ميشه در مورد north wind توضيح بدي اصلا چي هست ؟
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
ميشه در مورد north wind توضيح بدي اصلا چي هست ؟
سلام
با عرض شرمندگي بايد بگم نه
سلام!
توی template های اکسس ( که مال من 11 هست) یکیش هم همین North Wind می باشد. حتما هم باید در اکسس شما وجود داشته باشه ( در قسمت Local Templateds ).
با سپاس!
سلام دوستان
من يك مرجع خوب براي آموزش اكسل ميخوام كه خوب درس بده .
خلاصه بگم حسابي شيرفهم كنه .
![]()
این چه ربطی به این جا داشت؟؟؟
من یه سئوال داشتم:
چه جوری می تونم یه لیبل باکس تو همه صفحه های Reprot داشته باشم. به طور پیش فرض این لیبل باکس تنها در صفحه اول میادش!!
بسته به مكان مورد نظر اين ليبل، اونو توي Page Header يا Page Footer قرار ميديم.
من یه جدول دارم که اطلاعات رایانه های یه موسسه توشه براش یه query تعریف کردم که اطلاعات هر سیستم را به صورت جدا بده تا هر وقت خواستم شناسنامه هر سیستم را جدا پرینت بگیرم و برای پرینت شناسنامه یه رایانه report هم تعریف کردم و مشکلی ندارم ولی برای اینکه بتونم چند تا یا کل شناسنامه ها را یک دفعه پرینت بگیرم بلد نیستم چه کار کنم
یعنی مثلا میخوام برنامه از سیستم شماره فلان تا بهمان را پرینت بگیره برای اینکار تنظیم یا report یا macro به من معرفی کنید
با سپاس دوست access نابلد شما
باید موجودی اولیه را منهای پرداخت + دریافت کنی که مساوی با موجودی میشه
E2-c3+d3=
چینش سطر و ستونت هم مثل دفتر معین حسابدارها باشه
[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام![/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه : يك گزارش بر اساس همون جدول درست كنيم. اما ركوردهاي جدول بايد بر اساس شماره سيستم، ف ي ل ت ر بشه كه مثلا ميشه در قسمت مربوطه در گزارش اونو تعيين كرد يا محدوديت ها رو با يك فرم مشخص كنيم و بعد گزارش رو اجرا كنيم. بعدش هم فكر كنم نياز باشه از قابليت [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Group By[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] در رابطه با شماره سيستم استفاده بشه.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']اميدوارم اين مطالب قابل استفاده باشه.[/FONT]
گزارش بر اساس جدول درست کردم ولی در هر لحظه شناسنامه یک سیستم رو میده و اگر بخوام چند تا رو بده مشکلی ندارم از between استفاده میکنم ولی با توجه به نوع شناسنامه و سر برگ و سایر مشخصات نمیتونم از اون چاپ دلخواه بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)