یادمه اول فصل فرگوسن گفته بود اگه رونالدو کمتر از پارسال گل بزنه کچل می کنم
این طور که بوش میاد فرگوسن حالا حالاها نباید کچل کنه
یادمه اول فصل فرگوسن گفته بود اگه رونالدو کمتر از پارسال گل بزنه کچل می کنم
این طور که بوش میاد فرگوسن حالا حالاها نباید کچل کنه
سلام به همه
ببین یه چند وقت نبودم چه خبر شده ها!!! بعضی از دوستان محترم تیم های رقیب چه حرفایی که نزدن!
آخه پادشاه جزیره رو که نباید با این و اون مقایسه کرد ...
در ضمن دوستی هم گفت ونگر بازیکن سازه، بله...حق با شماست ایشون بسیار مربی بزرگی هستند و بازیکن ساز.
البته بازیکن سازیشون برای همه جای دنیاس به جز انگلیس...تیم مثلا انگلیسیه بعد 1 بازیکن انگلیسی داره!!!
غلام پیروانی هم خدا وکیلی خیلی بازیکن سازه تازه ایرانی هم میسازه برا تیمش![]()
هیچ وقت در مورد تیمی که محبوب شما نیست .... این جمله رو هزار بار تو این انجمن شنیدم.
.یوفا: تيم منچستريونايتد با تساوي مقابل تيم تاتنهام ، صدر جدول رده بندي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس را به تيم آرسنال داد.
بهگزارش یوفا: تيم منچستر يونايتد كه در هفته بيست و پنجم اين مسابقات مهمان تاتنهام بود با نتيجه يك بر يك متوقف شد.
" برباتوف " در دقيقه ۲۱براي تيم تاتنهام گل زد و " تهوز " با گل دقيقه ۹۰خود بازي را به تساوي كشاند.
در ديگر ديدارهاي ديشب تيم بيرمنگام مقابل تيم دربي كانتي به تساوي يك بر يك رسيد ، ديدار تيمهاي بلكبرن با اورتون به تساوي بدون گل رسيد ، آرسنال ۳بر يك از سد تيم منچسترسيتي گذشت ، ديدار تيمهاي چلسي با پورتس موث به تساوي يك بر يك رسيد ، بولتون ۲بر صفر ريدينگ را برد و ويگان يك بر صفر وستهام را مغلوب كرد.
در جدول ردهبندي اين مسابقات تيم آرسنال با ۶۰امتياز پيشتاز است و منچستريونايتد و چلسي با ۵۸و ۵۴امتياز در ردههاي دوم و سوم قرار دارند
ممنون از شما بابت آخرین اخبار
یه درخواست داشتم . آیا شما گروهی میشناشید که آخرین اخبار (نتایج) رو به ایمیل بفرسته !!!!!
من یکی دو جا عضوم ولی خیلی خوب نیست .
ونگر بازیکن سازه واسه کی ؟
انری تو بارسا گند زد. ویرا تو اینتر ! چی شد؟ فابرگاس هم که مال بارسا بود.
ریس از ریال هم که رفت تو اتلتیکو چیکار کرد ؟ هیچی!
فرگوسن رو من به ونگر ترجیه میدم.
با سلام به همگی :
مطمئنم که میدونید ولی باید بگم که بسیار تبریک میگم برد بسیار شیرین مقابل تیم ارسنال رو .........
مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک مبروک
آرسنال ترکید
ولی عجب بازی کرد نانی!!!!!!!!!!!!!
ایول زدیم دهن مهن این ارسنالیارو اره...همه خوب بودن.تبریک میگم...
اینه منچستر قهرمان همینه همینه. حال کردم که تو محوطه جریمه آرسنال پاسکاری میکردن!!
آرسنالیا برای یک سال لطفا سکوت
ای روزگار!بعضیها مثل اینکه دبل پارسال سریعا یادشون رفته؟؟؟؟؟؟ارسنال امشب خواب بود!من دوست داشتم گل پنجم رو هم بخوره تا شاید بیدار بشه!ولی بیدار نشد!!!!!!!این برد مبارکتون باشه!امسال ارسنال نمیبازه وقتی میبازه با 4 گل اختلاف میبازه!!ولی به درک!بهتر که از جام حذفی هم حذف شد!حالا راحت با تمرکز بیشتر لیگ انگلیس رو ارسنال میبره و در باشگاههای اروپا میتونه اگه شانس بیاره تا فینال هم برسه!ارسنل کمبود بازیکن داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)