سلام فرق zip و rar چیه
آیا امکانش هست به هم دیگه تبدیلشون کنیم
سلام فرق zip و rar چیه
آیا امکانش هست به هم دیگه تبدیلشون کنیم
ZIP فرمت استاندارد نرم افزار WINZIP و RAR فرمت استاندارد نرم افزار WINRAR هست و قابلیت تبدیل به همدیگر رو دارند و از نظر فشرده سازی گاه یکی از دیگیری پیشی میگیره
در ضمن فرمت ZIP بدون نیاز به نرم افزار خاصی قابل اجرا توسط خود سیستم عامل هست
خب چطور باید بهم تبدیلشون کنیم
نرم افزار Winrar هر دو فرمت رو بخوبی ساپورت میکنه
می دونید من یک سری فایل با فرمت زیپ دارم باید تبدیل شه به فرمت rar چون مرکزی که می خواهم براشون بفرستم سایتشون فقط فرمت rar را قبول می کند
البته یه نکته هم هست
من اصل اون فایل فایل ها رو (غیر فشرده شون) را یک بار با فرمت rar ذخیره کردم و یک بار هم با فرمت zip اما فرمت rar نمی دونم چرا از سه فایلی که می خواستم با هم در یک فایل فشرده بشوند یکی شون را در فایل جدید نیاورد!!!!!
3- اگه فایلی رو فشرده کردیم و باز هم حجمش بیشتر از اون چیزی بود که نیاز داشتیم باید چکار کرد برای فشردگی بیشتر
شما احتمالا با نام یکسان ذخیره کردی و باعث شده این فایل ایجاد شده روی قبلی جایگزین بشه
فشردگی هر فایل حد و مرزی داره و بیشتر از یک حد نمیشه فشرده سازی رو انجام داد و معمولا نرم افزارهایی که اینکار رو میکنن فایل ها رو آسیب میزنن
سلام
یه سوال فوری!!!
من چند تا فایل دانلود کردم پسونداش اینطوریه: c , .b , .a. , ...
چجوری اینا رو به هم بچسبونم؟؟؟؟
بهترین ورژن و آخرین ورژن
win rar و winzip چیه
با کرک باشه البته
انجمن معرفی نرم افزار در این مورد خیلی قشنگ و کامل داره بروز رسانی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درود ...
من حدود 100 تا ویدیوی 4 گیگی دارم ...
میخوام اینا رو جایی نگه داری کنم !!!
ولی خب امکانش نیست دیگه ... پس باید فشردشون کنم !!!
میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بیشتر از WinRAR فایل ها رو فشرده کنه ، بدون اینکه اطلاعات صدمه ببینن ؟؟؟
یکی از دوستام یه نرم افزار به اسم "7Zip" رو معرفی کرد !!!
میخواستم ببینم کسی ازش استفاده کرده ؟؟؟
چطوریه ؟؟؟
راستی ، من میخوام علاوه بر صدمه ندیدن بشه مدت زیادی نگهشون داشت و بلایی سرشون نیاد !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)