فکر می کنم جایی که آپ کردم مشکل داره!!
یه جا دیگه!!!!!!:
می بینیدش؟![]()
فکر می کنم جایی که آپ کردم مشکل داره!!
یه جا دیگه!!!!!!:
می بینیدش؟![]()
فکر می کنم جایی که آپ کردم مشکل داره!! یه جا دیگه!!!!!!: می بینیدش؟
قدیمی ولی جالب بودش
من تو بیشترشون لغت رو میخوندم :d
من ندیده بودم گفتم شاید شما هم ندیده باشید!!!قدیمی ولی جالب بودش
یه مشکل اساسی که داره اینه که خیلی از رنگاش اسم نداره!!!!!
آخه من اون بنفش یکی مونده به آخریو چی بگم!؟
چه رنگیه؟!!!!
من ندیده بودم گفتم شاید شما هم ندیده باشید!!! یه مشکل اساسی که داره اینه که خیلی از رنگاش اسم نداره!!!!! آخه من اون بنفش یکی مونده به آخریو چی بگم!؟ چه رنگیه؟!!!!
فک کنم همین رنگش باعث میشه کسایی که سمت راست مغزشون تلاش بیشتر میکنه برا چند لحظه فقط نگاه بکنن بهش و هیچی نگن :d

حالا یه چیز جالبتر سعی کنید دو تا دستتون رو در دو جهت مخالف(ساعتگرد و پاد ساعتگرد )همزمان بچرخونید.اینم یک مثال دیگه

خرس قطبی نیست ؟ ............................

درسته خرس قطبی هست. اگر خرس در قطب شمال باشه ، فرض مساله درست از آب در میاد . خرس از نقطه A یک کیلومتر به جنوب رفته و به نقطه B رسیده بعد از اون به شرق و نقطه C و نهایتا رادیکال 2 کیلومتر به شمال رفته و مجددا به A برگشته.به شکل زیرنگاه کنید:
![]()
Last edited by saber57; 20-03-2009 at 12:55.
در زمان مد
کشتی در نزدیکی ساحل لنگر انداخته است و نردبان طنابی آن در کنار بدنه کشتی آویزان است. نردبان 10 پله دارد و فاصله بین هر دو پله 30 سانتیمتر است. پایین ترین پله ، درست روی سطح آب قرار گرفته است. اقیانوس کاملا آرام است ، ولی مد شروع می شود که آب را در هر ساعت 15 سانتیمتر بالا می آورد.
بعد از چه مدتی آب ، پله سوم نردبان را می پوشاند؟![]()
در یک سبد 5 سیب است. چگونه این سیب ها را بین 5 دختر تقسیم کنیم که به هر دختر یک سیب برسد و یک سیب هم در سبد باقی بماند؟!![]()

4 سیب رو بین 4 دختر تقسیم کرده سیب پنجم رو با سبد به دختر پنجم میدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)