تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 113 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

شما اول بايد يك سري كارهاي براي خش گيري انجام دهيد. از موارد دمه دست چيزي كه خيلي مفيد واقع ميشود، خمير دندان است.

من خمیر خش گیر خیدم ولی نمیدونم چطور باید استفاده کنم
    این خمیر باعث خراب شدن سی دی رام نمیشه؟
    آیا بعد از اینکه مالیدیم روش باید سی دی رو بشوریم ؟

میشه یه توضیح بدی که چطور استاده کنیم؟
    مرسی

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

البته يان جا جاش نيست، ولي به هر حال خودم هم نمي دونم جاش كجا است!

براي خمير خش گير ، بايد اون رو روي cd بماليد و حسابي بسابي.

البته حواست باشه كه با دست نسابي ، چون اثر انگشتت روش مي مونه و با چيزي كه پرز داشته باشه(مثل دستمال كاغذي) نباشه.
    بهترين دستمال پارچه نرم است.

ولي حواست باشه كه زير آب نگيري. اصلا آب نمي خواد.
    در ضمن بايد بعد از آن طوري پاكش كني كه ازش چيزي نمونه

3. 2 کاربر از lord_ashkan_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

1- مثل روشی که یکی از دوستان گفتند فایل ناقص میشه. بقیه اطلاعات چی؟ اونایی که هنوز کپی نشدن و در مکانی بعد از خرابی قرار دارن.

2- این چه کاریه؟ برنامه ها وقتی به مشکل برخورد می کنند و نمی تونند ادامه بدن از شما می پرسن که می خواهید فایل رو تا همین جا ذخیره کنید یا نه. نیازی نیست با ریستارت فایل ذخیره شده تا اون لحظه رو نگه دارید. کافیه به سوال فوق جواب مثبت بدید.

موفق باشید.
    nw_nk

اونجوی که من گفتم کل DVD رو می ریزه تو هارد شما مثلا یه فیلم که تو هاردته از یه درایو کپی کن تو یه درایو دیگه وسط

های کپی شدن سیستم رو ریست کن بعد سیستم که اومد بالا کل فیلم تو درایو paste شده

5. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

nw_nk

اونجوی که من گفتم کل DVD رو می ریزه تو هارد شما مثلا یه فیلم که تو هاردته از یه درایو کپی کن تو یه درایو دیگه وسط

های کپی شدن سیستم رو ریست کن بعد سیستم که اومد بالا کل فیلم تو درایو paste شده
    1- وقتی دوباره برگردید توی ویندوز فایل مورد نظر ظاهرا کپی شده و وجود داره. اما اگر بازش کنید متوجه خواهید شد که کپی تا همونجایی که ریست کردید انجام شده. در مورد یک فیلم خواهید دید که تا همون زمانش قابل پخشه که ریست کردید و بقیش موجود نیست.

واقعا فکر کردید اگر هنگام کپی ریست کنید کل اطلاعاتی که مونده در یک لحظه کپی میشه؟

وقتی ریست می کنید سیستم عامل لود شده در همون لحظه از بین میره و اصلا عمل کپی دیگه معنی نداره.

2- ریست در همچین زمانی به ساختار فایلتون صدمه می زنه و حتما باید بعدش Check Disk کنید.

3- برنامه هایی مثل Alcohol یا UltraISO رو استفاده کن. وقتی جایی کپی قطع بشه می تونی با جواب مثبت دادن به پیغام, همون مقدار کپی شده رو نگه داری. همون چیزی که شما بعد از عمل مضر ریست بهش دست پیدا می کنید.

7. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من تازه DVD Writer خریدم بلد نیستم چطوری باید رایت کنم ؟ الان خواستم با نرو رایت کنم به صورت DATA بعد موقع زدن Burn این ارور اومد

منم Cancel کردم و رایت نکردم این ارور برای چیه ؟ کجای کار رو اشتباه انجام دادم ؟ ممنون از راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض کمک فوری! مشکل در باز کردن یک dvd!!

سلام
    من یه dvd دارم که هر کاری که میکنم نمیتونم کامل با dvd rom بازش کنم . توی این dvd یه پوشه هست با نام just enjoy! تا همین جا میتونم بازش کنم ( البته اونم به زور , یه کم طول میکشه ) ولی دیگه نمیتونم واردش بشم وقتی روش کلیک میکنم بعد از یه کم مکث این پیغام رو میده :

که منم ok میکنم ولی بازم مثل قبل همون پوشه just enjoy! رو فقط نشون میده ومن نمیتونم واردش شم. توی این پوشه هم فایل های ویدیویی با فرمت asf هستش.
    ممنون میشم که کمکم کنید.

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

احتمالا مشكل از Region code باشه.

از برنامه PowerDVD Deluxe از سري CyberLink استفاده كن و سعي كن كه را تغيير دهي.

ببين درست ميشه!...

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

سلام

دوستان من تازه DVD Writer خریدم بلد نیستم چطوری باید رایت کنم ؟ الان خواستم با نرو رایت کنم به صورت DATA بعد موقع زدن Burn این ارور اومد

منم Cancel کردم و رایت نکردم این ارور برای چیه ؟ کجای کار رو اشتباه انجام دادم ؟ ممنون از راهنمایی

multi section واسه این هست که دفعه های آینده بتونی روی ادامه سی دی دوباره رایت کنی
    یا به اصطلاح همون بستن ته سی دی می باشد

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا وقتی میخوام یه data dvd با سرعت 8x با برنامه nero 7 رایت کنم نزدیک 30 دقیقه طول میکشه قبلا حداکثر 10 دقیقه طول می کشید . تو درایو c هم 9 گیگ فضای خالی دارم . دوستان اگه می دونن علتش چیه لطف کنن بگن خیلی ضروریه .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من درست اسم برنامه رو نفهمیدم اگه این برنامه رو با این اسم نصب کنم حله همه چیز:
    0Portable PowerDVD Deluxe 8.0.1531.0

شما لینک دانولد ندارید ازش؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •