تبریک میگم.دقایقی پیش اینتر وارد قرن بعدی شد
![]()
![]()
![]()
تبریک میگم.دقایقی پیش اینتر وارد قرن بعدی شد
![]()
![]()
![]()
سلام
منم تبریک میگم هم برد 2 بر صفر و هم 100 ساله شدن این باشگاه دوست داشتنی و بزرگ رو...
امیدوارم با قهرمانی در این فصل صدمین سال تاسیس باشگاه خاطره انگیزتر بشه.
امیدوارم از لیورپول هم ببریم تا دیگه جشن صد سالگی کامل بشه هر چند با این همه مصدوم و محروم کار سختی هست خدا بگم چه بر سر این داور بیاره که ما رو توی این حچل انداخته
یعنی ممکنه؟
مثله سال 65؟
امشبم زانتی بیاد و کار رو تموم کنه مثل اون سال که مرحوم فاکتی گل زد!!
اینم گلای اون بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جون مادرتون آخه این بازی بود اینتر کرد می تونست سروپا حمله کنه و یه بازی قشنگ کنه و لااقل با نتیجه پرگلی بازی رو تموم کنه تا اینجوی اون همه هوادار رو نا امید نکنه
من با اینکه اصلا به این تیم مانچینی امید نداشتم بازم رو تعصبم نشستم بازی رو دیدم و منتظر یه جرقه بودم اما چی بگم از این مریبمون که هر چی بگم کمه این چه ترکیبی بود آخه این بازی به این حساسی که تیمت 2 گل عقبه باید یه فورواردی رو بزاری تو زمین که قدر تک موقعیتا رو بدونه مثل کرسپو نه کروزی که فرصت 2 به تک رو از دست می ده اگه پاس می داد به استانکویچ شاید نتیجه یه چیز دیگه می شد
بگذریم مثه اینکه سناریو حرص خوردن ما تو لیگ قهرمانان ادامه داره ما یه مربی می خوایم که این جام رو فتح کنه قهرمان شدن تو لیگی که یونتوسش شوته میلانم که از اون بدتر با بازیکنایی که تیم ما داره اصلا هنر نیست
اشكال نداره اينتري ها. اينجا مثله ايتاليا نيست داور حال بده بهتون
ايشالا ساله ديگه
حیف شد
من بارسایی هستم و به من ربطی نداره ولی حیف شد یه تیم مثل اینتر حذف شد و یه تیم مزخرف مثل لیورپول اومد بالا از فردا دیگه انگلیسی ها خفمون می کنند. جای کرسپو خالی بود .....
در پي شكست خانگي مقابل ليورپول
منچيني: آخر فصل از اينترميلان مي روم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان با مشكوك توصيف كردن بازي شاگردانش در ديدار مقابل ليورپول، باشگاه خود را به ابطال قرارداد همكاري در پايان فصل تهديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اينترميلان، روبرتو منچيني گفت: متاسفانه كنترل بازي از اختيار ما خارج شده بود و بازيكنان من به طرز باور نكردني از اجراي ساده ترين دستورات من عاجز بودند.
منچيني افزود: از ديد من اين شكست مشكوك بود و اي كاش همزمان با جشن پر حاشيه صد سالگي اينتر به مصاف ليورپول نمي رفتيم.
اينترميلان كه در بازي رفت متحمل شكست دو بر صفر شده بود، در خانه خود نيز تن به شكست يك بر صفر داد و به اين ترتيب از ادامه راه در ليگ قهرمانان اروپا محروم شد.
به نظر مي رسد با توجه به انتشار برخي شايعات در منابع خبري اسپانيايي و جنوب شرق آسيا، برخي نيروها در روند شكل گيري نتيجه اين بازي دخيل بوده اند؛ اما مدركي براي اثبات اين مورد در دست باشگاه يا عوامل متضرر وجود ندارد.
متاسفم براي تيم ديگه شهر ميلان...
تو ایتالیا هم بیخودی شلوغش کردن توی این دو بازی رفت و برگشت داور برا لیورپول یار 12 و 13 هم بود (یعنی کار دو تا بازیکن رو براشون کرد) حتی اخراج بردیسو هم بیخود بود
تازه مدارکی (البته غیر رسمی ) منتشر شده که در نتیجه بازی عده ای دست داشتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)