تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 329

نام تاپيک: چرا هنگ میکنه؟؟؟؟

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مسعود جان سلام!
    الآن که دارم این ÷ست رو میزنم بامداد جمعه است ... خیلی دوست داشتم بدونم صبح جمعه " ان" هستی یا نه؟ آخه میدونی چیه من عصر جمعه برای 5-6 روزی میرم مسافرت و دیگه نمیتونم تو ÷ی سی ورد از راهنماییت کمک بگیرم ... می خواستم امروز صبح اگه وقت داشتین یه یک ربع نیم ساعتی رو بذارین با هم این گوشیو بفلشیم! و کار به هفته بعد نکشه ...
    من از ساعت 9 " ان " خواهم بود اگه یه وقتی رو از 9 به بعد بذاری ممنونت میشم اگه هم نشد بی خیال یبار دیگه که سرتون خلوت باشه
    راستی ... من بوت لودر گوشیمو ( که همونطور که میدونی ال7 هست) و تمومیه ÷ک ها و نرمافزارهایی رو که دان کردم مینویسم ببین که چیزی از قلم نیفتاده ...
    Boot Loader
    08.D0.
    SW Version :
    R4513_G_08.B7.
    DCR_RB
    ---------------------------------------------------------
    ÷ک : Motobeauty_2_PDS_Patched ( البته Xplode_update_1 رو هم دانلود کردم ولی وقتی که آنزی÷ میکنم درست وقتی که به 100% میرسه ارور میده )
    ---------------------------------------------------------
    نرم افزارها :
    motokup
    RSDLite_4.1.exe توجه: rsd-lite-driver-installer رو هم دانلود کردم که یکی از بچه ها توی یه تا÷یک دیگه قرار داده بود
    LeaderGL_FlexEditor_10.0_XP_Setup
    اون درایورها رو هم که من نتونستم ÷یدا کنم ... تو بسته گوشیه من که سی دی می دی ای چیزی نبود ممنون میشم که اون رو هم برام آ÷ کنی ( اگه لازم میدونی!)
    ÷یشا÷یش ممنون
    سلام علی.. ببخشید واقعا .. من خیلی گرفتارم به خاطره همین نمی تونم مثله قدیم رو این کلوپ وقت بزارم..

ببین آموزش رو خوندی یا نه؟ اگر نخوندی برات بزارم...؟؟

در ضمن مانستر پچ رو دانلود کردی یا نه؟؟؟ اگر دانلود کردی لینکشو بده من یه نگاهی بندازم بش....

Xplode_update_1 هم از یه جا دیگه دانلود کن اگر لازم داری چون اون فایل خرابه که unzip نمیشه...

نرم افزارات هم کافیه. فقط یه مانستر میخای که اگر سراغ نداری بگو برات لینک کنم...

البته قبل از هر چیز آموزش رو خوب و بادقت بخون.
    Last edited by Corvette; 26-07-2008 at 11:55.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام علی.. ببخشید واقعا .. من خیلی گرفتارم به خاطره همین نمی تونم مثله قدیم رو این کلوپ وقت بزارم..

ببین آموزش رو خوندی یا نه؟ اگر نخوندی برات بزارم...؟؟

در ضمن مانستر پچ رو دانلود کردی یا نه؟؟؟ اگر دانلود کردی لینکشو بده من یه نگاهی بندازم بش....

Xplode_update_1 هم از یه جا دیگه دانلود کن اگر لازم داری چون اون فایل خرابه که unzip نمیشه...

نرم افزارات هم کافیه. فقط یه مانستر میخای که اگر سراغ نداری بگو برات لینک کنم...

البته قبل از هر چیز آموزش رو خوب و بادقت بخون.
    آموزش رو آره ... گرفتم ... به زودیا می خونمش ...
    Motobeauty_2_PDS_Patched رو دان کردم ( لینک مستقیم نیست!) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Xplode_update_1 رو از کجا بگیرم ؟ (حالا فعلا" همینی رو که گرفتم بزار استفاده کنم اگه خوشم نیومد بهت میگم که اگه زحمتی نباشه لینک دانلود اون رو هم برام بذاری)
    راستی اون درایور چی؟ اونو لازم ندارم؟

مسعود جان یه چندتا سوال هم درمورد این فلش دارم :
    1- با انجام فلش( تغییر فریمور) چیزمیزم اضافه میشه ؟ مثلا" امکانش هست کیفیت فیلمبرداری بهتر بشه؟
    2- محدودیتی که برای فلش کردن نیست ؟... میشه به صورت نامحدود این عمل رو تکرار کرد؟!

راستی یادم رفت بگم ... یه یک هفته ای رو نمی تونم اینجا بیام ( درگیر انتخاب رشته ام!) برا هفته بعد یه وقتی رو بزار تا باهم اینو درسش کنیم بره!
    منتظرت میمونم استاد! ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آموزش رو آره ... گرفتم ... به زودیا می خونمش ...
    Motobeauty_2_PDS_Patched رو دان کردم ( لینک مستقیم نیست!) :
    کد:
    Xplode_update_1 رو از کجا بگیرم ؟ (حالا فعلا" همینی رو که گرفتم بزار استفاده کنم اگه خوشم نیومد بهت میگم که اگه زحمتی نباشه لینک دانلود اون رو هم برام بذاری)
    راستی اون درایور چی؟ اونو لازم ندارم؟

مسعود جان یه چندتا سوال هم درمورد این فلش دارم :
    1- با انجام فلش( تغییر فریمور) چیزمیزم اضافه میشه ؟ مثلا" امکانش هست کیفیت فیلمبرداری بهتر بشه؟
    2- محدودیتی که برای فلش کردن نیست ؟... میشه به صورت نامحدود این عمل رو تکرار کرد؟!

راستی یادم رفت بگم ... یه یک هفته ای رو نمی تونم اینجا بیام ( درگیر انتخاب رشته ام!) برا هفته بعد یه وقتی رو بزار تا باهم اینو درسش کنیم بره!
    منتظرت میمونم استاد! ...
    خب.. دیدم.. بوت لودر که هم خونی داره.. بقیش دیگه سلیقه ای هستش.. باید ببینی از امکاناته کدوم بیشتر

خوشت میاد..

در مورده درایور اینو بخون روشن میشی

کد:
    کد:
    1. باید بگم بستگی داره... ولی آره یه چیزایی کاملا عوض میشه
    2.زیاد تکرار نکنی بهتره.. یعنی فقط در مواقعه ضروری..چون ممکنه آسیب ببینه.. مثلا ic فلش بسوزه.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

کد:
    قبلا" گرفته بودمش!
    ممنون عزیز ! منتظرت میمونم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کد:
    قبلا" گرفته بودمش!
    ممنون عزیز ! منتظرت میمونم ...
    خوبه.. پس چرا منتظره درایور موندی؟

اگر همه چیز مرتبه و همه ی مطالب رو به دقت خوندی.. شروع کن به فلش زدن... با دقت ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خسته نباشي مسعود جان .........خيلي اينجا وقت گذاشتي ...........!
    بدجوري درگير شدم وگرنه حتما بيشتر ميومدم اما احتمالا از حالا به بعد بيشتر ميام........!

7. این کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام خدمت آقا مسعود و آقا تورج ...
    تازه حالا عرق انتخاب رشته از پیشونیم خشک شده! ... الآن دیگه وقتشه که برم بفلشمش!... ولی یه سوالی هم داشتم ...
    وقتی فلش بزنم برنامه ها و بازیهایی که رو گوشیم هست باقی میمونه یا نه از بین میرن ... اگه از بین میرن باید پیش از فلش چه کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره دوست عزيز طبيعتا از بين ميرن نرم افزار ها اگه منظورت نرم افزارهاي نصب شده روي گوشي هست كه با معمولا با ورژن بالاتر پيدا ميشه و گاهي اوقات روي پك موجود هست....!بازي هم بايد بگم كه معمولا روي پك نيست و بايد بازي رو روي گوشي برزي..... فقط اسم بازي به همراه ورژنش رو بنويس تا پيدا كنم(منم هيچ بازي ندارم)البته خوب اينم بگم كه دوست عزيز گوشي براي بازي نيست....!
    Last edited by anti_girl; 10-08-2008 at 09:31.

10. این کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت آقا مسعود و آقا تورج ...
    تازه حالا عرق انتخاب رشته از پیشونیم خشک شده! ... الآن دیگه وقتشه که برم بفلشمش!... ولی یه سوالی هم داشتم ...
    وقتی فلش بزنم برنامه ها و بازیهایی که رو گوشیم هست باقی میمونه یا نه از بین میرن ... اگه از بین میرن باید پیش از فلش چه کنم؟
    با اجازه ی تورج

اگر او نارو رو مموری ریخته باشی خوب نه !! از برنامه هم خیالت راحت همش گیر میاد.. بازی هم بریز رو مموری

فقط واسه اطمینان از phonebook یه بک آپ بگیر یا بریزش رو سیم کارت.

12. این کاربر از Corvette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

مسعود و تورج گلم! ... هنوز که هنوزه فرصت پیدا نکردم برم سرش ... میدونید چیه دارم یه سیستم جدید میبندم و سرم زیاد از حد شلوغ ... الآنم با کامپیوتر یکی از آشناهامون دارم با شما صحبت میکنم ...
    راستی یه چیزی ... بهتر نیست بریم تو خود تاپیک مربوط به ال 7 پست بدیم تا اونم یکم بیاد بالا ... من ازین به بعد میرم اونجا ... اونجا منتظر راهنماییهای مفیدتون می مونم ... با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •