چرا داداش Aqua Aero Toolbar را یک هفته است که دانلود کردم حالا چطور باید فعالش کنم ..مشکل اصلی اینه برادر .
چرا داداش Aqua Aero Toolbar را یک هفته است که دانلود کردم حالا چطور باید فعالش کنم ..مشکل اصلی اینه برادر .
سلام
من فکر میکنم اون عکس ها رو باید یه جایی کپی کرد.
تو سایتش هم نگفته چه طوری باید از اون استفاده کرد.
اگه دیده باشی تو سایتش هم یکی گفته چه طوری ازش استفاده کنم.
خود سایت سازنده که گفته از برنامه ی Styler Toolbar استفاده کن.
Using Program " Styler Toolbar "
ممنون ghaioom_gh عزیز ..من این برنامه را دیروز دان کردم ولی این برنامه هم جواب نداد ..
سلام دوستان .
ضمن عرض تبریک سال نو
امروز ویندوز را عوض کردم.و به محض نصب برنامه dapاین error را داد.
عزیزان این error قبلا هم برای برنامه های dap .masanger و چنتا برنامه دیگر میومد.
مشکل از کجاست.
چند وقت پیش ویندوز نصب نشد و باتری main را در اوردم تا ram پاک بشه .و خوشبختانه ویندوز نسب شد.
هنگام بال امدن ویندوز هم هارد صدای کوتاه ولی بدی میکنه.
کاسپر اسکای را 53% update کردم و سیتم را اسکن کردم.
تمام فایل های اجرای سیستم .حتی فایل های html که ذخیره کردم را ویروس تشخیس میده.
مشکل از کجاست
سلام خوبی سونامی جان
بدین طریق عمل کن آموزش را گام به گام و همراه تصویر می دم تا کامل متوجه بشی
Styler Toolbar را دانلود و نصب کن سپس از طریق منوی all programs برنامه را می تونی فعال کنی حال به مسیر می ری که برنامه را نصب کردی سپس تولبار را توی مسیرمثلا من برنامه را در این مسیر نصب کردم E:\Program Files\Styler\TB\skins\Styler'sکپی کن و برنامه را که در گوشه ی پایین سمت چپ فعال هست باز کن با رایت کلیک و انتخاب show حال تب Toolbar را انتخاب کن می بینی تولباری را که کپی کردی هستش انتخاب کن و ok حال استاندارد تولبار را با راست کلیک تیکشو بردار
پایان
شما اخیرا کرکی اجرا یا دانلود نکردی؟
یک ویندوز کم حجم و سبک که مناسب دیدم اینجا معرفی بشه.
ین یه سیستم عامل ویندوز کاهش یافته هست که خیلی از امکانات اضافی اون حذف شده تا اونجا که این ویندوز که به سایز ۲۳۳ مگا بایت کاهش پیدا کرده و ظرف مدت ۱۷ دقیقه نصب میشه.
در هنگام نصب اون ۳ گزینه ابتدایی که مبنی بر زدن کلید ENTER برای شروع نصب هست رو نمیبینید.گزینه F8 = I AGREE رو نمیبینید. بدلیل حذف خیلی فایلها و درایور های اضافی زمان کژی کردن فایلهای ابتدایی به ۴ یا ۵ دقیقه کاهش یافته.پیغام ۱۵ ثانیه برای زدن کلیدی جهت ریستارت شدن رو نمیبینید. در مرحله دوم نصب اون صفحات گرافیکی آبی رنگ و اون تایمر ۳۹ دقیقه ای رو نمیبینید.شماره سریالی از شما درخواست نخواهد گردید. پس از نصب اسکرین سیوری نخواهید داشت.برنامه های اضافه نخواهید داشت. بطور پیش فرض نمایش فایلهای مخفی فعال هست.نمایش پسوند فایلها فعال هستند.اینترنت اکسپلورر اخرین ورژن ۷ نصب هست.آخرین ورژن ویندوز مدیا پلیر ۱۱ نصب شده.ویندوزتون بصورت فعال هست و شما میتونید به راحتی اون رو آپدیت کنید.تمامی درایور های اضافه ای که ممکنه هیچوقت به دردتون نخوره مثل انواع پرینتر و اسکنر حذف شده. کسانی که مدتیه مو در ویندوز سفید کردن و با خوب و بدش ساختن با نصب این ویندوز میفهمن سریع بالا اومدن ویندوز یعنی چی و سریع خاموش شدن چه لذتی داره.اونم با هرچی نرم افزار که نصب کرده باشید و در حالت باز باشند. در خصوصیات این ویندوز قسمتهای زیر حذف شده اند و در دسترس نیستند.
Applications
Briefcase
Games
Internet Games
Pinball
Screensavers
Drivers:
Asynchronous Transfer Mode (ATM)
Display Adapters
Display Adapters (old)
IBM PS/2 TrackPoint
IBM Thinkpad
ISDN
Logitech WingMan
Microsoft SideWinder
Modems
MultiFunctional
Portable Audio
Printers
Scanners
Serial Pen Tablet
Sony Jog Dial
Tape drives
Toshiba DVD decoder card
HardWare Support:
Brother Devices
Gravis Digital GamePort
Iomega Zip drive
Multi-port serial adapters
Ramdisk
Smart Cards
Teletext codec
Multimedia:
ActiveX for streaming video
AOL ART Image Format Support
Media Center
Mouse Cursors
Movie Maker
Music Samples
Old CDPlayer and Sound Recorder
Speech Support
Tablet PC
Windows Sounds
Networking:
Client for Netware Networks
Communication tools
Comtrol Test Terminal Program
Connection Manager
FrontPage Extensions
H323 MSP
Internet Connection Wizard
Internet Information Services (IIS)
IP Conferencing
MSN Explorer
Netmeeting
NWLink IPX/SPX/NetBIOS Protocol
Peer-to-Peer
Share Creation Wizard
Synchronization Manager
Vector Graphics Rendering (VML)
Web Folders
Windows Messenger
Operating System Options:
.NET Framework
Administrative Templates
Administrator VB scripts
Blaster/Nachi removal tool
Color Schemes
Desktop Cleanup Wizard
Document Templates
DR Watson
FAT to NTFS converter
File and Settings Wizard
Help and Support
Input Method Editor
Manual Install and Upgrade
MS XML 2.0
Search Assistant
Security Center
Service Pack Messages
Shell Media Handler
Symbolic Debugger (NTSD)
Tour
Web View
Zip Folders
Services:
Alerter
Application Layer Gateway
Beep Driver
Distributed Link Tracking Client
Error Reporting
Fax Service
IMAPI CD-Burning COM Service
Indexing Service
Messenger
Network DDE
Remote Registry
Removable Storage
Route Listening Service
RPC Locator
Service Advertising Protocol
TCP/IP NetBIOS Helper
Uninterruptible Power Supply
Volume Shadow Copy
Directories:
DOCS
SUPPORT
VALUEADD
برای همینه که این ویندوز به ساز ۲۳۳ مگا بایت تغییر پیدا کرده.این ویندوز مخصوصا به درد سیستمهایی میخوره که دنبال بهونه میگردن برای هنگ کردن. میتونه اقلا شما رو مطمئن کنه که هنگ کردن سیستمتون از ویندوزتون نمیتونه باشه.اونم ویندوز به این خلوتی. این ویندوز طراحی شده در تاریخ ژانویه سال ۲۰۰۸ میلادیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع وبلاگ محمدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من.
چرا دانلود کردم. از یکی از انجمن های خودمون هم بود. یه فایل update بود از سایت مایکرو سافت برای ویندوز .
تقریبا 4 روز پیش .و پس از اجرا روی سیستم .ویندوز بالا میومد ولی روی نوار پایین و استارت ,نشانگر موس به حالت ساعت شنی میرفت و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد که مجبور شدم ویندوز را عوض کنم.
در ضمن سیستم در حالت repairویندوز را تعمیر نمیکرد و رسیت مشید .که مجبور شدم کلا عوضش کنم.
ولی این مشکل من تقریبا 1 ماهی هست که به وجود امده.قبلا روی masenger این error را میداد ولی الان روی dap .
(سیستم من ویروسی گرفته بود که درایو ها را باز نمیکرد و مجبور به راست کلیک و open زدن میکرد گرفته بود.که تا امدم پاکش کنم 1 ماهی طول کشید.ممکنه ضرری به سیستم رسونده باشه؟)![]()
سلام
خوبی سناتور جان
شما کلا پارتیشن را فرمت کردی دیگه.چون گفتی در حال حاضر پس از نصب DAP چنین پیامی می یاد یه مدیریت دانلود دیگه را امتحان کن.
یا کاسپر را کلا غیر فعال و سپس DAP را اجرا کن.
شما اگر هنوز با وجود موذی بودن DAP و عملکردش تصمیم به ادامه ی استفاده ازش داری روی قسمت Click here کلیک و سپس اون فایل notepad که آدرسش را داده باز کن و متنش را بذار اینجا.
شما با توجه به نوشته ی قبلیت الان که مشکل ویروس را نداری یک بار هم نحوه ی اجرای DAP را بذار روی سیستم عاملی مثل سیستم عامل های 9x ببین حل می شه یا نه.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)