خیلی خطرناکه متالیکا (آپ دیت شده حسن!)...برای اینکه بیشتر از این کنجکاو نشی و بیشتر به مسایل مربوط به انجمن ( موبایل ) و تاپیک ( N81 ) برسی تا مسایل حاشیه ای میگم آره اداره عقیدتی سیاسی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران
خیلی خطرناکه متالیکا (آپ دیت شده حسن!)...برای اینکه بیشتر از این کنجکاو نشی و بیشتر به مسایل مربوط به انجمن ( موبایل ) و تاپیک ( N81 ) برسی تا مسایل حاشیه ای میگم آره اداره عقیدتی سیاسی ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران
من دیروز قیمت کردم بین 390 تا 400 متغیره البته ارزونتر میشه
باید چند ماه صبر کنی...![]()
بعد از آپدیت متوجه تغییری هنوز نشدم
سامان مطمئن هستی کد گوشیت 0545889 است چون در بعضی از سایتها نوشته این کد مربوط به زبانهای روسی استCIS 0545889 Russian - Belarus and Moldovia
توسط نرم افزار nemesis service suite می توان کد گوشی را تغییر دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان جان اگر ممکن یکبار دیگر کد گوشیت را با دقت بررسی کن و بگوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و چند تا سوال
با توجه به این که قیمت این گوشی بالاست آیا صبر کردن برای ارزون شدنش نتیجه خوبی بهم میده؟
راستی قیمت n81 8gb و n81 معمولی رو بگین و بگین کدوم بهتره(البته میدونم که 8gb بهتره ولی...)
در ضمن زنگ معمولی با 8gb فرق میکنه؟چه رنگیه؟کدوم رنگشون خوشکلتره؟
سلام
2گیگش 485 هزار تومان (شیراز)
آره مطمئنم سینا جان چون کد گوشی رو دائماً تو سایت نوکیا میزنم ببینم چیزی براش اومده یا نه برای همین حفظش کردم .....
حالا خیلی عجیبه که مربوط به زبون روسی میشه ...!!! چون این گوشی رو من با گارانتی اصلی نیا گرفتم اگه از این متفرقه ها بود باز میشد شک کرد .....
منظورت از 2 گیگ اینه که مموری کارت میخوره؟
king of speed jan مطمئنی بین 390 تا 400 تومنه؟ کدوم شهر؟ اهواز؟
آره... 8گیگ: قهوه ای مموری خور(2گیگ!): آبیدر ضمن زنگ معمولی با 8gb فرق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)