تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 32 از 42 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

اغما2
    بهر صورت به نظر میرسد که قصد اصلی از ساخت اینگونه سریالها این باشد که سینمای ماورای غرب یکجورایی علاقمندان زیادی را پیدا کرده. این آثار از درجات فوق العاده سطحی کشکی – تخیلی شروع میشه تا کارهای سنگین و با ارزشی چون ماتریکس، جاده سبز، نشانه ها و ....
    اما خلاء این آثار در سینمای ایران مشهود است ، چرا که تنها به موضوعات مذهبی شناخته شده و معمول محدود شده و دیگه نمیتواند تماشاگر را ارضا کند. برای همین جهت پر کردن این خلاء و از طرفی استفاده نکردن از موضوعات قبلی و تکراری، به نقش شیطان در اسلام روی آورده اند. و این کار را ابتدا در سریالهای تلویزیونی شروع شده تا بعدا به حیطه فیلم و سینما نیز کشیده شود.
    اما مشکلاتی هست. از یک طرف به خاطر رابطه نزدیکی که شیطان بامذهب دارد کارگردان مجبور و محدود به رعایت پاره ای از موارد هست که در متون مذهبی اسلام آمده است. اما رعایت همه این موارد نمیتواند به فیلم غنای و جذابیت کافی بدهد. برای همین سازندگان مجبورند همان روش قدیمی و معروف نه سیخ بسوزه و نه کباب را رعایت کنند!
    از طرفی با تغییر رنگ زمینه ولنز و حرکات دوربین نوعی حالت ماورایی از قدرت شیطان را به تصویر بکشند و از طرفی ضعف این مخلوق را نیز با حرکات عصبی و شکست در نقشه هایش نشان دهند.

هیچ جا و هیچوقت اشاره ای نشده و نخواهد شد که "الیاس" شیطان هست چرا که کارهای او منافات زیادی با شیطان تعریف شده در اسلام دارد بخصوص در حوزه اختیارات.
    اما در هر صورت ما با یک موجود اهریمنی و یا تحت تاثیر شیطان روبرو هستیم تا مشکلی بوجود نیاید که البته بی اشکال هم نمیتواند باشد.

در کل به نظر نمیرسد که تنها با تکیه بر نقش" شیطان" در اسلام بتوان در حوزه سینما آثار دیدنی و جذابی از این گونه دید.
    حدس من این خواهد بود که در سالهای دیگه از موجود ماورایی دیگه که در اسلام تعریف شده هست یعنی "جن" هم استفاده شود. منتها با احتیاط بیشتری. چرا که رابطه این موجود با "خرافات" و بعضی فرقه های دیگر مذهبی بسیار نزدیک میباشد.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

میوه ممنوعه:
    نمیدونم چرا نمیدونم چرا نمیدونم چرا یهو نویسنده و کارگردان خواستن که پای قتل و پلیس به میون کشیده بشه. یعنی خود موضوع به قدر کافی جذابیت ندارد؟ . این حرکات مسخره دوربین وقتی که جناب سرگرد با دختره صحبت میکرد دیگه واسه چی بود؟ مثلا میخواهن هیجان پمپاژ کنن؟ این حرکات چی بود جناب سرگرد ما درآورد درباره آمار پایین قتل در رمضان؟ زیادی مشوش نشده بود؟
    چرا میخوان به جای اینکه مسئله را بیشتر بررسی کنن با بوجود آوردن یک قتل کل ماجرا را خراب کنن و نتیجه بگیرن که این کارها اینقدر بده که باعث مرگ میشه؟!!

حدس میزدم که اخرش باید خراب بشه. آخر ماه هست و کی به کیه؟! کل موضوع در شور و حال رسیدن به عید سعید و اینکه جمعه عیده یا شنبه گم میشه. اما مهم اینه که موضوع عاطفی - کارآگاهی میشه و اونقدر قضیه بیخ پیدا میکنه که دیگر شکی نمی ماند که همه مقصرند. اگر تا حالا تا حدودی با کار حاجی همددردی میکردیم از این به بعد نتیجه میگیریم که "غلط کرده عاشق شده"! چرا که یه جورایی باعث قتل یه آدم شده. اگر کمی با معشوقه سریال همدردی میکردیم که میخواهد از روی دلسوزی و بدون شکستن دل حاجی اونو منصرف کند، اما حالا به این نتیجه خواهیم رسید که " چه کار احمقا نه ای کرده" اصلا او باعث قتل هست!!!

بله. به این میگن شور کردن قضیه تا اینکه کارگردان محترم زیاد به ذهنش فشار نیاره که یه جای راه حل، یه عاقبت وحشتناک متوسل بشه که : کلا ولش!!
    حالا ما هستیم و جناب سرگرد و موضوع فوق العاده تکراری و نخ نما شده مضنون اشتباهی که همه چیز هم بر علیه او هست.
    عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو:
    1- بازی زیبا و تاثیر بر انگیز علی نصیریان. گرچه به نظر من نتوانست مثل بزرگ مرد سینمای ایران – عزت الله انتظامی – از بازی در دیگر سریالهای ضعیف تلویزیونی خودداری کند.

2- جلال فتوحی! بازی زیبایی ارائه میده در حالیکه بیشتر نقشهای قبلی او جنبه طنز و شوخی داشته اند. به نظر میرسه که داره خودشو بیشتر در نقشهای خودش پیدا میکنه

3- کل مضمون فیلم نکته جالبی را همزمان به تصویر میکشد. عشق دوران پیری و تضاد بین خیر خواهی و سهل انگاری که بیشتر از طرف هستی شایگان به چشم میخوره

4- جمله بندی های زیبای فیلمنامه نیز قابل تامل هستند. ادبیات گفتاری حاجی و خانمش در محضر برای طلاق جالب توجه و زیبا بود و ادم را به یاد گفتارهایی در سریالهایی چون سربداران و هزاردستان و همچنین آثار علی حاتمی می اندازد. گویی هنوز میتوان رد پایی از این نوع گفتار شفاهی زیبا را در بین افراد قدیم و حتی جدید شاهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میوه ممنوعه:
    نمیدونم چرا نمیدونم چرا نمیدونم چرا یهو نویسنده و کارگردان خواستن که پای قتل و پلیس به میون کشیده بشه. یعنی خود موضوع به قدر کافی جذابیت ندارد؟ . این حرکات مسخره دوربین وقتی که جناب سرگرد با دختره صحبت میکرد دیگه واسه چی بود؟ مثلا میخواهن هیجان پمپاژ کنن؟
    چرا میخوان به جای اینکه مسئله را بیشتر بررسی کنن با بوجود آوردن یک قتل کل ماجرا را خراب کنن و نتیجه بگیرن که این کارها اینقدر بده که باعث مرگ میشه؟!!

1.

کاملا تایيد میشه... متاسفانه توی فیلم و سریالهای جدید ایرانی بجای اینکه کمی خلاقیت نشون بدن.. تا قصه به جای اصلی و حساسش میرسه راحت ترین کار رو انجام میدن و طرفو می کشن...واقعا جای تاسف داره....این سریال با موضوع زیبا یی که داشت هیچ نیازی به قتل و این جور خشونت ها نداشت....این جریان واقعا نشون دهنده چی می تونه باشه؟؟؟حسن فتحی در مدار صفر درجه هم همینکار رو کرد... و این نشان دهنده یک ضعف خیلی بزرگه ..خیلی بزرگ که تمام ویژگیهای یک کارگردان و نویسنده رو زیر سوال میبره

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض میوه ممنوعه

این سریال من را یاد داستان شیخ صنعا می اندازد . فکر می کنم که از آن شعر الهام گرفته .

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این سریال من را یاد داستان شیخ صنعا می اندازد . فکر می کنم که از آن شعر الهام گرفته .
    سلام
    توی مصاحبه ای که با حسن فتحی انجام شده و در همین تاپیک هم هست
    ایشون گفتن تلفیقی از شیخ صنعان و یکی از نمایشنامهای شکسپیر هست که الان اسمش خاطرم نیست

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    توی مصاحبه ای که با حسن فتحی انجام شده و در همین تاپیک هم هست
    ایشون گفتن تلفیقی از شیخ صنعان و یکی از نمایشنامهای شکسپیر هست که الان اسمش خاطرم نیست
    شیخ صنعان چندین برابر با تقواتر و عارف تر بود. اونم بدجوری عاشق یه دختر زیبا میشه و همه چیزش رو به پاش میریزه !

چند ایراد به میوه ممنوعه :
    به نظرتون اون کاراگاه خیلی الکی بازی نمیکنه؟ با اون دستمال مسخرش که دائم صورت خشکش رو باهاش پاک میکنه! " تو به من اعتماد نکردی "

جلال که این همه تو تجارت بوده و بالغ و عقل است باید سریع میرفت پیشه پلیس و شایگان رو لو میداد. خیلی مسخره است اگر رفته باشه سراغشو کشته باشتش.

جلال چرا نمیره دنبال زن و بچه اش مگه واسش کاری داره یه هفته ای بره و بچه اش رو بیاره. چطور تونسته دووم بیاره از دوری بچه اش !

هستی گفت من میتونم ازش اعتراف بگیرم (از فرزاد) ولی وقتی اومد بیرون گفت فکر کنم خودش قاتله ! خب پلیس هم فکر میکرد ! چه نیازی بود بره تو اتاق.

کاراگاه خیلی پخمه است. بچه ای هم میتونست بفهمه که فرزاد یه کاسه ای زیر نیم کاسشه. با دوتا سیلی به حرف میومد.

ولی بازم اینا باعث نمیشه الان با سر نرم جلو تلویزیون که سریال رو ببینم .
    داره شروع میشه
    من رفتم ...

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

لعنت به این حسن فتحی لعنت!
    گند زد به سریالش ... خدا بگم چیکارش کنه .
    از کارگردانایی که قهرمان درست میکنن و بد میکشنش متنفرم ! مثل سریال مرد رودخانه برفی(سریال کانادایی) که "الک" دوست داشتنی رو الکی الکی کشت.
    آخه سریال ماه رمضونی باید اینقدر سوزناک باشه ! مرتیکه اصلا فهمیده چیکار کرده ؟ اگر دستم به این حسن برسه تیکه تیکش میکنم میندازم جلو*** بخورنش !
    خواسته ادای زیر تیغ رو دربیاره. وای به حالش اگر سر جلال بره بالای دار من میدونم اون !

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

اغما که منو یاد وکیل مدافع شیطان میندازه!
    اغما خیلی خوب شروع شد ولی الان نمیدونم چرا ولی یکم برام خسته کننده است.

میوه ممنوعه هم فراز و نشیب داره، بعضی قسمتها واقعا عالیه و بعضی قسمتها... ! به نظر من هم میتونستد فیلمو به قتل نکشونن!

به هر حال دست همشون درد نکنه!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل سریال مرد رودخانه برفی(سریال کانادایی) که "الک" دوست داشتنی رو الکی الکی کشت.
    البته سامی جان "مرد رودخانه ی برفی" استرالیایی بود ها !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شیخ صنعان چندین برابر با تقواتر و عارف تر بود. اونم بدجوری عاشق یه دختر زیبا میشه و همه چیزش رو به پاش میریزه !

چند ایراد به میوه ممنوعه :
    به نظرتون اون کاراگاه خیلی الکی بازی نمیکنه؟ با اون دستمال مسخرش که دائم صورت خشکش رو باهاش پاک میکنه! " تو به من اعتماد نکردی "

جلال که این همه تو تجارت بوده و بالغ و عقل است باید سریع میرفت پیشه پلیس و شایگان رو لو میداد. خیلی مسخره است اگر رفته باشه سراغشو کشته باشتش.

جلال چرا نمیره دنبال زن و بچه اش مگه واسش کاری داره یه هفته ای بره و بچه اش رو بیاره. چطور تونسته دووم بیاره از دوری بچه اش !

هستی گفت من میتونم ازش اعتراف بگیرم (از فرزاد) ولی وقتی اومد بیرون گفت فکر کنم خودش قاتله ! خب پلیس هم فکر میکرد ! چه نیازی بود بره تو اتاق.

کاراگاه خیلی پخمه است. بچه ای هم میتونست بفهمه که فرزاد یه کاسه ای زیر نیم کاسشه. با دوتا سیلی به حرف میومد.

ولی بازم اینا باعث نمیشه الان با سر نرم جلو تلویزیون که سریال رو ببینم .
    داره شروع میشه
    من رفتم ...
    والا من که ارتباطی بین فتوحی و شیخ صنعان نمیبینم کاری که فتوحی میخواست بکنه هیچ خلاف شرعی توش نیست نمیخواد که زنا بکنه میخواد ازدواج کنه تعدد زوجات حرامه یا اختلاف سنی؟ شرط و شروط هم که بعدا اومد تو کار هم هیچ اشکال شرعی نداره از شیخ صنعان دختر ترسا دینشو خواست ولی از فتوحی چه چیزی خواسته شده؟ چرا پیشنماز مسجد فتوحی رو شماتت میکنه مگه خبر از ازدواجهای پیغمبر با اختلاف سنی بالای 40 سال نداره؟
    پر واضحه که مقصود سناریو نویس تطبیق دین با زمان هست ولی از اونجایی که احکام اولیه تغییر ناپذیرند به اعتراف خودشون اومدن نعل وارونه بزنن البته با این عوام کالانعام توفیق هم دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •