سلام ميثم جون كمكم كردي ولي چون جواب سوال 2 منو ندادي من با اجازه حرف حق و راستش را مي گم خطاب
به wookman كه عزيزم مافيا جان آنلاين مي شه و خودش هم بسيار فروتنه ولي خطوط تلفن و اينترنت سيسيل
مشكل داره.![]()
با كمال عذر خواهي از ميثم و مافيا
سلام ميثم جون كمكم كردي ولي چون جواب سوال 2 منو ندادي من با اجازه حرف حق و راستش را مي گم خطاب
به wookman كه عزيزم مافيا جان آنلاين مي شه و خودش هم بسيار فروتنه ولي خطوط تلفن و اينترنت سيسيل
مشكل داره.![]()
با كمال عذر خواهي از ميثم و مافيا
آقا يه سوال فني در مورد سيستم : اين vBulletin استايلهاي مخصوص به خودش رو داره يا همين يکيه.
مثلا اين جاي مخصوصص آواتار و مشخصات کاربر که سمت راسته تو بعضي انجمنا بالاي پست قرار مي گيره!
البته من رو لوکال آزمايش کردم ولي چيزي دستگيرم نشد. مخصوصا يه ترجمه نيمه کامل و ناقص ازش دارم که خيلي کار کردن با هاش رو سخت کرده!
تو انجمن هم گشتم چيز زيادي پيدا نکردم.
ميتونيد منو در مورد استفاده از اون راهنمايي کنيد و يا محلي براي کسب اطلاعات مفيد و دانلود در اين ضمينه به من معرفي کنيد.
تا خوب که آشنا شدم برم سراق ليسانسش...
مخصوصا به اين زبان فارسي کاملش هعم خيلي احتياج دارم!
ممنون...![]()
نوشته شده توسط Meisam
![]()
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 11:28 PM.
نه دوست خوب . وي بولتين درت مثل پي اچ پي بي بي قالب هاي زيادي داره و اين قالب پيشفرض اون هست كه فارسي شده.مي توني تو گوگل بگردي تا قالب هاي زيادي پيدا كنينوشته شده توسط Erfaan
چرا اون رو هم جواب داده با دقت تر پست اون رو نگاه كننوشته شده توسط Shahryar_NEO
هیچی این پست رو دادم تا مثل Hoom@n تعداد پست هام زیاد بشهنوشته شده توسط Hoom@n
آخه انسان ...نوشته شده توسط hasan11
من براي زياد شدن تعداد پست هام چيزي نمي نويسم . اگر مي خواستم اين كار رو كنم با توجه به مدتي كه تو سايت عضو شدم الان بيشتر از 3000 تا پست داشتم . اومدم مشكلات اعضا رو حل كنم . از آخرين جواب ميثم به همه جواب دادم . به جناب كه رسيدم نفهميدم مشكلت چيه . رفتم تا 3 صفحه قبل هم خوندم ديدم باز هم نمي فهمم حالا اينجا پرسيدم منظورت از اين پست چيه تا به تو جواب بدم . اين دليليه براي اينكه علاقه دارم پست هام زياد بشه؟
شوخی کردم
یک حسابی کردم دیدم 1400 تا پست به 16 ماه می خوره
توی 3 صفحه قبل هم نوشتم که این سایت درست باز نمی شهنوشته شده توسط Hoom@n
از 3 تا ای اس پی تست کردم هر بار معمولا از یکی نمیشه به سایت وصل شد ولی وقتی از فیلتر شکن استفاده می کنم باز می شه.
میثم میگه مشکل از isp هست.
اگه مشکل از isp چرا فقط این سایت باز نمی شه. بعدش هم دیگران هم گاهی اوقات این مشکل رو دارن.
این عکس هم در همین مورد هست، مگه میشه ساعت 11.25 دقیقه فقط 3 نفر آنلاین باشن؟
سلام ...
حسن جان ... اون عکسی که نشون دادی این رو نشون میده که چند دقیقه قبلش سرور به طور کامل از کار افتاده بود و اون چند نفر اولین کسانی بودن که وارد شده بودن
سرور بعضی موقع ها مشکل داره و جواب نمیده ، در این حالت به هیچ وجه نمیشه سایت رو باز کرد ، حتی با فیلتر شکن
ولی شما میگی که سایت رو فقط با فیلتر شکن میتونم باز کنم ، که منم عرض کردم مشکل از isp شما هست ، نه سرور ... چون اگه مشکل از سرور باشه شما سایت رو به هیچ وجه نمیتونید ببینید!
ممـنــون
مـیـثــم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)