با 2.5 فقط میتونی خود تلویزیونو بگیری بدونHome Theater .با این پول میتونی یه سامسونگ با تمام وسایل جانبی
جمع کنی که به نظر من تلویزیون خالی سونی به کل امکانات سامسونگ میارزه.
با 2.5 فقط میتونی خود تلویزیونو بگیری بدونHome Theater .با این پول میتونی یه سامسونگ با تمام وسایل جانبی
جمع کنی که به نظر من تلویزیون خالی سونی به کل امکانات سامسونگ میارزه.
شما یه طوری در مورد سامسونگ حرف میزنید انگار دارید در مورد صاایران حرف میزنید. سامسونگ ال سی دی هاش عالیه. عیب نذارید رو بچه مردم. ولی قبول دارم که سینما خانگیاش زیاد جالب نیست.
بیشتر LCD ها مخصوصا سامسونگ تنظیمات پیجیده ای ندارند ولی واسه سونی به یه سری تنظمات هست که اگه بش دست نزنی بهتره مثلا هیچ وقت به تنظیمات پیشرفته رنگ و تصویرش دست نزن ولی ایرادی نداره اگه با تنظیم های رنگ معمولیش ور بری
اگر هم احیانا رفتی همه چیز رو هم به هم ریختی یه حالت برگشت به تنظیم کارخونه وجود داره که می تونی استفاده کنی
موافقم
شاید خیلی از محصولات سامسونگ مثل بیشتر شرکت های کره ای قابل قیاس با شرکت های بزرگ نباشه ولی در زمینه LCD خوب کار کرده.
پ.ن: از نظر من سینما خانگی سامسونگ واقعا آشغاله (نظر شخصی خودمه)
من راجع به امکاناتش گفتم نه خود ال سی دی.ال سی دی هاش خوبن.
فعلا بازار فروش ماله سونی و سامسونگ هست و بازار کیفیت ماله شارپ و سونی که شارپ تقریبا تو ایران پیدا
نمیشه اگر هم تونستین گیر بیارین مدل های قدیمی هستن.
AB جان آخر فروم باز شما از نظر کیفیت چه چیزهایی رو ملاک قرار میدی که میگی از نظر کیفیت سونی و شارپ و بعد هم سامسونگ
اگه ملاک انتخابت کانترست و برایتنس و فرکانس کاری و امکانات و ... اینهاست یا ملاکت سایتهای Review هستند باید بگم که بهترین LCD که من پیدا کردم تو ایران panasonic TX-32LX700Y هستش که
Maximum 8,500:1 contrast ratio 120Hz Motion Picture Pro 1080p / 720p
SDHC Card Networkability (HD-JPEG)
Chip-Set & 1080p Digital Re-mastering Processor
Response time :6ms
که با حدود 1.300 تو ایران اینو میشه خرید این LCD 32 جدید اومده و هنوز وارد review های Pc-Magazine و Pc-World نشده اما تو asia.cnet.com اومده , بهترین قیمت و امکانات رو توی LCD های 32 اینچ داره حتی با مقایسه ساده ای که با سامسونگ میتونی بکنیR88 یا SonyXBR4 ی
با sharp AQUAS بکنی!؟
نظرت بگو
از نظر قیمت عالیه.ولی فول اچ دی نیست.شما هم ایراد کارت اینه که یه تلویزیون فول رو با یه اچ دی ردی مقایسه میکنی.
این مجله هم که میفرمایین با یه سرچ ساده میتونین بفهمین که تو فیلد Ad\Marketing فعالیت میکنه.
برای اطلاعات بیشتر میتتونین به پست های قبلی shenhaye zaman مراجعه کنین.
از 1.200 تا 1.800 یه ال سی دی 32 تا 40 اینچ پیشنهاد بدین میخوام 30سال کار کنه
باید بگم که اولا تلویزیون هایی که ایران می آیند ----T ندارند که آدم منتطر کانال HD باشه ثانیا اکثر شبکه های ماهواره ای هنوز HD نشده اند و اونهایی هم که هستند و شدند 1080i یا 720p هستند ثالثا اگه تلویزیون ایران یا ماهاواره های الان رو تو Full HD ببینید بعلت رزولوشن1920*1080 بالا تصاویررو بدترمی بینی رابعا بودجه سنگینی
می خواد چرا که FULL HD از 37 به بالا و در ایران از 40 به بالا پیدا می شه.خامسا در این LCD آینده نگری رعایت شده
و سیگنالهی 1080P رو قبول می کنه چرا که پروسسور 1080P داره ومیتونید احیانا اگه BluRay آمد به ایران و 10 سال دیگه ارزون شد و کپی شد بتونی فیلمهای HD رو ببینی مثل الان که وقتی نسل جدید DVD در خارج داره فراگیر میشه تازه تو ایران DVD معمولی و داره باب می شه و مردم دست از سر VCD بر می دارند.
AB جان اینو چی می گی بنابر این من خرید FULL HD رو زیاد به نفع مردم نمی دونم.؟
اولا هر کی تلویزیون اچ دی بخره دیگه نمیاد تلویزیون خودمون رو با آنتن آنالوگ بگیره واسه شبکه های داخلی
پلاسمای هم زیاده.
دوما دی وی دی یادت نیست همین 2 سال پیش کی فکر میکرد که الان کنار خیابون بساط دی وی دی پهن کنن!!!
پس خرید فول اچ دی درسته آینده نگری هست ولی در آینده نزدیک میبینی کنار خیابون به جای دی وی دی دارن بلو
ری میفروشن.
سوما برای کسانی که قصد ندارن زود زود خودشون رو آپ تو دیت کنن بهترین گزینه هست.چون الان اگه شما یه
یه چیزی رو خریدی هیچ وقت نمیایی 5 سال بعد اونو به یک صدم قیمتش بفروشی جنس تازه بخری.
این تی وی هم داون اسکیلینگ داره که 1080P رو ساپورت میکنه.شما هیچ وقت نمیتونی تو تلویزیون زیر 40 اینچ
فرق 1080P با 1080i رو ببینین.
امیدوارم که قانع شده باشی.
اولا چیزی که الان فراگیر شده ----- های اچ دیه. استرانگ و هیومکس زدند تو ایران هم اومده .استار ست هم داره میزنه.باید هم اینو بگم که تصاویر فوق العاده زنده ای دارند حتی همون Mpeg2 رو بهتر از ----- های معمولی نشون میده به خاطر اینکه نویز نداره و از طرف دیگه هم پیکسل نمیسوزونه
شما بر چه اساس و مبنایی این حرف رو داری میزنی:
ثالثا اگه تلویزیون ایران یا ماهاواره های الان رو تو Full HD ببینید بعلت رزولوشن1920*1080 بالا تصاویررو بدترمی بینی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
BD خیلی زود جا میفته همین الان هم دارن تو تهران و بعضی از شهرستان ها میفروشن.اتفاقا دیروز واسم جالب بود که یه DVD فروش کنار خیابون به هم می گفت واسه LCD دی وی دی های کیفیت بالا داره که هر فیلم رو چند تا دی وی دیه. ظاهرا خود طرف نمیدونست این فیلما HD هستن
پس میبینید که حتما لازم نیست BD جا بیافته ولی با این حال باید بگم که BD خیلی خیلی سریع تر جا میافته
چند روز پیش بود که Royalty سی دی تموم شد تو زمان خودش تقریبا بدون رقیب بود
زمانی که DVD اومد خیلی راحت CD رو کنار زد چون کیفیت خیلی بهتری نسبت به CD داشت واسه همین سریع جا افتاد.ولی این دفعه خیلی سریع تر فرمت جدید اومد که باز کیفیت خیلی بهتری داشت. خیلی هم سریع رفت تو مارکت
مملکت ما هم این دفعه مملکت 10 سال پش نیست که اینقدر DVD دیر جا بیافتهاگه به حرف شما بود که لزومی نداشت اینقدر زود فول HD بیاد تو ایران.
همین الان هم یکی از بهترین BD player های دنیا تو کشور ما داره به فروش میرسه
بله PS3
:واقعا می ارزه نه به خاطر بازی ،فقط هم به همین دلیل
کدوم BD player زیر 2000دلار هست که با سل پروسس کنه؟
و این واسه کسی که فول HD داره واقعا مهمه
دوربین های فیلمبرداری لپتاپ و............
زمانی که DVD اومد اینقدر راحت تو دست مردم ما نبود خارج از ایران هم تقریبا همینجور بود ولی یه نگاه به وضع BD نشون میده که به 10 سال نیاز نداره
به نظرم من بعد BD هر فرمتی بیاد ارزش تصویری نخواهد داشت. چون نسل بعد چیزی جز دانلود نخواهد بود.کافیه یه نگاهی به رقابت غیر ملموس مایکروسافت وسونی و اپل بندازید
پ.ن:
دو ضربه مهلک دیگه برای HD DVD
هفته پیش HD DVD هیچ عنوانی توی TOP10 نداشت
بد تر ار همه اتفاقی بود که تو ژاپن افتاد.
سونی 60 درصد و ماتسوشیتا یا همون کمپانی مادر پاناسونیک و ناسیونال سابق27 درصد و شارپ 10 درصد از فروش این مارکت رو در اختیار داشتن هر سه شرکت فوق فقط در زمینه BD کار می کنند
و در حالی که توشیبا فقط 4 درصد فروش داشته(1 درصد اضافی میربوط به رند کردن درصد ها بوده)
Last edited by shenhaye_zaman; 22-01-2008 at 11:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)