عزیز جان الآن که نهبدجوری خوابم میاد ولی ازفردا الا تا تقریبا سه هفته دیگه وقت داریم که حسابی حال رزیدنتی بکنیم
راستی آیدیت رو برام پی ام کن....موفق باشی![]()
عزیز جان الآن که نهبدجوری خوابم میاد ولی ازفردا الا تا تقریبا سه هفته دیگه وقت داریم که حسابی حال رزیدنتی بکنیم
راستی آیدیت رو برام پی ام کن....موفق باشی![]()
اولین بازی یعنی نسخه 1 توسط مغز متفکر یک ژاپنی به نام Shinji Mikami طراحی و ساخته شد.
اینم عکسش :
![]()
من میدونستم یه ژاپنی این کارو کرده ولی اسمش رو نمیدونستم
من بازیهاش رو که نه یه بار بلکه چند بار رفتم مثلآ اویل 4 رو 9 بار رفتم تا آخرش
فیلمهاش هم که سه تاست و من سومی رو بیشتر دوست دارم
در پایان هم این موضوع هیچ ربطی به اویل 5 نداشت
موفق باشی
ببخشید شرمنده که ربط به رزیدت اویل 5 نداشت ولی نتوانستم جای دیگری برای مطرح کردن این موضوع پیدا کنم
راستی کسی می دونی رزیدنت اویل 5 برای پی سی هم میاد یا نه ؟![]()
شما به بزرگی خودت ببخش!شرمنده چون نتوانستم جای دیگری برای مطرح کردن این موضوع پیدا کنم!
شما اگر آیدی یاهو یا گوگل داری لطفا برام پی ام کن.ممنون.
راستی کسی می دونه رزیدنت اویل 5برای پی سی ام میاد یا نه؟
![]()
من كه ميگم مياد و قبلا هم نظرمو گفتم بقيه رو نميدونم
ولي حالا كو تا براي همين پلي3 بياد ديگه فكر كنم اگرم بخواد براي PC ساخته بشه كه ديگه ميره براي سال 2010 ........![]()
شما میتونستین اینجا مطرح کنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو که حسابی دلم خون میشم![]()
خداییش ارزش رو داره اینقدر صبرکنم تا اونموقع احتمالا gforce15xxx میاد و گرافیکش میترکونه
به روی چشم...یادم میمونه
![]()
Last edited by cyrus3000; 17-03-2008 at 20:29.
منم خيلي دوست دارم براي PC بياد خوب چون در غير اين صورت نميتونم بازيش كنم ولي اين طور كه بچه ها ميگن و خودم فهميدم مثل اينكه اين كپكام بدقوله! (يه ريزه!)
یه ریزه نه خیلی مثلا همین بازی Devil May Cry 4 گفته بود 1 فروردین میاد الان شده 15 خرداد چه برسه به اویل 5
محمد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)