شماره جدیدشون رو ندارم چون نزدیکه خونمون بود هر موقع کارشون داشتم جلدی میپریدم تو مغازشون..اما شماره مساوات رو دارم که مسئول اصلی فن آوا تو رشته یه جورایی همه کارشه..ازش میپرسم اگه خواستید واستون بذارم؟ ایرادی نداره وظیفشه پاسخگو باشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شماره جدیدشون رو ندارم چون نزدیکه خونمون بود هر موقع کارشون داشتم جلدی میپریدم تو مغازشون..اما شماره مساوات رو دارم که مسئول اصلی فن آوا تو رشته یه جورایی همه کارشه..ازش میپرسم اگه خواستید واستون بذارم؟ ایرادی نداره وظیفشه پاسخگو باشه.
دوستان شرکت پارس وى به خیابان مطهرى نقل مکان کرد
آدرس : خیابان مطهرى - روبروى مسجد خاتم انبیا (چهار برادارن) - ساختمان گویا (جنب پوشاک 999 - انتهاى بن بست) - طبقه دوم - شرکت پارس وى
دقیق تر : روبروى مسجد ابتداى خیابانى که باشگاه زادپرور اونجا هستش، درست روبروى بانک یه کوچه کوچیک بن بست هستش که ساختمان گویا انتهاى اون قرار داره
شماره تلفن ها هم ههمون شماره هاى سابق هستش
باور کنید براى پیداکردن آدرس دو روز با بچه ها توى مطهرى علاف بودیم
چون اصل پیدا کردن ساختمان گویا بود که هیچ کس توى مطهرى نمیدونست چنین ساختمانى وجود داره
حتى از تمام بنگاه معاملاتى هاى اون راسته سوال کردیم کسى نه از ساختمان گویا و نه از شرکت پارس وى اطلاعى نداشتند
شرکت پارس وى هم که تازه منتقل شده هنوز هیچ چیز روى سردر ساختمان و یا سرکوچه نزده و این کار رو سخت تر میکنه
موفق باشید
دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم
در زمینه قطعى هاى شبانه که در ماه گذشته رخ داد بله حق باشماست
اگه مشکل از تهران باشه در عرض چند دقیقه یا یکى دو ساعت مشکل حل میشه اما اگه مشکل از رشت باشه
باید تا صبح صبر کرد تا پارس وى بیدار بشه و بفهمه مشکل داره و حلش کنه....!!!!
نیکى و پرسش
موفق باشید
Last edited by majid20; 13-07-2008 at 12:21.
رفتم صحبت کردم..شماره موبایله شخصی رو زشته اینجا بذارم پس شماره مغازه رو میذارم..شرکت نمیگم چون دقیقا مثل یه مغازه کامپیوتری هستش 2236770
دستت درد نکنه
راستى واقعا شبیه یه مغازه است؟!!!![]()
![]()
آره مجید جان... همه کاره مرکزه..اینا فقط نماینده هاشونند..یه مغازه فرش لوازم کامپیوتریه که مساوات توش کار میکنه کارای Adsl فن آوا رو هم انجام میده.
آقا سرعت باز کردن پیج تو پارس آن لاین پایین اومده..واسه شما هم همینطوره؟
سلام
خوب هستين بچه ها من یه چند ماه پیش اومدم اینجا و از راهنمایی های شما استفاده کردم و رفتم یه ای دی اس ال 128نامحدود از پارس وی گرفتم
ولی قیمتش خوب به نسبت تهران گرونه !
میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم ای دی اس ال 128محدود که هم سرعتش خوب باشه و هم ارزونتر باشه
لطفا یه شرکت بهم معرفی کنید و ادرسشم بدید اگه میشه تعرفه هاش هم بدید
ممنون!
آره یه دو روزى میشه سرعت افت کرده![]()
دوست عزیز اگه پست اول رو مطالعه کنید میبینید که سرویس 128 محدود در تمام ISP ها
تقریبا نرخ مشابهى داره ... حال بسته به نیاز و سلیقه خوتون باید یه ISP رو انتخاب کنید
مثلا یه نفر روابط عمومى و دانش فنى ISP و سرعت خوب براشون مهمه
که خب بهترین انتخاب اندیشه سبز خزر هستش
یه نفر مثل من دنبال ISP هستش که بتونه سرویس هاى محدود و نامحدود رو
با قطعى کم و سرعت مناسب ساپورت کنه که خب باید بره دنبال پارس وى
حال کسانى هم پیدا میشن که هزینه براشون مهمتر از کیفیت هستش
که S.S.K گزینه خوبى براشون به حساب میاد
موفق باشید
دوستان کجایید؟ گویا همتون رفتید مسافرت !! بهرحال امیدوارم هرجا که هستید خوش بگذره
من که بخاطر قطعی برق و گرمای هوا (با 98% رطوبت) دیگه اصلا به فکر سرعت اینترنت نیستم
از طرف دیگه قبلا 128 نامحدود رو میگرفتم 42500 تومان اما سرعت 100 هم نمیشد و این منو میسوزوند
اما حالا چون 64 میگیرم و محدودیت داره زیاد بخاطر افت سرعت اعصابم خورد نمیشه
الان سرعت وبگردی من در ساعات غروب در این حده (البته شب ها بهتر میشه )
اما سرعت دانلود در ساعات مختلف خوبه
موفق باشید
سلام خواهشا کمک کنید!
بچه ها من از پارس انلاین خدمات میگیرم ای دی اس ال128
حالا dnsام را میخوام میگن ماله همه پارس انلاینی ها یکی هست توی رشت
میشه لطفا بهم بدین فوقلعاده احتیاج دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)