور و ازمون میریم عمران تو دانشگاه میشینم ؟!

بله ظاهرا اینجوریه منتها میدونید ک کاردانیه دیگه
    البته ب نظر من اگر با یه مشاور تحصیلی هم مشورت کنید و شرایط درسیتون رو براش شرح بدید بد نباشه
    اونجوری دیگه خیالتون راحت میشه ک بهترین انتخاب رو انجام دادید
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب منم راهنمایی کنید
    امسال کنکور دارم رشته ریاضی و امکان قبولیم هم بنظر خودم بالا هست
    دوست داشتم طراحی صنعتی بخونم ولی متاسفانه بخاطر نداشتن مشاور و راهنمای خوب همین امسال متوجه شدم که این رشته فقط توی هنره و از ریاضی نمیشه خوندش
    الانم فرصت این گذشته که بخوام کنکور هنر بدم یا درساشو بخونم
    نمیدونم برای رفتن به این رشته چیکار کنم؟
    بنظرتون امسال اگه قبول شدم برم دانشگاه یا که وایسم سال دیگه کنکور هنر بدم و تغییر رشته بدم؟
    کلا بنظرتون چیکار کنم؟
    اینم بگم که به طراحی واقعا علاقه دارم و اگه بخونم میخوام ادامش بدم تا مقاطع بالا

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خب منم راهنمایی کنید
    امسال کنکور دارم رشته ریاضی و امکان قبولیم هم بنظر خودم بالا هست
    دوست داشتم طراحی صنعتی بخونم ولی متاسفانه بخاطر نداشتن مشاور و راهنمای خوب همین امسال متوجه شدم که این رشته فقط توی هنره و از ریاضی نمیشه خوندش
    الانم فرصت این گذشته که بخوام کنکور هنر بدم یا درساشو بخونم
    نمیدونم برای رفتن به این رشته چیکار کنم؟
    بنظرتون امسال اگه قبول شدم برم دانشگاه یا که وایسم سال دیگه کنکور هنر بدم و تغییر رشته بدم؟
    کلا بنظرتون چیکار کنم؟
    اینم بگم که به طراحی واقعا علاقه دارم و اگه بخونم میخوام ادامش بدم تا مقاطع بالا
    سلام
    ب نظر من بهتره ک امسال کنکور رو بدید و انشالله هم ک قبول میشید
    اگر قبول شدید حتی ب نظر من ثبت نام هم بکنید دانشگاه ولی در این فاصله خودتون رو برای کنکور سال بعد رشته هنر آماده کنید
    اینجوری هم از درس عقب نیوفتادید و چنتا واحد پاس میکنید و هم میتونید ب رشته مورد علاقه تون برسید
    فقط رشته مورد علاقه تون رو خیلی جدی بگیرید و حتما برای رسیدن بهش تلاش کنید.من تجربه اش رو دارم و با اینکه یه رشته دیگه رفتم آخر رفتم دنبال علاقه ام و بینهایت هم راضی هستم.
    امیدوارم موفق باشید

8. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ب نظر من بهتره ک امسال کنکور رو بدید و انشالله هم ک قبول میشید
    اگر قبول شدید حتی ب نظر من ثبت نام هم بکنید دانشگاه ولی در این فاصله خودتون رو برای کنکور سال بعد رشته هنر آماده کنید
    اینجوری هم از درس عقب نیوفتادید و چنتا واحد پاس میکنید و هم میتونید ب رشته مورد علاقه تون برسید
    فقط رشته مورد علاقه تون رو خیلی جدی بگیرید و حتما برای رسیدن بهش تلاش کنید.من تجربه اش رو دارم و با اینکه یه رشته دیگه رفتم آخر رفتم دنبال علاقه ام و بینهایت هم راضی هستم.

ینی قبول شدم رفتم دانشگاه واحد هایی که پاس کردم سال بعد به دردم میخوره؟
    امیدوارم موفق باشید
    اخه چه رشته ای ثبت نام کنم که برای سال بعد به درد بخوره؟
    یه سوال دیگه
    اگه ثبت نام کنم که مشکلی پیش نمیاد برای کنکور سال بعذ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اخه چه رشته ای ثبت نام کنم که برای سال بعد به درد بخوره؟
    یه سوال دیگه
    اگه ثبت نام کنم که مشکلی پیش نمیاد برای کنکور سال بعذ؟
    اگه سراسری قبول بشید و انتخاب رشته کنید نمیتونید سال بعد دوباره سراسری ثبت نام کنید
    رشته های ریاضی مثل معماری و اینها هم رشته های خوبی هستن
    چارت رشته مورد علاقه تون رو توی اینترنت پیدا کنید و ببینید بیشتر واحدهاش ب چه رشته ای میخوره
    نزدیک ترین رشته به اون رو میتونید انتخاب کنید تا بتونید واحدها رو تطبیق بزنید.
    اینکه میگم کنکور بدید برای اینه ک به قول معروف پشتتون باد نخوره و در این فاطله بیکار نباشید و از فضای درس دور نشید

11. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    اگه سراسری قبول بشید و انتخاب رشته کنید نمیتونید سال بعد دوباره سراسری ثبت نام کنید
    این قسمت رو درست متوجه نشدم دوست عزیز
    به فرض قبول شدم و رفتم دانشگاه وقتی نتونم سال بعد هم کنکور بدم و رشته ی مورد علاقم رو انتخاب کنم خب چه فایده؟
    اگه نشه سال بعد شرکت کنم پس چطور میگید که توی این فاصله خودم رو برای کنکور سال بعد آماده کنم؟
    Last edited by Hatek; 13-04-2013 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این قسمت رو درست متوجه نشدم دوست عزیز
    به فرض قبول شدم و رفتم دانشگاه وقتی نتونم سال بعد هم کنکور بدم و رشته ی مورد علاقم رو انتخاب کنم خب چه فایده؟
    اگه نشه سال بعد شرکت کنم پس چطور میگید که توی این فاصله خودم رو برای کنکور سال بعد آماده کنم؟
    در واقع دانشگاه سراسری رو نمیتونید برید
    یعنی منظور من اینه ک شما دانشگاه شرکت کنید هم سراسری و هم آزاد
    میتونید خودتون رو با کنکور سراسری محک بزنید و ببینید تراز و رتبه تون چی میشه و انتخاب رشته مجازی و این کارها رو انجام بدید ولی در دانشگاه ثبتنام نکنید و کنکور آزاد رو بدید و اگر رشته ای ک نزدیک ب رشته مورد علاقه تون بود قبول شدید برید و ثبتنام کتید و در این فاصله درس بخونید
    من کلا منظورم این بود ک آزاد ثبتنام کنید و سراسری رو فقط کنکورش رو بدید ولی فک کنم خوب بیان نکردم
    اگر فک میکنید ک دانشگاه ثبت نام نکنید با اراده ب خوندن درس مشغول میشید و اینجوری وقتتون آزادتره پس برای رشته مورد علاقه تون تلاش کنید و ریاضی رو ول کنید ولی با توجه به اینکه فرمودید درصد قبولیتون بالاست از نظر من حیفه اگه شرکت نکنید
    باز هر جور صلاح میدونید
    موفق باشید

14. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •