من که بعید میدونم یه داوطلب در دو جا قبول بشه...آخه این جوری که ظلم میشه به بقیه
من که بعید میدونم یه داوطلب در دو جا قبول بشه...آخه این جوری که ظلم میشه به بقیه
اعلام نتايج تكميل ظرفيت دانشگاهها 15 آذر
گروه جامعه: رئيس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: تكليف تكميل ظرفيت كنكور سراسري سال 87 تا 15 آذرماه براساس همان انتخاب رشته اوليه داوطلبان مشخص و اعلام مي شود.
عبدالرسول پورعباس به مهر گفت: در اين تكميل ظرفيت، افزايش 10 درصدي در برخي رشتهها و كمبودهاي پذيرش در بعضي رشتهها نسبت به سال گذشته اعمال خواهد شد.
وي درباره ظرفيت در نظر گرفته شده براي اين منظور گفت: مجموع آنچه براساس مصوبه مجلس در نظر گرفته ميشود، 700 نفر و آنچه سازمان سنجش در نظر گرفته نيز 700 نفر براي اين منظور است كه در كل پذيرش در تكميل ظرفيت دورههاي روزانه را به 1400 نفر خواهد رساند.
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به اجراي قانون بوميگزيني مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در كنكور سال آينده به مهر گفت: سازمان سنجش در بوميگزيني براي كنكور سال 88 طبق مصوبات در اختيار عمل ميكند و تاكنون نيز مصوبه جديدي نسبت به گذشته در اين خصوص به سازمان اعلام نشده و بعيد به نظر ميرسد كه مصوبه جديد در زمينه بوميگزيني به تصويب برسد.
وي افزود: بوميگزيني قانون است و در حال حاضر سياستهايي كه براي بوميگزيني در سالهاي 86 و 87 اعمال شد، براي سال 88 نيز اعمال مي شود.
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: تاثير دروس تخصصي سال سوم دبيرستان در كنكور سال آينده 15 درصد براي ديپلمههاي سالهاي 84 به بعد خواهد بود و در صورتي كه آموزش و پرورش توانست امتحانات نهايي را در سطح پيشدانشگاهي نيز لحاظ كند، تاثير دروس پيشدانشگاهي در كنكور 89 اعمال ميشود.
پورعباس همچنين از تغيير ضرايب برخي دروس در كنكور كارشناسي ارشد 88 خبر داد و گفت: توزيع كارت ورود به آزمون كارشناسي ارشد 88 نيز اينترنتي ميشود.
زمان اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي تحصيلي تكميل ظرفيت مورخ 6/7/87 و همچنين اعلام اسامي پذيرفتهشدگان مشمول طرح افزايش ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي (مصوب 21/7/87 مجلس محترم شوراي اسلامي) در آزمون سراسري سال 1387 اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور10/09/87
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي تكميل ظرفيت و مشمولين طرح افزايش ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها در آزمون سراسري سال 1387 ميرساند كه اسامي پذيرفتهشدگان نهايي از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني:از ساعت 17 (5 بعدازظهر) روز دوشنبه 11/9/87 اعلام خواهد شد. لذا كليه پذيرفتهشدگان لازم است با در دست داشتن مدارك ثبتنامي در يكي از روزهاي شنبه 23/9/87 و يا يكشنبه مورخ 24/9/87 به مؤسسه آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند. اسامي پذيرفتهشدگان نهايي بر اساس دو بخش ذيل ميباشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش اول: پذيرفتهشدگان مشمول طرح افزايش ظرفيت در كدرشتههاي تحصيلي مصوب 21/7/87 مجلس محترم شوراي اسلامي، كه بر اساس انتخاب رشته اوليه (انتخاب رشته مردادماه) داوطلبان صورت پذيرفته است. اين گروه از پذيرفتهشدگان در صورت تمايل به ثبتنام در رشته جديد لازم است در تاريخهاي اعلام شده به مؤسسه محل قبولي مراجعه و تقاضاي كتبي خود را براي تحصيل در رشته جديد به مؤسسه اعلام نمايند. شروع به تحصيل اين پذيرفتهشدگان از ترم دوم سال تحصيلي 88-87 خواهد بود .
بخش دوم: پذيرفتهشدگان متقاضي رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه تكميل ظرفيت مورخ 6/7/87 شامل رشتههاي روزانه مشترك با رشتههاي طرح افزايش ظرفيت مصوب مجلس حذف و پذيرش در ساير رشتههاي روزانه انجام و اسامي پذيرفتهشدگان اعلام گرديده است. اين قبيل پذيرفتهشدگان نيز لازم است در تاريخهاي فوق براي ثبتنام به مؤسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
=========
اقا یکی معنی بخش دوم رو بگه! من که نفهمیدم، یعنی افزایش 10 درصدی قبلی هنوز هم هست؟؟؟!!! یا لغو شده
تو روح سازمان سنجش با این اعلامیه هاش ، باید چند بار بخونی تا بفهمی چی گفته ، یعنی نمیشه مثل آدمیزاد یه اعلامیه صادر کنن؟؟
Last edited by Saeed_TnT; 30-11-2008 at 22:30.
احتمال زیاد نتیجه ها رو امشب یا حداکثر فردا صبح میزنن!!!
همیشه یه روز قبل تاریخ اعلامی میزنن نتیجه رو!
ولی اگه کسی معنی جمله بالا رو فهمید! به منم بگه! اون تکمیل ظرفیت (رشته های مشترک با مصوبه مجلس) لغو شد یا نه؟
اینم از نتایج افزایش ظرفیت مجلس ، نمیدونم کی قبول شده ، من که مشخصات رو میزنم میگه «داوطلبي با چنين مشخصات جز پذيرفته شدگان نمي باشد و يا در ورود اطلاعات داوطلبي دقت نکرده ايد »
برا چند نفر دیگه هم امتحان کردم همین رو میگفت ! دوستمم امتحان کرد همین رو گفت ، حالا خدا داند که کی قبول شده!!!
اینم لینک شما هم امتحان کنید ، اگه کسی قبول شده بیاد بگه(شیرینی یادش نره)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما هم همینطور...
دوستان سلام
و همچنین ماما هم همینطور...
من و جمعی از دوستام هم همینطور
منم همین طور.......
ما هم همینطور...و همچنین مامن و جمعی از دوستام هم همینطورشما حدس میزنید کی قبول شده پس؟؟!!!منم همین طور.......
یه کارایی میکننا! بازم باید تکمیل ظرفیت بذارن برای این 10درصد افزایش ، مثل این که کسی قبول نشده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)