بزودی یه ریویو می زارم منتظر باشید دوستان.
بزودی یه ریویو می زارم منتظر باشید دوستان.
بزار یه چند وقت بگذره از امدنشون بعد در مورد خزندگیشون صحبت کنیداینها هم از بیخ اینجا نا پیدا هستن!:
n95 8gb
n81
n81 8gb
آقا من دارم دق میکنم .... ان 95 خودمو دادم خواهرم k310 گرفتم دستم .........تا یه 8 Gig بخرم....میشه بگی کدوم مغازه آورده....؟؟؟ من میخوام
n81 , n8 8 gb رو راست میگی ولی n95 8gb نه...
کسی به غیر از اون دوستمون این گوشی رو ندیده تو بازار ؟
من که هر روز میرم علائدین ولی n95 8 گیگ و ندیدم !!!!
بی احترامی به کسی نشه
ولی من قبلا خیلی رو حرف بچه های فروم حساب میکردم
ولی بعضیا
اینقدر پست الکی و بی خود دادن!
اعتمادمو سلب کردن![]()
من منتظرم یکی یه آدرس بده برم بخرم ولی مشکل اینه که تو 1 هفته گذشته تا دیشب چهارشنبه هیچ اثری از این گوشی در بازار نبوده و حتی عده ای از فروشندگان ببو وجود خارجی چنین گوشی رو منکر میشدن!!!!!
در ضمن تمام سایت های فروشنده گوشی تحویل این گوشی رو از امروز 5 شنبه به تاریخ 25 اکتبر 2007 اعلام کرده بودند...... یعنی باید پیش خرید میکردی
خوب دوستان ریویو ها فعلا حرف جدیدی نزدند GSMArena هم که نمی تونم برم ولی فعلا اینا رو داشته باشید:
تفاوت دقیقتر بین LCD های N95 و N95 8GB .وضوح و با کیفیت بودن 8GB به روشنی پیداست.
در مورد RAM هم باید اضافه کرد که موقع Startup 95MB خالی داره و شما هیچ وقت هر کاری بکنید این مقدار RAM را نمی تونید پر کنید و Low Memory بشه.یک Web Page سنگین به اضافه 10 تا بازی Java تو Background و بزرگترین عکس ممکن را در گوشی باز کنید و کار بکنید هنگ نخواهد کرد.
در مورد باتری هم خبر خوش اینه که اعلام شده بود در تئوری 25% بیشتره و میتونه یک روز کامل به کاربر شارژ بده اما با آزمایشات دست و عملی ثابت شده به ندرت می تونید تو یک روز کامل هر چی از گوشی به سختی هم کار بکشید شارژشو خالی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)