دوست عزیز
شما اگه حال نمی کنی مجبور نیستی پست بدی نظرتو بگی...
سعی کن بجای ایراد گرفتن از نوشته های این و اون خودت یه جمله قشنگ بگی
موفق باشی
دوست عزیز
شما اگه حال نمی کنی مجبور نیستی پست بدی نظرتو بگی...
سعی کن بجای ایراد گرفتن از نوشته های این و اون خودت یه جمله قشنگ بگی
موفق باشی
عزیزم کسی با شما نبود که جواب منو میدی خودمم نوشتم.برای بازی هم نمردم تا تعطیلات 3 ماهه بازی شوته
Last edited by leonhandsome; 10-11-2008 at 18:04.
بعد از پست من گفتی فکر کردم با منی... اینجا هم جای دعوا نیست...
=============
P30World اعلام کرد کسایی که تعداد پستشان بیش از 25000تا باشد بازی های نجات بندر و دلاوران بسیجی را بصورت رایگان دریافت خواهند کرد![]()
نظر شما برای هیچ کس مهم نیست ( حد اعقل برای من !)بعضیا واقعا مسخره مینویسن حاجی نمیتونی بنویسی یکم تامل لازم داری.فکر کن و بنویس
برو بابا بزار هوا بخوریم !!!
از شعور بالای [qo0oick] تشکر می کنم.و اونم حداقل هست نه حد اعقل.به قول ایشون اینجا جای دعوا نیست
نظر شما هم برام مهم نیست !!!از شعور بالای [qo0oick] تشکر می کنم.و اونم حداقل هست نه حد اعقل.به قول ایشون اینجا جای دعوا نیست
شما چیکار به غلط املایی داری ؟ البته مهم نیست دوست خوب به بزرگواری خودم میبخشمت !!!
شوخی کردم امیدوارم به دل نگیری [leonhandsome] جون
دیگه هم بحث رو لطفا ادامه ندید
موفق باشی
از یکی از د.ستام شنیدم call Of Duty 6 درباره ی جنگ امریکا با عراق و افغانستان هست![]()
2 kb هست ؟؟ یه فلاپی اماده کردم فردا بازی رو بگیرم![]()
میدونید اینجا کجاست؟
اینجا باغهای موعود و بهشت گمشده میباشد.
برای خودش عالمی داره .
زنده باد شایعه.
------------------------------
طبق اخرین اطلاعات گفته شده که بیل گیتس صاحب مایکروسافت به دلیل عدم توانایی اجرای بازی نجاب بندر توسط کنسول Xbox460 دچار افسردگی شدید شده و از سازندگان بازی نجات بندر خواهش به عمل اورده که راه حلی ارائه دهند.
سازندگان هم تنها راه حل را ساخت کنسول Xbox1060 اعلام کردن .
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید خنک بود ولی خدایشش این بازیهای مبارزو نجات بندر و ولفجر 8 موضوع های جلبی هستن.
resident evil 5 برای pc زودتر از دو کنسول x360 و ps3 میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)