محسن خان خسته نباشي.
نصب كردي؟ مشكلي نبود؟
يه سوال ديگه هم دارم. راهي وجود داره كه وقتي يه نفر تو سايت رجيستر ميشه اكانتش بطور پيش فرض غير فعال باشه تا زماني كه admin سايت فعالش كنه؟
محسن خان خسته نباشي.
نصب كردي؟ مشكلي نبود؟
يه سوال ديگه هم دارم. راهي وجود داره كه وقتي يه نفر تو سايت رجيستر ميشه اكانتش بطور پيش فرض غير فعال باشه تا زماني كه admin سايت فعالش كنه؟
اون را ظاهرا با هم ادغامش مشكل داره كه بهش مي گن كانفليكت شده
مي توني از فرم تماس ديگر و يا سيستم كامنت ديگري نصب كني
بله
در تنظيمات اصلي سايت هست توي configuration يك گزينه هست كه بايد ادمين تاييد كنه
فكر كنم پيش فرضش هم همين باشه
با سلام آقا محسن اگه بخوام جملا رو فارسی کنم به غیر از لنگویجها وادیت کردن فایلها چه کار دیگه ای باید انجام بدیم و نرم افزارهای مورد نیاز و ادیتور مورد نیاز چیه با تشکر فراوان![]()
منظورتون كل جوملاست
يا فقط زبان را مي خواهيد فارسي كنيد ؟
سلام
. آقا محسن من به توصیه شما joomla فارسی نشده رو دانلود کردم. برای نسخه فارسی اون هم به joomfa رفتم اما پکیج مجزا برای زبان فارسی ندیدم و فقط تمام جوملا برای دانلود گذاشته شده بود.
اگر امکانش هست لینک پوشه language رو که شامل زبان فارسی میشه اینجا قرار بدید. تشکر
توي همون جومفا كه دانلود كردين
پوشه language هست
توي اون سه تافايل به نام فارسي هست
هر سه تا ار در جوملاي خود آپلود كنيد
سپس در كنترل پانل مدير ،در قسمت مديريت زبان فارسي را انتخاب كنيد
اینو میدونم محسن جان. گفتم شاید پوشه language هم به تنهایی برای دانلود وجود داشته باشه و نیازی نباشه تمام جوملا رو دوباره از joomfa دانلود کنم.
ممنون
با سلام آقا محسن من دنبال فارسی کردن کل جملا هستم منظورم فارسی کردن کل جملاست نه فقط زبان بلکه کل جملا
اگر مشكل دانلود دارين ،فايل زبان را بگين تا براتون بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش توي اين زمينه كار نكردم
2. با آپديت جوملا ممكنه به مشكل بربخورين و مجبورين هر بار فارسي سازي كنيد
3. كلا ممكنه جوملاتون به خاطر كدنويسي اشتباه دچار مشكل بشه
آقا محسن به نظر شما کجا مراجعه کنم تا در این زمینه بتونم یه چیزایی یاد بگریم اگه سایتی یا ....... به من معرفی کنین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)