كد جفتشون رو يكي كن
الان عوض شده...بايد اموزشش رو درست كنم
خدا رو شكر
كد جفتشون رو يكي كن
الان عوض شده...بايد اموزشش رو درست كنم
خدا رو شكر
dj جان می دونم می شه کد جفتشون رو یکی کرد. مسئله من آپدیت با دو تا کد متفاوت بود که با تحقیق مشکلم حل شد. در این حالت خود Nsu فایل های زبان مربوط به پروداکت کد رو دانلود می کنه.با حجم خیلی کم
درسته...اما با يه كد ميزدي زبان جفتشون يكي ميشد.
من nokia software updater رو از سايت نوكيا دانلود كردم.اينستالش هم كردم.حالا كه ميخام فعالش كنم و گوشي هم وصله به pc اين ارور رو موقع شروع شدن برنامه بهم ميده :
network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working proberly
فايروال سيستم و آنتي ويروس رو هم off كردم ولي بازم همين ارور رو ميده.سيستم رو ريست هم كردم ولي بازم موقع اجراي نرم افزار اين ارور ميادش
چيكار كنم حالا؟
اگه از اينترنتت مطمئني نرم افزار رو دوباره نصب كن
ممل جان هستی ؟
كجا بايد باشم دوست عزيز؟
مشكلت چيه؟
منم همین مشکل رو دارم.فایروال و آنتی ویروس رو خاموش کردم.سرعت اینترنت هم خوبه.ولی باز ارور میده.الان دارم 2باره نرم افزار رو نصب میکنم،ببینم چی میشه.
سلام
وقطی با برنامهnss پروداکت کد گوشی رو عوض می کنیم باید با برنامه nsu اپدیت کنیم یا با برنامه اپدیتر نوکیا مثله گوشی ممولی میشه این کارو کرد
سلام
وقطی با برنامهnss پروداکت کد گوشی رو عوض می کنیم باید با برنامه nsu اپدیت کنیم یا با برنامه اپدیتر نوکیا مثله گوشی معمولی میشه این کارو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)