من خمیر خش گیر خیدم ولی نمیدونم چطور باید استفاده کنم
این خمیر باعث خراب شدن سی دی رام نمیشه؟
آیا بعد از اینکه مالیدیم روش باید سی دی رو بشوریم ؟
میشه یه توضیح بدی که چطور استاده کنیم؟
مرسی
من خمیر خش گیر خیدم ولی نمیدونم چطور باید استفاده کنم
این خمیر باعث خراب شدن سی دی رام نمیشه؟
آیا بعد از اینکه مالیدیم روش باید سی دی رو بشوریم ؟
میشه یه توضیح بدی که چطور استاده کنیم؟
مرسی
البته يان جا جاش نيست، ولي به هر حال خودم هم نمي دونم جاش كجا است!
براي خمير خش گير ، بايد اون رو روي cd بماليد و حسابي بسابي.
البته حواست باشه كه با دست نسابي ، چون اثر انگشتت روش مي مونه و با چيزي كه پرز داشته باشه(مثل دستمال كاغذي) نباشه.
بهترين دستمال پارچه نرم است.
ولي حواست باشه كه زير آب نگيري. اصلا آب نمي خواد.
در ضمن بايد بعد از آن طوري پاكش كني كه ازش چيزي نمونه
nw_nk
اونجوی که من گفتم کل DVD رو می ریزه تو هارد شما مثلا یه فیلم که تو هاردته از یه درایو کپی کن تو یه درایو دیگه وسط
های کپی شدن سیستم رو ریست کن بعد سیستم که اومد بالا کل فیلم تو درایو paste شده![]()
1- وقتی دوباره برگردید توی ویندوز فایل مورد نظر ظاهرا کپی شده و وجود داره. اما اگر بازش کنید متوجه خواهید شد که کپی تا همونجایی که ریست کردید انجام شده. در مورد یک فیلم خواهید دید که تا همون زمانش قابل پخشه که ریست کردید و بقیش موجود نیست.
واقعا فکر کردید اگر هنگام کپی ریست کنید کل اطلاعاتی که مونده در یک لحظه کپی میشه؟
وقتی ریست می کنید سیستم عامل لود شده در همون لحظه از بین میره و اصلا عمل کپی دیگه معنی نداره.
2- ریست در همچین زمانی به ساختار فایلتون صدمه می زنه و حتما باید بعدش Check Disk کنید.
3- برنامه هایی مثل Alcohol یا UltraISO رو استفاده کن. وقتی جایی کپی قطع بشه می تونی با جواب مثبت دادن به پیغام, همون مقدار کپی شده رو نگه داری. همون چیزی که شما بعد از عمل مضر ریست بهش دست پیدا می کنید.
سلام
دوستان من تازه DVD Writer خریدم بلد نیستم چطوری باید رایت کنم ؟ الان خواستم با نرو رایت کنم به صورت DATA بعد موقع زدن Burn این ارور اومد
منم Cancel کردم و رایت نکردم این ارور برای چیه ؟ کجای کار رو اشتباه انجام دادم ؟ ممنون از راهنمایی
سلام
من یه dvd دارم که هر کاری که میکنم نمیتونم کامل با dvd rom بازش کنم . توی این dvd یه پوشه هست با نام just enjoy! تا همین جا میتونم بازش کنم ( البته اونم به زور , یه کم طول میکشه ) ولی دیگه نمیتونم واردش بشم وقتی روش کلیک میکنم بعد از یه کم مکث این پیغام رو میده :
که منم ok میکنم ولی بازم مثل قبل همون پوشه just enjoy! رو فقط نشون میده ومن نمیتونم واردش شم. توی این پوشه هم فایل های ویدیویی با فرمت asf هستش.
ممنون میشم که کمکم کنید.
احتمالا مشكل از Region code باشه.
از برنامه PowerDVD Deluxe از سري CyberLink استفاده كن و سعي كن كه را تغيير دهي.
ببين درست ميشه!...
multi section واسه این هست که دفعه های آینده بتونی روی ادامه سی دی دوباره رایت کنی
یا به اصطلاح همون بستن ته سی دی می باشد
سلام دوستان
من جدیدا وقتی میخوام یه data dvd با سرعت 8x با برنامه nero 7 رایت کنم نزدیک 30 دقیقه طول میکشه قبلا حداکثر 10 دقیقه طول می کشید . تو درایو c هم 9 گیگ فضای خالی دارم . دوستان اگه می دونن علتش چیه لطف کنن بگن خیلی ضروریه .
ممنون
من درست اسم برنامه رو نفهمیدم اگه این برنامه رو با این اسم نصب کنم حله همه چیز:
0Portable PowerDVD Deluxe 8.0.1531.0
شما لینک دانولد ندارید ازش؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)